*Gravidute&Mamici de IASI (5)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

daca va uitati pe site-ul maternitatii cuza voda de pe prima pag..sunt afisate garzile pe luna sept..numai ca la clinica I inca nu sunt afisate, dar poate in curand..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

O saptamana minunata tuturor!

Eu sunt un pic bosumflata ca a plecat dr mea in concediu si vine abia pe 15.Cristina imi spusese ca pleaca pe 5 si eu imi facusem deja planuri de intalnire cu pitica.

Deea,bine ai venit si sarcina usoara!

Andreea,eu tin majoretele in asteptare.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Miha ,mie asa mi-a zis .Ca pleaca de pe 5 pana pe 12 septembrie .Poate nu a vrut sa ma sperie pe mine k ma stie cat is de sperioasa cand e vorba de Ami si a vrut sa nu stau asa multe zile nelinistita k nu e ea in oras.Chiar imi pare rau k ti-ai facut planuri aiurea si imi pare la fel de rau k am zis si eu k pe 14 merg sa o vad pe Ami din nou.
Lasa k o sa treaca repede zilele .Sa stii k nu am inteles eu gresit ,chiar asa ne-a zis .Si sotul la fel a retinut.
Eu ma simt f bine azi din punct de vedere fizic.Totusi cam supy k sotul are asa multa treaba azi k o sa stea plecat de dimineata pana seara si ma obisnuisem sa petrecem dupa amiezele impreuna.Si aveam nevoie de el la mai multe treburi pe care trebuie sa le aman iar ca sa evit.
Bun venit noilor membre ale grupului nostru..e super sa fim cat mai multe.
o saptamana supeba tuturor!

Cristina 35+ si Amalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Andrea, asteptam atunci mesajul de la sora ta
Miha, aproape..am sa fac azi o poza, dar nu e varianta finala, adica e fara lenjerie patutul, mai trebe carpetica..
Voi lenjeria de patut cumparata ati spalat-o intai,nu?
ca eu nu am pus-o in patut..cu gandul sa o spal inainte cu vreo 2-3 sapt de nastere..

Burtik
Nasi 7/07/07

Yeap, spalata, calcata, pusa in sifonier. Am s-o pun in patut atunci cand vine bebe acasa.

Emma 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Am inteles Emma..cu lenjeria..spalam tot ce poarta bb..
acum mobila..e noua..dar voi o stergeti cu spirt sau ceva?
Miha, ai de la noi 2 un sa iti treaca supararea..

Burtik
Nasi 7/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by crissintibun

Miha ,mie asa mi-a zis .Ca pleaca de pe 5 pana pe 12 septembrie .Poate nu a vrut sa ma sperie pe mine k ma stie cat is de sperioasa cand e vorba de Ami si a vrut sa nu stau asa multe zile nelinistita k nu e ea in oras.Chiar imi pare rau k ti-ai facut planuri aiurea si imi pare la fel de rau k am zis si eu k pe 14 merg sa o vad pe Ami din nou.
Lasa k o sa treaca repede zilele .Sa stii k nu am inteles eu gresit ,chiar asa ne-a zis .Si sotul la fel a retinut.

Nu am vrut sa sune a repros...

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

salutare,dar ce faceti mai fetelor nu prea aveti chef de vorba, cam putin ati scris azi...hai ca am intrat doar sa va salut si sa va pup, caci nici eu nu prea am noutati...

17+

poze
IN ASTEPTAREA LUI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Amironeanu,multa bafta pt maine cred ca esti super emotionata,sa dea Domnu sa nasti usor eu maine la 2 ma prezint la cabinet am si eu niste emotii pupici multi de la mine si sa ne anunti imediat cum poti cum a fost.Incearca sa te odihnesti in seara asta

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Andreea,am intrat sa-ti urez toate cele bune pt. miine.
Nastere usoara si un bebe asa cum ti-l doresti(sanatos, istet, frumos, norocos,cuminte ..etc.)

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea3184 spune:

Va multumesc pentru primire fetelor!Sunteti niste scumpe!

Sanatate multa si sarcina usoara in continuare!
Iar celor care trebuie sa nasca :nastere usoara si bebei sanatosi!

Mergi la inceput