*Gravidute&Mamici de IASI (5)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Andreea, nastere usoara! Hai, ca poate de stres se grabeste bb si face si el un efort!!!

Maria(29.11.2005) si Ioana 30+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Andreea ,iti tinem pumnii sa ai o nastere cat mai usoara!
Eu doar ce m-am trezit k a plecat sotul la munca si a avut nevoie de ajutorul meu ,sa ii pun in ordine niste acte.Acum mi-am propus sa citesc mai multe despre recoltarea de celule stem .Ieri am vorbit cu Ramona Bejan ,la numarul recomandat de voi si voi colabora cu aceasta firma.Multumesc inca o data de informatiile pretioase pe care mi le-ati dat.
Kris, tu ce parere ai de recoltare?Ce ati hotarat tu si sotul in privinta asta?Si mai vroiam sa te intreb daca ti se intampla des sa ai cosmaruri ca eu de cateva nopti spre dimineata asa ,cam dupa a 3a tura de mers la baia numai asta patesc.
Pupici,

Cristina 35+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Andrea, nastere usoara!!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

ANDREEA NASTERE USOARA!

17+

poze
IN ASTEPTAREA LUI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Nastere usoara Andreea!!!

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Andreea suntem pe pozitii.

Asteptam vesti.
Andrei al meu sta cam mult in brate in ultimul timp.Pe mine ma doare groaznic spatele,il tin in brate in casa, afara in marsupiu.Acum doarme asa ca am profitat de timp si am facut ordine in casa.
Vlad se duce la camin dar si sotul la scoala asa ca suntem singuri.Parca e ceva mai greu acum decit in prima luna,il doare burtica si citeodata nu stiu ce sa-i mai fac,mi-e mila de el.Inca maninca la 2 ore dar sunt invatata de la Vlad ca si el la fel era.
[pupic]

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Hop si eu cu ... Andreea sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Ceva vesti de la Andreea?Sper ca-si tine puiutul in bratze deja pupici multi

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

inca nu, teo..a zis ca ne anunta sora ei..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licurici2000 spune:

salutare gravidute si mamicute!
tocmai ies din starea de soc, pe care am numit-o plastic atitudinea "strutului". am primit rezultatul de la dublu test (banuiesc ca putine dintre voi l-ati facut), si, rezultatul m-a dat peste cap: risc de sindrom Down de 1/137 cazuri. ca atare ma pregatesc sufleteste de amniocenteza. mi se pare o gluma proasta ce mi se intampla! acum ma hranesc cu speranta ca dublu test e doar o statistica pana la urma si ca sunt fete care au avut risc de 1/8 si au avut copii sanatosi. nu vreau sa ma gandesc la intreruperea unei sarcini la 18 saptamani, sarcina pe care am obtinut-o atat de greu si atat de scump.
andreea iti doresc o nastere usoara . sper sa ai parte de multa caldura umana in maternitate ca sa suporti totul mai usor!
deea si eu voi merge la dr Schass. ea imi va face aminiocenteza. inca nu o cunosc dar imi pun mari sperante in ea.
va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput