Fibrom uterin (19)
Raspunsuri - Pagina 13
slimatei spune:
teonikol, arinna
nasterea eu sper sa fie naturala...doar in caz de maxima urgenta sau mai stiu eu ce complicatii..accept sa se apleze la cezariana..chit ca ma voi chinui..cine stie cat ..desi eu cred si sper ca ajug la spital in ultimul moment..fara probleme..dau nastere micutei mele sanatoase..si imediat venim acasa ..asta stiu ca suna a basm..dar n-are nici un rost sa plec terorizata, caci o sa-mi fie si mai greu..daca deja sunt cu frica in spate asa ca eu plec optimista...si sper sa fie bine totul pana la sfarsit..
Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
nicooleta27 spune:
Buna fetelor,va multumesc foarte mult pentru randurile voastre.
Slimatei, abia astept sa-ti vad ingerasul din burtika, in privinta nasterii cum o vrea cel de sus. nu te speria de cezariana ca nu-i chiar asa de rau, sa nu suferi din cauza unui capriciu, de fapt daca ma uit mai bine tu o mai ai si pe Stefania deci stii ce te asteapta, oricum eu iti doresc nastere usoara si sa pupi ingerasul din partea noastra.
Mimilyca eu am luat de la inceputul sarcinii pana la final duphaston, ma saturasem sa inghit 3 pastilute pe zi, sincer nu am auzit nimik de cancer, acum chiar m-ai pus pe ganduri....
Teonikol sincer nu stiu ce sa zic, faci si tu ce iti dicteaza inima.
Arinna tu ce mai faci? Noutati?
Elena.2006 spune:
In primul rand muulta sanatate fetelor!
Nu am mai intrat o perioada pentru ca nu am mai avut noutati.Am avut o perioada cu sangerari o luna intreaga dupa care otul a revenit la normal.Pur si simplu.
Am fost de curand iar la un alt medic pentru ecograf si mi-a spus ca nu mai este nimik.Am repetat ecograful dupa menstruatie si acelas rezulat.Mi-a zis ca daca a fost ceva nu mai este sau a fost un rest de la nastere pe care incompetentul meu de medic l-a diagnosticat fibrom.Uterul e curat, colul la fel.Sper sa fie 100% adevarat si sa nu mai fie nimik.Mi-a zis sa revin daca mai sunt semne de ceva suspect dar el nu crede ca va fi cazul.Si eu sper la fel si sa mai merg la medic doar pentru analize de rutina.
Va doresc numai bine fetelor si va pup.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
8 luni
slimatei spune:
nicoleta ..cred ca ai inteles gresit..tin sa te lamuresc... eu sunt stefania..iar pt..ca inca nu am gasit nici un nume pt fetitza mea care sa i se potriveasca mai bine am decis amandoi(eu si sotul) sa o cheme ca pe mine... dar daca intre timp ne vine inspiratia..desi e f. greu caci in 9 luni nu am gasit..acum intr-o saptamana...poate ca asa tb sa fie..
va salut pe toate si va voi trimite noutati in caz ca... multa sanatate!
nicooleta27 spune:
Buna Slimatei, de cand am nascut sunt putin cu capul in nori, nu mai sunt atenta decat la Irina ,in rest,,, eu nu mai contez. Daca esti la prima nastere,,,mai degraba vorbim dupa. Eu pe de-o parte mi-as fi dorit sa nasc naural, vorbesc acum dupa cezariana, stii ca tipi o zi si ai scapat, la cezariana pe moment e usor dar acum,,,ma uit in ochii Irinei si ma consolez.
Nastere usoara si nu te speria, in momentul cand iti vei tine ingerasul la piept vei uita tot
slimatei spune:
multumesc..de uitat de dureri "dupa" ce imi voi vedea bb...am fost informata...dar daca stau sa aprofundez un pic ma macina..dar sper sa fie bine totul pana la sfarsit...
teonikol spune:
Arinna, draga mea, iti multumesc mult pentru sfaturi. Eu acum sunt mai bine cu moralul pentru ca ultimul doctor la care am fost mi-a zis ca singurul lucru pe care trebuie sa-l fac este sa slabesc. Mi-a zis ca nu am nici o problema cu tiroida. De bucurat ma bucur si vreau sa-l cred, pare sa aiba ceva experienta si e profesor, primul la care am fost era ceva mai mic in grad, dar pe de alta parte imi vine sa concediez 99% din doctorii din tara asta, fie si numai pentru faptul ca nu se pun de acord. Asta mi-a spus ca nici vorba de noduli, ca analizele sunt bune si cand i-am spus ce suspectam din cauza unei alte consultatii mi-a zis ca primul doctor trebuie sa fie un tampit. Mi-a mai zis ca tramele de care imi spusese primul doctor nu se pot vedea la ecograf, fiind doar un verdict de biopsie. Sa innebunesti, nu alta. Habar nu am pe cine sa cred, dar o sa merg pe varianta optimista, pana nu pierd timp important si-mi creste fibromul la loc.
Nicoleta, un pupic pentru tine si Irina!
Stefania, astept sa vii cu vesti foarte bune!
Bluel spune:
Neata fetelor!
Va urmaresc pe fiecare aproape in fiecare zi, doar ca nu prea am starea sa scriu...Vesti despre mine nu prea am, in schimb saptamana trecuta mi s-a nascut primul nepotel, am devenit matusica
Stefania, depinde de tine, de organismul si de psihicul tau, dar eu zic sa stai linistita, ai sa vezi ca totul va fi bine iar dupa ce iti vei vedea minunea in brate, nu va mai conta cum ai trecut peste nastere (asa cum ti-au spus si fetele). Si eu am intrebat in stanga si in dreapta (desi nu e cazul inca la mine ) si cele care au nascut natural spun ca mai bine faceau cezariana iar celelalte invers....Eu una STIU ca vreau cezariana (eu sint mai dusa , dar sora mea a nascut natural cu epidurala, a durat mult, dar nu au fost dureri extraordinare si in final totul a fost bine.....
Va pup pe toate si sa auzim doar de bine!
nicooleta27 spune:
Bluel sa-ti traiasca nepotelul, sa pui poze aici ca de,,,poate poate .
Teonikol, Irina iti trimite 1000 de pupici si asteapta sa-i faci un iubit.
teonikol spune:
Nicoleta, misto motivatie imi dai ! De acu o sa lucrez mai cu spor! Si pana apare flacaul (adica pana mai pot fi considerata o draguta si nu o soacra acra !)raspund eu, cu mult drag, pupicilor Irinei!
Bluel, felicitari pentru nepotel!
Pup fetele toate!