*Gravidute&Mamici de IASI (5)*
Raspunsuri - Pagina 9
kriss79 spune:
licurici, imi pare rau..dar de multe ori dublu test iese eronat..nu e totul pierdut, fa amniocenteza! au mai fost fete pe forum cu DT nasol.. gandeste pozitiv si ai incredere in bebele tau!Doamne Ajuta!
Eu personal..intr-adevar nu am facut DT si nici amnio..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
moldoveanca spune:
Licurici nu-ti pierde sperantza DD e sus si ne vegheaza zi de zi.Bine KRISS atunci imi pun baza in tine ca ne tii la curent daca afli ceva de Andreea.Eu ma pregatesc sa plec la doctor am niste emotii tremur toata asa patesc de fiecare dataPupici la toate iesencele mele dragi
teo
ioana_77 spune:
Licurici, tinem pumnii sa iasa bine amniocenteza!1
Maria(29.11.2005) si Ioana 30+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Licurici nu-ti pierde sperantza DD e sus si ne vegheaza zi de zi.Bine KRISS atunci imi pun baza in tine ca ne tii la curent daca afli ceva de Andreea.Eu ma pregatesc sa plec la doctor am niste emotii tremur toata asa patesc de fiecare dataPupici la toate iesencele mele dragi
teo
de ce ai emotii teo? doar te vei intalni cu bebe! asteptam vesti de la tine..ce ai facut la dr..
cum vei naste?
Burtik
Nasi 7/07/07
mariussimiuc spune:
Aurelia,imi pare rau de rezultatul analizelor...Eu zic sa nu te stresezi prea tare,desi stiu ca este cumplit de greu...Testul este orientativ,nu are valoare exacta sau de diagnostic. Tinem pumnii si suntem alaturi de tine sa fie totul bine la amniocenteza.
Miha si Robert
kriss79 spune:
eu plec spre casa..vad ca inca nici o veste de la Andrea..
Burtik
Nasi 7/07/07
kriss79 spune:
Am pus si pozici cu patutul, dulapul...dar camera e in faza incipienta..
ma duc sa spal vasele si sa pregatesc ceva de mancare..va pup
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Nonna76 spune:
Oare ce-o mai face Andreea? Ar trebui sa primim vesti,nu?
Suntem alaturi de tine.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
mariussimiuc spune:
Cristina,foarte frumos mobilierul. Alessia va sta singura in camera?
De vreo doua zile bebelina mea e foarte agitata,e intr-o continua miscare,aproape. Ce ma nelinisteste este o presiune pe care o simt jos,de parca as avea inauntru un OB ultra-mega-extra...Ce-o mai fi si asta,ca la prima sarcina nu tin minte sa fi experimentat asa ceva...
Miha si Robert