*Gravidute&Mamici de IASI (5)*
Raspunsuri - Pagina 6
moldoveanca spune:
Chair asa Andreea oare ce face ?Multa bafta te asteptam cu vesti.Ella tu te plangeai de burtica mica?Am vazut pozele si nu e adevarat.Eu si pe la 20 si de saptamani nici nu se vedea ca sunt gravida si muream de ciuda.Dar acum am o buuuurtaaaa si sa stii ca e mai bine sa creasca mai tarziu ca asa te misti si tu mai bine.Te pup ai grija de burtica.MIHAMORA,ce nazbatii mai face dragul de Domi?Mai arata-ne poze cu el
teo
amironeanu spune:
Salut!
Nu scoateti inca majoretele, lasati-le pe marti
Am fost la maternitate, dar m-a trimis acasa si daca nu se intampla nimic pana atunci ne vedem marti dimineata, de data asta ma si interneaza si apoi vom astepta. Am emotii, pentru ca pe Stefi am nascut-o tare usor, dar atunci cand a vrut ea, pe cand pe Matei il vom forta un pic. Sper doar sa fie cooperant.
Cristina, si eu am fost la consultatii la cabinet, nu i-am dat nimic in plus, doar o data sau de doua ori i-am dus cite un cadou (in general carti, pentru ca eu lucrez la o tipografie). Si acum la nastere i-am dat plicul, eu prefer sa-l dau cu citeva zile inainte, asa ca i l-am dat azi.
Andreea, casa de piatra si multa fericire! Ai fost o mireasa foarte frumoasa. Pana la urma il dati pe Sebi la cresa?
Deea, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
moldoveanca spune:
De ce te-a trimis acasa?E marti de garda?Scuza-ma ca te zapacesc cu intrebarile dar la noi e o situatie mai complicata.Adica,tati lui bebe vine in tzara cand eu o a am 39 de sapt( sper sa ajung pana atunci)si va sta o luna si ma gandeam ca daca o sa am un bebe puturos care nu vrea sa vina nici in sapt 40,o sa imi faca domnisoara doctor inducere,sau nu e adepta acesui procedeu.Imi fac si eu mii de probleme.Tu cate sapt ai marti?Bafta multa te pup.Eu marti merg la control la cabinet.
teo
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by deea3184
Buna fetelor!Eu sunt noua pe forum,sunt o graviduta in 16 sapt!Am probleme cu sarcina inca din sapt a 5-a dar cred si sper din tot sufletul ca o sa fie bine! A inceput sa mi se cunoasca si burticuta si sunt tare mandra! Am uitat:si eu sunt din Iasi si sunt la Dna Dr SCHASS!
deea, bun venit si sarcina cat mai usoara! La inceput mesajele tale vor aparea mai greu, defazat..asa ca scrie repede 10 mesaje ca sa "fii in timp real" cu noi. Imi pare rau de problemele avute..dar gandeste pozitiv si cu ajutorul lui Doamne Doamne vei reusi sa duci sarcina pana la capat! Noi suntem alaturi de tine!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
kriss79 spune:
Andrea..si noi care ne topeam aici dupa noutati
Atunci marti sa fie ziua cea mare!! daca poti sa ne anunti cumva,si daca vrei bineinteles..iti pot lasa nr meu de mobil pe PM..astept acordul tau..
Eu cred ca si a mea o sa fie puturoasa..ca mine ca eu m-am nascut la 42 de sapt..au incercat inducere..dar nimic..nu am vrut si gata..
Burtik
Nasi 7/07/07
mihamora spune:
Deea- bine ai venit! Iti doresc sarcina usoara si fara probleme
Andreea pregatim majoretele pentru marti
Teo - multumim de intrebare, nu face el foarte multe nazbatii inca, dar se pregateste,pozici noigasesti in semnatura. Tu de ce nu ne arati pozici cu tine?
Dar Dominic al tau ce face?
Kriss - ai terminat camera printesei?
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
moldoveanca spune:
Uite acum am vazut pozicile cu Domi e un scump ce pot sa spun,si mai are si tricou cu ferrari.Te superi daca te intreb de unde l-ati cumparat ca si sotul meu e fan Ferrari si mi-ar place sa-i fac o surprizaDomi al nostru cred ca se pregateste sa-si cunoasca parintii ca munceste de zor in burtica la mami.Cred ca Pozici cu mine as pune dar nu ma pricep.Am inteles ca trebuie sa deschid un cont cu poze am sa incerc.
teo
amironeanu spune:
Teo, nu-i nici un deranj cu intrebarile, de aceea suntem toate aici sa raspundem daca stim.
Eu am acum 39 s+ 3 zile. Bb2 este marisor, mi-a spus dr. ca v-a avea cel putin 3500 gr. Nu mi-a facut azi inducerea pentru ca colul meu este in continuare inchis si probabil nu vrea sa ma chinui prea mult (e cam greu sa dilati ceva care nu da semne de dilatare). Pe de alta partea vrea sa nasc inainte sa plece si de aceea a ramas pe marti. Marti nu este de garda, dar ea in fiecare dimineata pana la 3 este in maternitate si apoi mai vine. Si nu sta cu mine pe toata durata travaliului pentru ca nu are ce face, este important ca ea sa fie la faza de expulzie. Am emotii, va dati seama, si eu as prefera sa-l las pe Matei sa vina cand vrea el, cine stie poate ma apuca travaliul marti de dimineata "natural".
Cristina, multumesc de oferta, eu tocmai sunt in plin proces de schimbare a telefonului si a numarului, dar va intra sora mea (si ea membra a forumului) si va da un semn de viata.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
mihamora spune:
Teo- multumim frumos
E luat din Austria,are si adidasi si sapca,dar astea sunt mari
Nu-i mai fa tu surpriza, spune-i lui tati sa-i cumpere daca tot e plecat
Despre bebele tau imi imaginez ce face
Daca vrei te ajutam cu pozele.
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
kriss79 spune:
Andrea, asteptam atunci mesajul de la sora ta
Miha, aproape..am sa fac azi o poza, dar nu e varianta finala, adica e fara lenjerie patutul, mai trebe carpetica..
Voi lenjeria de patut cumparata ati spalat-o intai,nu?
ca eu nu am pus-o in patut..cu gandul sa o spal inainte cu vreo 2-3 sapt de nastere..
Burtik
Nasi 7/07/07