*Gravidute&Mamici de IASI (5)*
Raspunsuri - Pagina 4
kriss79 spune:
am revenit de la medic..
Bebelina a ramas tot fetita, are 1652 gr si e mai micuta cu o saptamana..ar veni acum DPN pe 1.11...nu imi mai iese fata Balanta
Sta bine mersi cu capul in jos, colul e ok ..de vreo 5 cm..toate organele ok..lichidul ok..revenire la 36 sapt!(cu analizele facute)
DIn pacate nici acum nu mi-a mers stickul..am ghinion cred..si era altul..in fine, sa fie asta singurul bai!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
ella10 spune:
kriss ma bucur ca totul e ok cu bebelina (nici nu avea cum sa nu fie)
17+
poze
IN ASTEPTAREA LUI BEBE
kriss79 spune:
multumesc Ella..ti-am vizionat pozicile..esti frumusica foc..amandoi sunteti!hai ca acum va fi totul bine, gandeste pozitiv!
Burtik
Nasi 7/07/07
ella10 spune:
mutumesc kriss foarte mult pt incurajari si pt complimente, azi am fost un pic deprimata dar cu voi pe forum m-am mai inveselit, sunteti super
17+
poze
IN ASTEPTAREA LUI BEBE
mihamora spune:
Foarte frumoase pozele Ella, esti tare draguta
Alynta, am citit povestea, foarte frumoasa
Domi are 7 kg, dar nu stiu si mai cat, pt ca am dereglat cantarul pe care il aveam si imi da erori. Iti spun miercuri dupa ce venim de la medic.
de Mario Dominic 15.05.2007
www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Nonna76 spune:
Buna!
Pe Andrei al meu l-a vrajit nanu'.Aseara au venit pe la noi si la ora la care avea de obicei serenade a stat cumintel in brate la nanu si nu zicea nimic.Asa ca am profitat de ei si i-am tinut la noi pina la 10(seara).Ca niste parinti denaturati ce suntem am facut baie la 10.30 iar celui mare am uitat sa-i dam de mincare aseara(dar nici n-a cerut,a mincat si el ce era pe masa-adica dulciuri).
Am mai pus poze si in ultima e andrei cu nanu.
Oana ,tu te miri ca nu-ti vin hainele?Eu le port cu succes pe cele de gravida.Bluzele vin foarte bine ca si asa de poarta stilul asta,iar ieri am imbracat blugii de gravida ca mergeam cu marsupiul in fata si nu se vedea ca sunt cu burtica.(si eu si blugii)
Ella ti-am vazut pozele.De ce zici ca n-ai burtica? Si chiar e foarte sexy burtica ta.
Andreea pe unde esti? ne dai vesti daca nasti.
V-am pupat.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
kriss79 spune:
Buna dimineata..sa nu credeti ca m-am sculat acum, am facut deja cumparaturile(ca tot s-a deschis supermarketul K langa mine..)si l-am dus pe sot la birou..
Tre sa ma apuc de program administrativ putin..si nu am nici un chef.. Ziceam ca plecam azi pana la Brasov..dar medicul mi-a zis mai bine nu, asa ca am abandonat ideea..si am rezolvat prin tel ceea pt. ce ma duceam...
Am uitat sa va zic..dar vb. de nastere cu dr..acum mi-a zis ca o sa vedem..poate nastem natural..depinde de marimea lui bb si altele..i-am zis ca mie mi-e frica de naturala..el care era sigur 100% ca va fi vb. de operatie..imi cam tremura chilotii gandindu-ma la un eventual travaliu..oare numai eu sunt asa papa lapte?
Eu pana acum nu i-am dat nimic dr..in afara de consultatia pe care o platesc la clinica unde ma duc ..si atat..cam cand ar "trebui" sa ii dau ceva..? in afara de nastere vorbesc..sau numai la nastere?
Andrea..ce faci? cred ca in putin timp iti vei tine flacaul in brate..Andrea!!Nastere usoara!!
toate cele bune si ne auzim mai tarziu!
Burtik
Nasi 7/07/07
mexxa spune:
Salutareeee
Am aparut si eu putin ca tare dor mi-a fost de voi.....vineri plecam in luna de miere...si la intoarcere in trag internet si acasa,abia astept
Imi pare tare rau ca nu am mai intrat dar nu mai avem internet acasa si cu toata nunta si am mai apucat sa intru de pe undeva.
Ce pot sa va zic....am avut o nunta superba,de vis. M-am distrat ca niciodata, totul a fost perfect cu exceptia unor comentarii dar care am preferat sa nu le bag in seama.
Aveti aici cateva poze facute de cumatrii nostri.Cele profesionale ajung abia marti in posesia noastra, apoi le voi da spre vizionare
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
ylilimic spune:
Dragi viitoare mamici! In primul rand va doresc sarcini usoare si nasteri si mai usoare!
As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.
Cu gandul la puiutii pe care curand ii veti tine in brate, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si oo viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.
Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!
moldoveanca spune:
Mexxa felicitari casa de piatra.Te deranjeaza daca te intreb unde ai facut nunta?Ca mi se pare localul cunoscut,te rog mult sa-mi spui.Multumesc
teo