Fibrom uterin (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greatanca spune:

Buna, fetelor!

Am intrat doar sa va salut, ca nu am nicio noutate. M-am refacut complet dupa operatie, din august merg pe liber , dar pana acum nu s-a intamplat minunea sa raman insarcinata. Nu mai iau niciun tratament (nici naturist, nici medicamentos), nu am mai fost la dr si pana la anu' nici nu ma mai duc. Dupa cum se vede, am luat o "pauza".
Daca pana in ianuarie nu raman insarcinata o sa incep din nou "sa ma caut" pe la doctori,poate aflu si eu DE CE NU POT SA RAMAN SI EU INSARCINATA!!

Le felicit pe gravidute si pe proaspetele mamici!

Va pup pe toate si....curaj, va fi bine si pt noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3n spune:

ninia, nu am stiut ce sa cred.cand m-am trezit dupa anestezie era schimbul de tura la asistente,inca eram la terapie intensiva si le-am auzit vorbind cum ca mi-au scos tot...doctorita mi-a infirmat comentariile,mi-a spus ca ea stie mai bine ce a facut si ce nu.biletul de iesire din spital spunea altceva.am vazut N doctori doar pentru a afla adevarul.
pana cand m-am hotarat, am mers la un doctor nou si nu i-am povestit nimic, mi-am zis :daca e asa de buna sa spuna ea ce si cum. a inceput cu intrebarea : aveti copii? vreti sa aveti? apoi :uitati uterul, ovarele...no comment.
desi mereu am trait cu speranta ca nu poate fi adevarat pe partea cealalta am cautat pe net informatii noi, ca de exemplu "transplant de uter"!
din fericire nu am nevoie. apoi mi-a explicat un alt doctor sa nu iau mot-a-mot termenul de histerectomie pentru ca este folosit de doctorii mai batrani pentru taietura pe care ti-o fac pe burtica chiar si in cazul in care nu indeparteaza nimic.daca ma gandesc bine cand am fost pentru biopsie mi-au scris pe fisa "chiuretaj" si asta nu inseamna ca am facut un avort!
cand am stat cu sora mea in spital era o fata in salon care trebuia sa nasca, avea fibrom in partea dreapta, se vedea bine, 4-5 cm cred. a nascut un copil sanatos. probabil ca difera de la caz la caz.
multumesc pentru urari, multa sanantate si tie. ( si daca m-as mai putea intoarce in 2002 nu m-as opera niciodata! ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Carm3n, citindu-te, mi-am intarit si mai mult convingerea ca intai fac bebe si apoi ma operez...O sa merg pe principiul...ce-i in mana nu-i minciuna! Te pup si sper sa vii cu vesti bune cat mai curand, adik sa ne anunti ca esti graviduta si totul este bine!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Si eu in trecere pe aici,sa vad ce mai faceti....
HSG ul meu s-a amanat in decembrie pentru ca am avut hemoragii toata luna asta-nu mari dar aproape zilnic pete maronii...ultimul CM prea devreme, dureri mari de sani....acum iar a aparut CM -de data asta mai bine ca perioada.sa vad cum va fi dupa, daca persista petele oate nu merg nici in decembrie ca nu vreau sa apara complicatii sau sa ma doara sa innebunesc

Ce mai fac BB-ii vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ninia, asa as face si eu. As incerca sa raman insarcinata intai si dupa aia as vedea. Am fost la dr si zice ca fibromul s-a redus la 1,5 cm de la 6 si ceva cat ajunsese in sarcina...mai merg si la dr mea pe 23 sa vedem ce zice si ea. Te pup si-ti tin pumnii. Da-i bataie, ramai insarcinata si va fi bine! Sa ma/ne tii la curent!!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Violetan, ii dau bataie. dar de la anul. K in august 2008 am nunta, si nu as vrea sa fiu gravida atunci. In plus, park ink nu ma simt pregatita sufleteste dupa pierdera avuta. Multumesc de incurajare.

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryd spune:

BUNA FETELOR!
Nu am mai scris de mult, dar, imi spal greseala incepand sa va scriu de acum mai des...
Am vesti!

SANT PROASPATA MAMICA!!

Dupa ce am dus o lupta nesfarsita cu foarte multe, incepand de la probleme de ordin medical ( fibroame, pentru care am facut embolizare, histerosalpingografie, histeroscopie, miomectomie, am ramas insarcinata "natural" )si psihologic ( sotul nu dorea sa facem "orice" - inseminare artificiala, ma chinuisem - vreo 3 luni -sa-l determin sa faca si o amarata de spermograma ceruta de medic, ca sa nu mai spun ca nici RH-ul nu la facut, pentru ca aflase ca al meu daca este pozitiv al lui nu mai conteaza si nu in ultimul rand la inceputul lunii ianuarie a acestui an am avut pe rol actiune de divort unde nu ne-am prezental nici la primul termen si nici la urmatoarele, se pare ca nici unul nu am dorit cu adevarat acest lucru..., dupa care am ramas insarcinata, singura data de altfel, desii am fost dela inceput impreuna cu sotul meu de 13 ani..., acum am 36 ani).
Va spun ca santem foarte fericiti acum, fetita este tare draguta iar tati ne rasfata acum pe amandoua ...
Am avut din pacate probleme la nastere..., am nascut in saptamana 35, in acea dimineata mi s-a rupt apa pe la 6 dimineata si am crezut ca e altceva - eu auzisem ca "apa cand se rupe"nu se poate confunda, curge abundent pe picioare si nu a fost deloc asa, a.i. am mai stat inca cateva ore pana am dat al 2-lea tel. la salvare..., a venit repede...
Pe 28.10.2007 am nascut,adica in ziua cand m-a luat salvarea ca se rupsese apa...,, cezariana s-a lasat cu o a doua interventie pentru ca s-au ivit complicatii, in urma careia am ramas fara uter, dar cu pastrarea anexelor...
Ce pot sa va spun este ca ma bucur ca am luptat pana la ultima picatura de sange ( am pierdut la nastere datorita complicatiilor 2 l de sange...), ca nu regret ca am trecut prin toate interventiile de pana acum, pentru ca mi-am vazut visul implinit acela de a AVEA un BB ( apropo, in acest moment cand va scriu, ANDREEA- DELIA doarme pe picioarele mele, pentru ca la mami in brate e mai cald decat in patut...).
Pot sa va spun ca desii am facut si embolizare si miomectomie, uterul meu mai "crescuse" fibroame intre timp.Ce este important este faptul ca aceste proceduri mi-au lasat ragazul sa am fetita...
O sa va mai scriu.
Va pup pe toate si va urez succes in lupta voastra!
Maryd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Maryd Felicitari!Ai luptat foate mult si ai invis si boala, ai reusit sa-ti salvezi si casnicia si, cel mai important esti Mama.
Multa sanatate si recuperare usoara si numai ganduri bune!Poate reusesti sa ne atrati si minunea ta in poze

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze

Mergi la inceput

Maryd, felicitari! Esti dovada ca se poate! vedeti fetelor? O sa reusim toate!

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Marydma bucur mult pentru visul tau implinit, fie ca sufletelul acela pe care il tii in brate sa fie sanatos si sa compenseze intru totul incercarile prin care ai trecut!

Arinnamulta sanatate!

Eu tot descopar cate ceva bun de reparat in corpul meu si din pacate ziua de liber la bebe se tot amana. Am fost tare in butoiul cu pulbere dar si maine e o zi...

Mergi la inceput