Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Va tin pumnii fetelor, nasteri usoare si bebei sanatosi va doresc! Aniast, mai ai un pic pic

Anca D.

18+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Devylla, nastere usoara iubita si refacere rapida!!!! Asteptam vesti de la tine. daca deja ai contractii la 5 minute, esti aproape de marele eveniment!!!! Succes!!!! Sa nu nefaci de ras... Hihihhihihihihi!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am dormit si eu 2 ore si cand ma intorc ce gasesc, cred ca pana dimineata mai avem o mamica si o bebita in listuta. Curaj Devylla, suntem alaturi de tine.

Mai fetelor dar vad ca e adevarata faza, cum ca fetitele se masc mai repede si baietii se lasa asteptati. Gata merg sa mai incerc sa adorm.[

pup]

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

am vrut sa spun ca fetitele se nasc nu masc, scuzeeeeeeeeeee, adormita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dormiti dormiti? Eu nu prea pot sa dorm. Am adormit bustean, culmea, desi dormisem pana la 7. Si acum mi s-a parut cam cald ca oprisem AC mai peste tot. Si zic sa vad ce face SabinaY...evident naste. Ma gandeam eu! Moasa online tre sa ma fac.

Numai la mine nu merge nimic. Ma rog, aseara nici nu am mai incercat nimic. Ca eram prost dispusa si m-a enervat si sotul care nu intelege ce am, ca el nu intelege de ce trebuie sa ma consum daca nu pot schimba ceva. Iar de urcat pe scari nici atat, durerea de noada s-a agravat, si se duce si mai rau pe picior, incat de abia merg. Abia dupa 10-15 pasi incep sa calc fara sa ma rup de durere. Asta nu e nene de la nastere, fir-ar, este de la cazatura pe scari.

In rest nimic nou! Nu nasc.

Cecilia draguta, lasa-ma cu vraja marii cu fetele se nasc mai repede, eu am facut una la 40 de saptamani. E drept ca e 2 in 1, mai mult baietoi.

Hai somni usor. Vad ca dormiti.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Banuiesc ca nu mai e nimeni pe aici la ora asta...
Sabina Y nastere usoara! Inca o fetita pe drum!
Mie imi e rau, de asta sunt treaza la ora asta. Spre seara bebe a inceput sa ma intepe foarte tare jos, de imi venea sa fac pe mine, am fost la baie si in timp ce faceam pipi am simtit ca plesneste ceva, m-am speriat tare. Dar nu a fost nimic. M-am asezat in pat pe o parte, ca sa nu mai apese asa tare jos si dupa o ora m-am trezit cu senzatie de voma si un bebe foarte activ. Nu stiu ce se tot agita. Nu am contractii, nu ma doare burta, in schimb el e cam agitat si mie imi vine tare rau sa vomit. Maine cred ca merg la medic, trebuia sa merg luni, dar daca nu ma simt mai bine ma duc maine.
Vad ca fetitele au inceput sa ne arate ca sunt mai grabite ca baieteii. Felicitari proaspetelor mamici! Sanatate lor si bebeluselor!
Roxana, capul sus ca mai ai putin si o sa il tii pe bebe in brate.
Eu astept sa vomit, ca poate imi revin si adorm.
Carmen 34+ cu bebe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Carmenita, o pocni BB in stomac sau ficat si vine inapoi mancarea. Eu cand am arsuri am si reflux. Cum te mai simti? Eram pe aici dar deschisesem alta fereasta sa mai bag un ochi la jocurile mele.

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenita spune:

Am incercat sa vomit, dar fara succes, pana la urma doar niste suc gastric. Am si arsuri, cred ca sunt arsurile si imi dau senzatia de voma. Nu am mai avut pana acum, e oribil, acum imi dau seama prin ce treceati cand spuneati de arsuri. O sa treaca... Ma minunez de bebe ca e treaz la ora asta, dar probabil ca l-am trezit cu starea mea de agitatie.
Draga de tine, abia astepti sa nasc, si eu ma rugam pe la baie, sa mai stea cumintel inca 2 saptamani. Ma speriasem tare cu intepaturile alea. Dar e bebe ascultator si o sa stea cuminte.
Te pup, o sa ne treaca, ai grija de tine!

Mergi la inceput

Roxana, vad ca nu ai somn, nu vroiam sa supar pe nimeni, ma refeream la faptul ca aici predomina fetitele, iar daca ne gandim bine pana acum au cam fost cezariane, nasterile normale abia au inceput, deci ne apropiem de termen. Sa fie bebelusi sanatosi ca nenascuti nu raman.

Mergi la inceput

Carmen poate ai mancat ceva mai greu pt stomacul tau aseara, combinat cu arsurile.... asta este, trece. Eu de cateva zile am stari de greata, uneori mi-e frica si sa mananc, deci inteleg prin ce treci. Referitor la cele 2 sapt cat mai vrei tu sa stea, stai linistita bebe o sa stea in burtica mai mult ai sa vezi, unde o sa-i fie mai bine decat acolo.

Mergi la inceput