Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by anka.san

g24hit si jasmin012 pentru incurajari.

Dany ma bucur tare ca esti mai bine si o sa beau si eu mai multa apa ca vad ca la tine a avut efect.

Anka 24+ Andrei

Anka, n-ai pt ce...Dar am sa-ti spun ceva care poate o sa te linisteasca si mai mult...la ecograf nu toti dr. masoara gradul de maturitate al placentei...eu am fost in saptamina 20 la Iosup, la eco si mi-a masurat si IR-urile si gradul de maturizare al placentei (astea sunt niste obsesii de-ale lui) si mi-a scris la placenta gradul 2 de maturitate (e ciudat ca in saptamina 13 aveam grad de maturitate 1/2...eu beau multe lichide, 3-4 l pe zi si mi se pare ciudat ca in 7 saptamini placenta mea a imbatrinit cu 1 grad si 1/2...). O saptamina mai tirziu, deci in saptamina 21, am fost la alta doctorita, la Sanador si vreau sa spun ca am fost mult mai multumita de ea decit de Iosup, a fost mult mai vorbareata, mi-a explicat tot, l-a asezat pe bebe in pozitiile cele mai bune pt a fi pozat...etc. Si crede-ma ca nu mi-a masurat deloc nici gradul de maturizare al placentei, nici IR-urile, si nu le-a masurat nu din neglijenta, ci pt ca acestea nu au nici o importanta in acel moment...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Fetelor...cu mii de scuze ....pt ca stiu ca s-a discutat de "n" ori subiectul asta....va intreb si eu a 1001-a oara: acea scutire pt 6 ore de munca poate fi data si de catre medicul de fam....?si trebuie neaparat sa te vada o comisie....?cine te trimite la acea comisie...?!

27+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Creem, si mie mi s-a parut ca-l simt sughitind, tot asa, din cauza ritmicitatii miscarilor...cred ca asta facea...

Dany, eu nu stiu de unde se ia scutirea... In schim vreau si eu sa intreb daca inainte de prenatal pot sa-mi iau CM de la medicul de familie, intre 1-15 octombrie si apoi sa intru direct in prenatal, de la 15 octombrie...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am aparut si noi!! gata suntem in prenatal!!! oficial!!!!
gill, tu parca intrebai de vaccinul ante tetanos, acuma azi mi-a zis si mie dr de fam ca luna viitoare trebuie sa merg sa mi-l faca si ca trebuie sa il cumpar eu din farmacie, dar e ieftin!!!
pana la urma mi-am cumparat vopsea normala. Doamne ajuta sa iese bine ca daca nu, nu mai ies din casa pana nasc..., stiu ca o sa imi para rau dupa blondul meu, dar sper ca dupa ce termin cu alaptatul sa trec inapoi pe blond!!
merg sa va citesc din urma!!!!

aaaa uitasem: eu am tensiunea 120/80 si a zis dr de fam ca e cam mare cea mica!! si 106 diametru la burtica!!!si avem si noi in sfarsit fisa de gravida!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:

Si acu....sa va intreb si eu ceva: voi l-ati simtit pe BB cand sughita? ca eu am simtit de vreo doua ori, undeva mai jos, spre pubis niste miscari ritmice, dar usoare, si nu durau foarte mult timp vreo 2 minute, altadata s-a oprit si apoi a inceput iar. Asta o fi sughitul?

Pupici si sper sa intru mai des

29

Ma bucur daca esti mai bine acum

Am tot auzit fetele ca au simtit pe bebe sughitand, dar eu inca nusau poate nu imi dau eu seama. Maine fac si eu 25 de saptamani si poate poate incepe si la mine sa se simta....

Dana 24+ Luca-Rares

www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

gill si eu duphaston iau 2/zi, magne b6 2/ zi + gravibinon .. 500 ml / 7 zile ! No-spa la nevoie! ginipral nu mi-a dat deloc si sper sa nu fie nevoie prea curand!
roxxy mersi frumos! Acum caut pe cineva care sa-mi le cumpere!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumesc, Dana. Eu am simtit chestia cu sughitul ieri, si am intrat in sapt 30. Se simte destul de incet, de aia nu stiu exact ce e, dar daca si Jasmin a simtit tot cam asa, banuiesc ca asta trebuie sa fie.

BByasmi, eu am ales o varianta mai simpla ca a ta: eram blonda cu parul lungut, pana pe la umeri si m-am tuns la inceputul verii scurt, si de atunci tot il tund. Acum mai am cateva suvite blonde , dar la urmatoarea tunsoare se vor duce si alea. DUpa alaptat cred ca revin la blond. DAr sigur o sa iti stea bine saten ciocolatiu cum vrei tu!

Jasmin sigur iti poti lua CM inainte de prenatal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

In schim vreau si eu sa intreb daca inainte de prenatal pot sa-mi iau CM de la medicul de familie, intre 1-15 octombrie si apoi sa intru direct in prenatal, de la 15 octombrie...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

sigur ca poti!!! si inainte de Cm asta iti mai poti lua si de la medicul gineco inca 14 zile,....si mai inainte iti mai poti lua...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

gata am papat doua farfurii de m-am balonat de atatea legume...,dany26,ma bucur sa vad ca iti place in special aceasta rasa malamut ,vezi ca la pozele mele de pe mailul comun ,am si cu el o poza ,e in zapada ,locul lui preferat,il cheama Lord si e inebunit sa ne traga cu sania ,nepoatamea e inebunita dupa el ,ca si mine ,problema e ca noi suntem tot timpul intre Bucuresti si Medias..si e nevoit sa mai stea si singurel..,bine are cineva grija de el dar imi e asa greu cand plec...,acum cu venirea Angelinei,din Ianuarie o sa stam mai mult prin Medias...,asa ca o sa fie rasfatat la maxim!
irina,da ai dreptate ,am avut mare noroc cu pestele...,dar mo fi vazut insarcinata si aici in Medias sunt mai sufletisti...!
Acum plec si eu pana la urma sa trag un somnic ,vb dupa!!pupici!!

29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

quote:
Originally posted by dany26

Fetelor...cu mii de scuze ....pt ca stiu ca s-a discutat de "n" ori subiectul asta....va intreb si eu a 1001-a oara: acea scutire pt 6 ore de munca poate fi data si de catre medicul de fam....?si trebuie neaparat sa te vada o comisie....?cine te trimite la acea comisie...?!

27+ ANDREI

Dani, mie mi-a dat dr ginecolog. Fara comisie, fara medic de familie si cei de la mine de la serviciu au aceptat fara probleme.

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput