Fibrom uterin (19)
Raspunsuri - Pagina 14
ad_b spune:
Buna fetelor,
Urmaresc acest subiect deoarece ma intereseaza in mod deosebit, avand un fibrom care acum la ultima ecografie a crescut pana aproape de 7 cm. Doctora la care am fost mi-a spus ca la aceasta marime ar trebui facuta operatie de miomectomie in principal, dar nu-mi garanteaza ca asa se va intampla si ca pot ramane fara uter. Am citit cat de mult am putut acest subiect si m-am hotarat sa ma duc la un medic cu experienta in operarea fibroamelor, desi nu vreau sa fac operatia neaparat, dar vreau sa stiu foarte clar cum sta situatia. Prin urmare daca stie cineva de adresa si nr. de tel. al cabinetului particular al doctorului Badea (de la Municipal) astept un raspuns. M-ar mai interesa daca face ecografii acolo sau trebuie sa vii cu una facuta, daca are rabdare sa asculte si sa ofere sfaturi si explicatii. Si cam orice este de stiut despre dansul.
Va multumesc mult
luci.eilm spune:
Ad, nu stiu sa-ti dau datele furnizate, dar m-ar interesa si pe mine informatiile care le vei obtine (si eu am un fibrom de 6 cm) si parerile sunt impartite: ba ca ar exista sarcini duse cu fibrom, ba ca ar trebui operat (prin metoda clasica, cu 6 luni pauza). Eu am gasit pe net un numar de telefon dar nu stiu daca e bun, 317.68.66 (trebuie verificat).
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
Bluel spune:
Multumesc fetelor pentru urari! Sa de D-zeu sa ne tinem si noi in brate proprii copii!
Referitor la Dr. Badea am fost si eu acum vreo 2 ani la el, e ok, iti deseneaza ca sa intelegi, dar e din generatia care nu opereaza laparoscopic, iar eu am fugit cat m-au tinut picioarele de operatia clasica (si acum cu mai multe fibroame/ acum 6 luni cele mai mari erau de aproape 4 cm/ incerc asa in mod natural sa obtin o sarcina si sa o duc la capat). Cabinetul era in Piata Buzesti/ Bd. Cuza 13, nr. tel 2127809, puteti verifica. Multa bafta!
Pup toate fetele si va astept cu minuni acum in preajma Craciunului!
ad_b spune:
Am verificat nr. cu 212... si este schimbat, iar la cel cu 317 ..nu raspunde nimeni. Acum depinde poate si de program pe care nu-l cunosc. Mai astept informatii recente.
Eu am ramas insarcinata cu un fibrom in jur de 4cm si am dus sarcina la capat, dar cu tratament cu Utrogestan, vit. E si fier pentru ca era sub limita inferioara. Apoi l-am "conservat" cu anticonceptionale pana la inceputul anului cand mi-am dorit inca o sarcina, obtinuta repede, pierduta repede. Dar doctorita Grigoriu a considerat ca nu am nevoie de niciun tratament si rezultatul a fost pe masura. Acum vreau parerea unui medic bun. Intr-un an de zile a crescut. Acum, daca nu mi se garanteaza operatia, o sa fac la fel: o sa-l "conserv", pentru ca nu-mi da batai de cap.
luci.eilm spune:
Ad, deci tu esti fericita posesoare a unui bebel. Cat priveste dr. Badea, incearca si pe mobil, vezi aici postarea Arinnei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85841&whichpage=10.
Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi
ad_b spune:
Multumesc, mi-am notat nr. de mobil. Nu prea imi place sa deranjez oamenii pe mobil, mai ales pentru o programare. Probabil ca nici nu-si cunoaste restul programarilor ca sa-mi dea o zi si o ora, dar e bine ca-l am in caz de urgenta.
Face el ecografii? De unde stie cum arata fibromul meu? Ma trimite la un doctor preferat?
Iar bebeul este acum un nazdravan de 4 ani cu care nu ma mai inteleg. Face doar ce vrea si nu accepta sfaturi.
arinna spune:
Ad_b,ma bucur ca ti-a raspuns Luci, eu tocmai ma gandeam sa caut agenda cu nr din tara- eu nu mai locuiesc in Romania acum. E bun Dr Badea dar cam ametit de ocupat ce este. Acum doi ani nu era o problema sa-l suni pe mobil, te cheama la spital la et 3 sau la Ambulatoriu cand are timp sau daca nu poate acolo iti va spune el unde e cabinetul, banuiesc. Eu il stiu amabil. S-ar putea sa-ti recomande embolizarea, cine stie. Din cate stiu nu se face eco acolo, te trimite la un cabinet particular pe undeva.Si e destul de scumpa, era aproape un milion acum doi ani, acum nu mai stiu preturile.Poate la cabinetul particular se face si ecografie, nu stiu.Din cate imi amintesc atunci programul la cabinet incepea de la ora 16.Poate il suni macar sa afli ce nr are . Intre timp sa speram ca stie cineva noul numar.
Stefania, sper ca sunteti bine, abia astept vesti
Numai bine si va pup pe toate - eu intru rar pe DC de la un timp. HSG tot nu am putut face ca am iar petele maronii zilnic si pe 4 ian, merg la medic sa vad ce parere are de asta.
Ninia81 spune:
Buna fetelor! In primul rand vreau sa va doresc tuturor sarbatori fericite si tot ce va doriti voi sa devina cat mai curand realitate!
Iar acum...vroiam sa va dau vesti despre Stefania: "inca nu i-au facut inducerea,sta in salon cu fetele ce au nascut deja,se uita la puiutii lor si abia asteapta sa-si stranga fetita in brate.Ii face monitorajul de 3 ori pe zi,iar daca pana maine nu se intampla nimic,ii face inducerea..a refuzat si epidurala , isi doreste sa nasca 100% natural...Doamne ajuta!"
Va pup pe toate si va doresc cel mai frumos Craciun!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
Bluel spune:
Stefania, tinem pumnii! De Craciun vei fi cea mai fericita mamica!
Fetelor, va doresc un Craciun alb daca se poate , cu multe daruri, bucurii, intelegere in familie, iar 2008 sa ne aduca la toate multa sanatate si cate un bb!
SARBATORI FERICITE!
MadaS spune:
Buna tuturor, si salutari speciale pt Arinna, Bluel si celalate veterane al acesti subiect
Saptamana trecuta m-am operat….si de fibrom, printre altele. Am posta la pag.6 de la « Endometrioza nu ne va impiedica… » povestea operatie mele relativ precipitate. A fost operatie calsica din pacate, spun din pacate pt ca cele care ma stiu de cand am intrat prima oara pe acest forum, in 2005, stiu cate eforturi am facut pt a evita pana si…banala laparoscopie. Ani de homeopatie, fitoterapie, lungi serii de acupunctura. Din pacate, situatia mea s-a complicat prin aparitia endometriozei. Fibromul deja nu mai era « vedeta » operatie, ci endometrioza.
Va dau un sfat tuturor : faceti oricand laparoscopie, atata timp cat marimea fibromului va permite, in ziua de azi laparscopia se poate face si FARA nici o noapte de spitalizare, iti recapeti mobilitatea in aceeasi zi, este o operatie banal ape langa o operatie clasica. Si eu am urmarit ecografic fibromul, cu investitii materiale pe masura cabinetelor de top la care mergeam (Herghelegiu, Iosup) dar nu a ajutat cu nimic. Atata timp cat dimensiunea fibromului o permite si gasiti un chirurg competent, mergeti fara teama la laparoscopie, nu se compara ca perioada de refacere cu operatia deschisa.
Va doresc sanatate tuturor, si Sarbatori Fericite. Povestea decizie mele de a ma opera clasic aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113004&whichpage=6