Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Contractii din 7-8-10 minute.Ba au tendinta sa se micsoreze,ba revin la 10 minute...nush ce sa mai cred.Insa...au devenit mult mai dureroase decat cu doua ore in urma.Iar o contractie are in jur de 40 secunde(perioada in care doare)
Ce ziceti false sau nu?
Ca nu-mi vine inca sa cred ca nasc.
Babee merci de sfat,poate il incerc,mai astept putin.
Multumesc fetelor de sustinere.Pupa mama pe dragute
Rox capul sus iubita.Trebuie sa nasti si tu,uite tocmai vazusem zilele trecute la televizor niste exercitii ca sa vina contractiile.Poate daca ai incerca...cine stie.

Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Hop si io:

Sabinutza, baftaaaaaaa!!!
eu cred ca nasti!!!

betty, trebuioe sa il obisnuiesti sa fie activ la san.Il ciupesti de obraz, de piciorus, nu il lasi sa motaie.
chestia cu 200 de grame un mare VAX. Nu te lua dupa asta.Cata vrem,e trie iti curg sanii la juma de ora dupa supt, inseamna ca ai lapte f mult, de ce sa-i dai completare??? cui cat ii dai mai mult biberon va fi lenes la san.

eu zic sa ai nervii tari.

Ai incercat vatianta cu plimbarea? sa fie alaptat si dupa aia scos urgent la aer vreo 2, 3 ore?

te rog eu, nu ii da completare pt niste nenorocite de sute de grame, in conditiile in care tu AI LAPTE!!!. Vorbesc serios, e doar o problema de sincronizare la voi.
Nu-l lasa sa doarma la supt si o sa fie bine!

Roxana, eu stiam si de combinatia ulei de ricin, suc de portocale si nitica votca. Tot de pe forum, de la Papadie:)
numa ca eu zic sa faci Hap asta in masina:))) de la tine pana la spitaaaal...nasti cu nenea sofer pe post de moasa;)))))
sa stii ca eu am luat odata ulei de ricin, dupa ce fusesm constipata 5 zile.l-am luat, m-am plimbat vreo 2 ore si dupa aia inceput sa aiba efect
nu tin minte sa fi fost ceva ingrozitor.Asta s-a intamplat acum 6 ani, abia acum mi-am adus aminte.
inainte se dadea la copii ca tratamentulei de ricin si untura de peste zilnic.
Se strambau saracii, da le luau.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Devylla mama, probabil ca nasti - prea nu se calmeaza, din contra.
Nu baga nici un cocktail de declansarea nasterii: risti sa te ia o voma si o diaree, de te sleieste de puteri, acum, cand ai nevoie mai mult de ele!!! Tu vezi ca la tine incepe balul si fara mixturi...

Intentionat nu am bagat retzeta asa, ca sa nu se apuce vreo nerabdatoare sa exerimenteze. Se ia doar la indicatzia medicului/moasei si cel mai bine sub supraveghere medicala.

Piciulika 35+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Intentionat nu am bagat retzeta asa, ca sa nu se apuce vreo nerabdatoare sa exerimenteze. Se ia doar la indicatzia medicului/moasei si cel mai bine sub supraveghere medicala.

Piciulika 35+ Michael

Asta da, ca eu am uitat sa spun.De fapt ii raspunsesem Roxanei ca pe-aici citeste mai repede

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Babee pe mine doar ma ingrijoreaza cum creste nerabdarea pe aici...
Si cum reactziile pot fi de la absolut NUL la contractzii violente, desi e "leac babesc" nu cred ca-i de joaca...
Dar suntem fete mari si discernem, nu

Rox, ia baga tu mare niste cani maaari de ceai de frunze de zmeura, vreo 5 asa. Rau sigur nu-ti fac - numai bine! - si poate inmoaie colul intr-atat ca aluneca Andrei la vale, ca pe topogan! Hai, dupa trepte, dupa sex, asa de sete!

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Babee, esti o dulce. Nu ma scapi din ochi. Sa stii ca m-ai ajutat tare mult azi.

Piciulika, multam de PM. De unde naiba sa iau zmeura aia la ora asta? Maine.

SabinaY, eu zic ca nu e travaliu fals. Nu sunt nici eu experta, insa la cum descrii este travaliu. Nu stiu cat ar mai trebui sa stai. Mie imi zisese dr ca daca sunt neregulate, insa cea mai scurta perioada este de 5 min, atunci trebuie sa plec la spital. Nu grabi cu nimic insa, poate doar baita. In nici un caz vreo bauturica vehiculata pe aici. Mai lasa putin si o sa vezi. Nastere usoara!

Sabina, nu iau nene nimic in masina, ce crezi ca plec cu olita fie-mii dupa mine? Unde crezi ca prestez nevoile? Pana la spital fac si pe mine, nu numai ca nasc. E duminica, vorba lui Badiu, nu ar trebui sa fac mai mult de jumatate de ora.

Eu va las ca a venit sotiorul si e suparat ca il ignor. De fapt nu imi arde de nimic. Nu am nimic cu el. Pupici si noapte buna. Eu zic ca Sabina Y naste pana dimineata. Voi mai aveti voie si maine si de sambata stati la rand sa fiu prima din septembrie, daaa?

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Roxana si eu si Adina stam cu ochii pe tine ca pe butelie.Eu oricum am o relatie deosebita cu bebe Andrei.Nu te stresa, totul va fi bine atunci cand bebe va fi pregatit sa vina pe lume.

Piciulika eu sunt pro nastere naturala fara alte "ajutoare".Hai poate o epidurala ca nu strica....dar daca e in timp util, ca apoi nu se mai poate.Si sper sa nu va supere daca va spun, repet ce i-am spus si Roxanei.Eu am la activ o nastere cu epidurala si una fara.Nu a durut atat de tare sa "mor", si nici traume nu am avut.Natural e mult mai bine, iar acum la bebe 3 tot fara epidurala vreauNu priviti nasterea naturala ca pe cine stie ce bau-bau, este normal, organismul isi revine repede

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee
Nu priviti nasterea naturala ca pe cine stie ce bau-bau, este normal, organismul isi revine repede

Subscriu in totalitate!!!
(well, fara experientza relevanta!)

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Am facut noapte alba.
S-a fcut dimineata si m-au luat brusc niste contractii dureroase,2-3-5 minute.
Gata mergem catre spital.
Am sa dau de veste ce si cum,sa va tin la curent pe adresa de mail comun.
Tineti-mi pumnii!
Va pup

Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Devylla - tzinem pumnii stransi!!!!

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput