Mamici de iulie-august 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Merg sa dorm ca azi am muncit, am strans o sacosa imensa de tzoale nepurtate de dodo si aveam unele din canada aduse de mama, doamne sa le mananci asa de frumoase erau! basca am gatit niste spaghete sunt franta

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Iaca, mai reusesc si eu sa vad ce mai faceti si ce vad mai intai si mai intai: o perfectiune - Avem 111 bebici cu 57 fete si 57 baietei. O odisee perfecta.

Felicitari tuturor mamicilor care au nascut de cand nu am mai intrat eu (adica de cand a nascut Paticut ). Sa va traiasca beblusii, sa fie sanatosi, sa va lumineze vietile.

NU am apucat sa citesc decat 7 pagini din cap trecut asa ca ma duc sa vad ce ati mai facut.

Sa nu uit : imi place si mie strumfi. DE altfel am si eu o propunere ca de, trebuie si eu sa propun ceva (nu e nevoie sa si votati ) si anume gingasii de iulie august.

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

Dariuta mea

Mergi la inceput

am ajuns la Scrisori ale copiilor catre Dumnezeu postate de NIco

Dariuta mea

Mergi la inceput

Gagici, nu mai pot. Imi pica ochii in gura. Am ajuns la pag 17 din cap trecut. Eu zic pentru mine ca sa stiu unde am ramas cand voi intra sa continui . Acum ma duc sa ma trantesc ...... (in pat, nu cu capul de pereti)

Irinusha e in Ploiesti si cred ca nu are net aici in Romanica. Pup

Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

hai ca azi m-am distrat tare cu voi...

gabi, m-ai dat pe spate cu kilele tale! acu ma consolez cu invidie zicand ca poate nu ai chiar 1.72 ca mine si ca mie mi-ar sta rau cu mai putin de 57 kg, cat am de obicei.

oricum ai parte de toata aprecierea si de simpatia mea. si iti spun pentru a nu stiu cata oara ca atunci cand imi e mai greu, ma gandesc la tine si mi se pare totul muuult mai simplu.

ile, ai pus forumul in miscare cu cotele de popularitate . la cat sunt de transanta uneori (ca sa nu zic a naibii ), as avea o rata de succes egala cu zero, daca n-as fi "de meserie".

dragut victoras, ce grija are el sa te trimita sa-l consolezi pe fratior. anya s-a invatat sa adoarma singura in camera ei, pentru ca nu prea are incotro. de obicei sunt singura cu amandoua si nu am cum sa stau langa ea la pranz. o tin pe arina in brate pana cred eu ca sora-sa adoarme, ca daca o aude plangand...s-a dus somnul.

eu am primit un sling de la prietena mea din anglia. e super-comod si util. insa daca o tin mai mult in el, ma doare tare spatele (de obicei ma doare si cand stau degeaba...asa ca nu se mai pune )

coana popeasco, io propun ca daca tot ai bibilit dumneata listuta si ne-ai "cules" pe toate rand pe rand, sa iti pui mintea sa compui personal un text lacrimogen-duios si sa ne treci de maine noapte la scutece. asa ar fi cel mai frumos.si eu votez pentru strumfi...suna ok.

l-am admirat si eu pe kevin...foarte frumos. si mamica, superba ca de obicei.

deni, unde zici ca le votam pe fete pt miss?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

paticut, ai povestit foarte frumos. cred ca putine femei au din prima un sentiment matern atat de puternic. zic asta pentru ca am mai auzit de multe ori povesti ca a ta. imi amintesc ca mi-a trebuit un timp pana am realizat ca anya e a mea. stateam si ma minunam...valen stie despre ce vorbesc. uneori ma mai intreb si acum daca eu chiar am 2 copii . la arina a fost mai impresionant, ca stiam ce ma asteapta si cum e cu bb. cred ca si cand s-or marita o sa continui sa ma intreb daca sunt ale mele...

de carmena ce mai stiti? si de otilia? de housepocket?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Jadi, si eu la fel cu baietii mei. De primul m-am lipit pe parcurs, de al doilea....love at first sight!
Ilenutza, te rog se poate o poza cu bb-le tau tinut in wrap? Pliiiiiizzzzz...Eu am un sling primit de la Mamic Samurailor din Japonia pe vremea cand eram inca gravidutze, dar nu ii gasesc inca pozitia lui Horia sa-i si placa in el, e adevarat ca sta cam ingramadit saracutul acolo!
Am descoperit de ce e musai sa-i dau lapte praf dupa fiecare masa lui Horia! Aseara m-am muls ca el doamea cam de multa vreme si ce am constatat....ca laptele meu este cam slab, usor transparent, in nici un caz gras si gros cum a fost la primul copil. de asta in 10 minute dupa masa piticul meu urla ca din gura de sarpe dupa care devoreaza 90-100 ml Topfer!Nu stiu din ce cauza e asa, dar ma oftic ca nu am putut sa-l alimentez exclusiv la san, ca am impresia ca alimentatia asta combinata ii sporeste si mai mult durerile de burtica. Chiar zicea o mamica in parc ca atunci cand a terminat cu sanul si i-a dat exclusiv lapte praf a inceput puiul sa nu mai aiba dureri de burtica. Eu inca ii voi mai da sa suga piept cat voi putea de mult macar pt doza de anticorpi(incercam sa privim pe termen lung
Ati vazut ce furtuna e afara?

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Anya, acum vad ca ai si tu sling. In ce pozitie o tii pe Arina in el? Of, cred ca eu nu stiu sa-l reglez cum trebuie de sta copilul asa adunat, cocsat in el! Si instructiunile sunt in japoneza, chiar daca Lary mi-a tradus esentialul ...

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata la cafea!

hihihihii

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Pun daca pui si tu si Anya cu slingul

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput