Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
tineti-mi pumnii ca merg sa imi pun vopseaua in cap....mie fricaaaaa......de rezultat!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
gill spune:
vaccinul mi-l da de la cabinet.....nu m-a pus sa cumpar.......
106 cm......bravo.......mie la 91 cm si 17 cm inaltimea fundului uterin.......mi-a zis ca e burtica cam mare pt varsta asta a sarcinii..............cam tacanita dr mea.....dar nu o bag in seama....ca o stiu de cand eram in clasa 1.........de ex....mi-a dat sa iau calciu+vit D.........sa-l ia ea!!!!.........EU NU........
quote:
Originally posted by bb_yasmi
am aparut si noi!! gata suntem in prenatal!!! oficial!!!!
gill, tu parca intrebai de vaccinul ante tetanos, acuma azi mi-a zis si mie dr de fam ca luna viitoare trebuie sa merg sa mi-l faca si ca trebuie sa il cumpar eu din farmacie, dar e ieftin!!!
pana la urma mi-am cumparat vopsea normala. Doamne ajuta sa iese bine ca daca nu, nu mai ies din casa pana nasc..., stiu ca o sa imi para rau dupa blondul meu, dar sper ca dupa ce termin cu alaptatul sa trec inapoi pe blond!!
merg sa va citesc din urma!!!!
aaaa uitasem: eu am tensiunea 120/80 si a zis dr de fam ca e cam mare cea mica!! si 106 diametru la burtica!!!si avem si noi in sfarsit fisa de gravida!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
GILL
29+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARITA
Au mai ramas 9 saptamani....
dany2007 spune:
bb_yasmi - inca un mesaj si ajungi la 3000 de bucati
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Victo spune:
gill, mie si dr de fam si ginec mi-au spus sa fac 2 cure cu calciu si vit d in per. aceasta, caci bb are nevoie de asa ceva acum.
tu faci cum vrei, bineinteles.
eu nu iau zilnic..ca asa mi-am facut sistemul...mi-e groaza sa iau atatea..si iau..azi fier..maine calciu..apoi elevit..dar iau zilnic cate ceva.
nu stiu dc e bine sau nu, dar asa fac eu.pupici.
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
laura1713 spune:
Fetelor, aveti o viteza la scris....
Eu am fost toata ziua in sedinte, si acum, cand am ajuns acasa, incerc sa ajung "la zi" cu subiectul.
Merg sa citesc din urma
Pupici
Laura 29+
gill spune:
......MIE MI-A IESIT BINE CALCIU LA ANALIZE..9,2.....SI IAU MATERNA IN FIECARE ZI.......DR GINE MI-A ZIS CA IN PERIOADA ASTA A SARCINII CALCIU DA CONTRACTII......ASA CA M-A BINE NU......S-A MAI DISCUTAT PE AICI........
quote:
Originally posted by Victo
gill, mie si dr de fam si ginec mi-au spus sa fac 2 cure cu calciu si vit d in per. aceasta, caci bb are nevoie de asa ceva acum.
tu faci cum vrei, bineinteles.
eu nu iau zilnic..ca asa mi-am facut sistemul...mi-e groaza sa iau atatea..si iau..azi fier..maine calciu..apoi elevit..dar iau zilnic cate ceva.
nu stiu dc e bine sau nu, dar asa fac eu.pupici.
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
GILL
pufulet74 spune:
Salutam burticile :)
Jasmin, si eu mi-am luat asa cu intrebi tu, de azi timp de 2 saptamini am concediu medical si apoi din 14 septembrie intru in prenatal, si ambele doar de la medicul de familie, asa ca se poate :)
Apropo de miini, Cami cred ca tu ziceai, si mie mi se umfla, si noaptea imi amortesc si imi zicea azi medicul de familie ca retin apa cel mai probabil, asa ca cu asta m-am mai calmat si cu greutatea ca deja merg spre 15,5 kg ...
BB, abia astept sa te vedem cum iti sta bruneta, desi mie tare imi placea asa blonduta :)
------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
gill spune:
....INCERCAM SA FACEM SI NOI PUTIN NANI........CA AM PAPAT CA O PURCICA....(supa de pui cu galusti, pilaf sarbesc cu piept de pui si ardei copti)............
haidi pa!!!.....sssssssssssssssss
GILL
laura1713 spune:
quote:
Originally posted by RGE
USHER..YEH..YEH YEH!!..VINE TOAMNA..VIN PLOILE..URA!!! RACORICA, NOPTI PLOIASE CU NANI MULT..MUSTTTSI NISTE PASTRAMA LA GRATAR...muraturi......ma scuzati m-a luat valu'
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Roxanelule, faci ce faci si gandul ti-e tot la mancare! Mai bine ai trimite hainutele alea sa ma apuc de calcat!
Laura 29+
ancadragoman spune:
Buna fetele
Am venit si noi de la servici...ultima zi sia cum vrem sa dormim un pic ca am obosit.
pupicei
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani