*Gravidute&Mamici de IASI (5)*
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
kriss79 spune:
am revenit..
Mexxa, ti-am vazut deja pozele la "Bucurii.." ..ai fost superba!! lasa comentariile rautacioase..nu pune la suflet, importanta e fericirea voastra, familia voastra..Am vazut-o in poze si pe Crisstibun DIstractie placuta in luna de miere!!(merge si Sebi cu voi?
) Acusica face un anisor..ce repede a mai trecut timpul..ai flacau de insurat..va avea de unde alege..cate fetite sunt asteptate pe aici..
Ylimic, imi pare foarte rau pentru Darius si suntem alaturi de voi..voi da
mai departe linkul la cunoscuti.. Ma rog la Dumnezeu ca suma ce va trebuie sa se stranga si Darius sa poata fi operat!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina
![](gravida.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mexxa spune:
moldoveanca nunta a fost facut la ORANGE CLUB in CUG
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
mexxa spune:
quote:
Originally posted by kriss79
am revenit..
Mexxa, ti-am vazut deja pozele la "Bucurii.." ..ai fost superba!! lasa comentariile rautacioase..nu pune la suflet, importanta e fericirea voastra, familia voastra..Am vazut-o in poze si pe CrisstibunDIstractie placuta in luna de miere!!(merge si Sebi cu voi?
) Acusica face un anisor..ce repede a mai trecut timpul..ai flacau de insurat..va avea de unde alege..cate fetite sunt asteptate pe aici..
Ylimic, imi pare foarte rau pentru Darius si suntem alaturi de voi..voi da
mai departe linkul la cunoscuti.. Ma rog la Dumnezeu ca suma ce va trebuie sa se stranga si Darius sa poata fi operat!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina32+ cu Alessia Stefana
Cristina multumesc
![](pupic.gif)
Da va merge si Sebi cu noi.
Cu Cristibun ne impacam foarte bine, noi vom fi nasii Amaliei cand se va naste:)
Si in legatura cu fetitele...nu suna rau
![](icon_smile_big.gif)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
buna fetelor, am revenit si eu, am fost un pic la tara de mi-am vazut bunicuta (a fost ziua ei) si am zis sa mai scriu si eu ceva
Mexxa ai stat sau stai cumva in metalurgie?foarte frumosi sunteti va sta foarte bine, Casa de piatra si sa fiti sanatosi, petrecere frumoasa in luna de miere!
atit de bine m-am simtit la tara , aer curat ,racoare super sper sa nu mai fie canicula....hai v-am17+
poze
IN ASTEPTAREA LUI BEBE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ella10/ella10.jpg)
ella10 spune:
mexxa ti-am citit povestea nasterii lui sebi, foarte impresionanta, stii si eu am pierdut prima sarcina si la noi a fost foarte greu, te-am inteles si te inteleg foarte bine, deocamdata nu am probleme foarte mari dar si eu stau la pat,tratament si mai ies si la aer, sper din tot sufletul sa fie bine
17+
poze
IN ASTEPTAREA LUI BEBE
kriss79 spune:
buna dimineata
ce credeti ca facem noi acum? lucram la camera bebelineine chinuim cu dulapul
adica tati se chinuie si noi asistam..si mai punem mana unde/cat putem..
Ieri am fost la plimbarica in Copou..f f f multe mamici cu carucioarele..abia astept si eu
o zi minunata! [ majoreta] Nastere usoara Andrea!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina
![](gravida.gif)
deea3184 spune:
Buna fetelor!Eu sunt noua pe forum,sunt o graviduta in 16 sapt!Am probleme cu sarcina inca din sapt a 5-a dar cred si sper din tot sufletul ca o sa fie bine!
A inceput sa mi se cunoasca si burticuta si sunt tare mandra! Am uitat:si eu sunt din Iasi si sunt la Dna Dr SCHASS!![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kriss79 spune:
Multimim:)gata dulapul..acum urmeaza comoda..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina
![](gravida.gif)
kriss79 spune:
Andrea zicea ca azi merge la maternit. ca e dr. de garda..oare o fi nascut deja? urmaresc si la "iesence"..dar nu au nici o veste nici ele..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina
![](gravida.gif)