Mamici de iulie-august 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Neata la cafea!
hihihihii
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
Mai Ile, ce-ai cu noi de dai trezirea la ore din astea????
Neatza!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
ilenutza spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by ilenutza
Neata la cafea!
hihihihii
Mai Ile, ce-ai cu noi de dai trezirea la ore din astea????
Neatza!
Simo de Matei Hisham
Pai mi-am pus ceasul sa sune ca numai asa poate omu' sa fie mai harnic decat tine!
Anya dar cate kg ai?intreb si eu ca vad ca ne potrivim la inaltime dar am eu o vaga banuiala ca nu ne potrivim la greutate!
He, he, fetele mosului, 60 aveam si inainte de Victor!adik acum 2,5 ani
Andra pun in weekend ca acu' am un laptop care merge ca ochiu' boului.Atunci profit de cel al sotului!
jadi spune:
Eu creca Ile vrea sa castige concursul de popularitate si ne mituieste cu cafea .
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Na mai fetelor, de cand cu Miss Popularitate, toata lumea scrie numai de bine una despre celelalte...poate poate mai ia un vot
Simo de Matei Hisham
aylin_tarcan spune:
mamii, simo, andraz, valen, anto multumesc pentru raspunsuri
stefania, felicitari, sa iti traiasca frumusetea!!! pana la urma se pare ca ti-am luat-o inainte. catarina e un nume care mi-a placut dintotdeauna si era pe lista mea de nume. felicitari inca o data!
anto, mi-e nu stiu cum sa tin copilul nemancat 8-10 ore noaptea. iar ziua vrea la mai putin de o ora.
de scos afara o scot, dar ma intrebam daca deja pot sa stau si eu multicel cu ea afara, in parc. adica macar 2 ore.
fetele ca a ince[ut show-ul
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
atat de mari suntem
mamii spune:
off off c e matinale sunteti
>Eu mi.am laudat ieri cioara si spre seara knd am intrat si eu k omu in dush pac o criza de colici de l.am gasit pe taxu mai mai sa sune la politie la pompieri era panicat rau saracutu
Fetelor nu mai vb de kilograme k imi vine sa ma bat singura ce bine ar fi dak ash ajunge si eu la 50 ufff Slava domnului:)
Aici este o zi superba innorata si ploioasa si fara calduri :D am i nuts?!
pupici fetiliiiiiiiiiiiiii
mami de bebitzoi Alexandru 13.07.07
arhdy spune:
Buna fetelor.
Hai ca am si eu putin ragaz si va scriu si eu cateceva.
Ieri am facut o luna si suntem bine. Avem 4 kg. si 53,5 cm. Suntem bine sanatoase, iar colici ii tinem in frau cu Bonnisan. L-am preferat pe asta, avand in vedere ca este natural si ne merge foarte bine cu el.
O sa mai incerc o data sa pun si eu niste poze, dar daca nu reusesc poate ma ajutati si pe mine.
Imi dau si eu datele complete si corecte, pentru a se modifica si la mine.
Data nasterii - 30.07.07
Ora - 00.40
Varsta - 40s3z
Greutate - 3200 g
Lungime - 51 cm
Apgar - 9
Natural fara epidurala
Multumesc si pupici.
Diana si Cristiana Maria
AndraZ spune:
Neata!
Mai fetelor sunteti de pomina. Azi noapte va citeam si radeam singura de nebuna prin casa....toti dormeau eu eram pe DC....ca deh, uneori nu mai am eu somn....Sunteti super tari! Aveti un simt al umorului de nota 100!
Noi ne indreptam spre parc, ca azi avem chef de plimbarica. Asa ca ne vedem mai tarziu.
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
mamii spune:
test semnatura:D
mami dewww.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitoi Alex 13.07.07