Fibrom uterin (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ninia sincer nustiu care-i cauza...mie drept explicatie mi-au dat... ca fibromul meu a inceput si se dezvolta odata cu sarcina..din cauza prea multor extrogeni...caci cand esti pregatita sa ramai insarcinata produci foarte multi...ca si la mestruatie..unele fac cancer mamar...habar n-am cu ce mi-au impuiat astia capul..dar eu zic sa credem in Dumnezeu...doar El stie ce si cum... ori cat as indaga si..orice raspuns nu cred ca ma nelinistete..decat sa ma rog sa-mi gasesc linistea

toate fetele numai bine!

Stefania X 2 32+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Ninia, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. De fapt, citind povestea ta, mi-am citit propria poveste, pentru ca si eu am trecut prin asa ceva chiar daca tipul de fibrom difera. Parerea mea este ca totusi trebuie sa iti gasesti un medic bun care sa te indrume spre varianta optima. Poate cel de-al doilea medic care ti-a dat o sansa ar putea sa se pronunte si cu privire la optiunile pe care le ai de acum. Oricum e bine sa auzi mai multe pareri, inainte sa iei o decizie. Dar dincolo de toate astea sigur ca trebuie sa alegi singura pana la urma pe ce drum o iei, pentru ca nici unul nu e lipsit de riscuri. Sper sa te ajute Dumnezeu sa gasesti calea corecta! De lasat, nu ne lasam nu-i asa? Doar suntem niste luptatoare! Pup fetele!

Mergi la inceput

Imi spune si mie cineva ce-i cu mamuca aia roz ce apare in coltul stang la mesajele mele? E adevarat ca nu prea mai merge mausul si probabil o selectez din greseala cand selectez culoarea pentru numele fetelor, ca o vad acum la optiunile pt icoana mesaj. Asta sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teonikol, pana la urma noi singure decidem ce vom face.De lasat nu ne lasam sub nicio forma....Cel de-al doilea medic a fost extraordinar (a fost al treilea de fapt) si dansul mi-a zis ca pot avea un copil in ambele situatii, cu operatie sau fara. Eu am decis sa am intai copilul si apoi sa ma ocup de fibrom. Macar acum sunt clare sansele, dupa operatie nu stii ce se poate intampla...Chiar daca eu mereu ma gandesc ca ceea ce e dat sa se intample, se intampla oricum...

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ninia, cati cm are fibromul tau? Eu am mai scris povestea mea, dar nu mai stiu undee sa-ti dau link-ul. Nu vreau sa te sfatuiesc gresit, oricum, tot medicul e cel care iti va spune, dar si eu am fibrom, descoperit la o sarcina extrauterina acum vreo 3 ani (avea vreo 3cm) si dr mi-a zis sa-l ignor (e in spatele uterului) si sa raman gravida. Am ramas gravida, fibromul a crescut la 6 cm in sarcina, dar nu mi-a creat nici o problema si bb e sanatos si in regula. Eu o sa ma duc saptamana viitoare la eco transvaginala sa vad ce mai face fibromul meu la 2 luni de la nastere...poopici si succes!
sigur va fi bine

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Violetan, 6,5 cm are fibromul...si diagnosticul este fibrom fundic, subseros, pediculat...Asa mi-au spus 2 medici, ca se poate avea sarcina cu acest fibrom. Din cauza asta nu vreau inca sa ma operez imi e teama ca voi pierde sanda de a fi mama...Mai ales acum dupa ce am pierdut primul copil....Dar stiu ca va fi bine intr- zi...si voi avea un copilas care sa imi aline suferinta pierderii primului copil...
Multumesc mult pt sfat!

Ninia

Mergi la inceput

Ninia, iti doresc ceea ce imi doresc si mie si anume, iti doresc ca timpul si o noua sarcina, de data asta cu noroc, sa stearga tristetea pierderii de acum.
Violeta, mult succes la control!

Mergi la inceput

Teonikol, , multumesc, si tu sa ai parte de tot ce iti doresti!

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

nu am mai intrat demult pe aici desi mai citesc din cand in cand. am scris si eu ( nu mai stiu prin ce capitol, prin 2005 ) ceva la subiect cand ma interesam de embolizare pentru sora mea. sunt la randul meu operata din iunie 2002 pentru polifibromatoza uterina, doctorita care m-a operat a scris pe biletul de iesire din spital ca mi-a facut histerectomie. toti doctorii la care am mers mai apoi mi-au pus diagnosticul inainte de a ma consulta ( imediat ce auzeau ce mi s-a intamplat) si apoi m-au consultat superficial. nu mi-am pierdut speranta desi am avut si caderi. dupa multe cautari am gasit un medic ce a preferat sa-mi faca ecografie mai intai si sa-mi printeze fotografii cu uterul, sanatos! o perioada mai lunga dupa interventie nu mi-a mai venit menstruatia asa ca am crezut ca mi-au scos uterul la operatie...ar fi trebuit sa fac un tratament dupa dar doctorita care m-a operat a crezut ca nu este necesar. nici nu s-a obosit sa-mi spuna.
tot citind pe internet si consultand alti si alti doctori am aflat ca fibromul nu este o tumoare maligna si ca nu era necesar sa ma operez desi fibromul meu era mare:17 cm!
mi-am revenit greu dupa operatie, din punct de vedere psihic si mai greu. nu as recomanda operatia nimanui ci sa nu va pierdeti speranta si sa cautati pana gasiti doctorul potrivit pentru voi.
in momentul de fata mi-au spus ca pot incerca sa am un bebe.
sora mea se simte bine dupa embolizare, fibromul a mai scazut in dimensiuni dar nu foarte mult, de crescut nu a mai crescut. i-au recomandat miomectomie dar poate avea bebe daca vrea.
mult curaj tuturor fetelor.

Mergi la inceput

carm3n, sa inteleg ca tu ai crezut ca ti-au scos uterul si de fapt nu il scosesera? Doamne! Sanatate multa iti doresc si imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva!

Ninia

Mergi la inceput