Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

alina.clau felicitari! recuperare rapida si laptic pentru bebita!

Sabina.Y poate vine Erika... sa ne anunti daca pleci la spital

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sabina, incearca sa vezi si cat dureaza o contractie.
In functie de cat de aproape e spitalul de tine mergi mai devreme sau doar la 5 min de distanta intre contractii.
Din experienta mea iti spun ca mai bine cat de mult rezonabil acasa decat pe holurile spitalului. Nici eu nu puteam dormi, nici sa stau in pat, asa ca doar te obosesti ineficient dc mergi prea repede.
Dar: la primul semn de membrane rupte, sau la dureri acute mergi neaparat, trebuie sa te vada o moasa pt. a stii ce dilatatie ai, cat dureaza, dc ai decis peridurala stii ca nu ai voie sa treci de o anumita dilatatie, altfel nu mai pupi.

Roxana, te inteleg perfect cu nerabdarea, eu o simt mult mai acut decat prima oara.

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE AU NASCUT, SA AIBA PARTE DE BEBELUSI SANATOSI, MANCACIOSI SI LAPTIC GARLA.

Ripley 33+ Iris Maria si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Devylla - bafta multa si nastere usoara.

Felicitari noilor mamici!

Mai stiti cand va gandeati ca mai e mult pana se da startul si la noi? Na, ca acum a venit si randul nostru.

urmychance37baietelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Devylla

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am dormit ca purcelul pana la 7 si m-am odihnit la greu cu mama si bona pe aici. Sunt mai bine cu moralul. Dar in sufletelul meu tot nu e liniste deplina.

Piciulika, stiu de cocktailul cu pricina, asa mi-a zis si colega de la ian-febr 2004 ca a luat ea in Austria. Dar poti sa imi dai reteta. Aici te pune sa il iei sec, insa am inteles ca nu se poate si il pui in ce vrei. Coniac merge, dar cu votca nu ar fi mai bine? De cand poftesc la o votca cu lamaie...

Alina.clau, bine ai revenit, sa va traiasca minunea, sa aiba parte de bucurii, noroc si sanatate!

Tomasa, esti minunata! M-ai inteles foarte bine. Oricum pe tine te mai pisalogisem cu asta si la telefon acum 2 zile.

Devylla, draguta sigur nasti, sunt simptome tipice. Nastere usoara!

Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

SabinaY, nastere ushoara iubita!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Alina.clau, felicitari, sa-ti traiasca bebele, sa creasca mare si cuminte!
Sabina Y, nastere usoara! Se pare ca ti-a venit randul.

Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina multumesc de incurajari. Vreau sa iti spun ca ti-am ascultat sfatulo si nu i-am mai dat completare decat o singura data, dar era muls de la san. Pana ieri ii dadeam lui bebe Mario foarte mult completare. E adevarat ca sta mai mult la san decat doarme, dar cred ca oricum nu suge suficient, cred ca nu prea vrea, sta cu tzatica in gura si o morfaie pe toate partiile cand se plictiseste. M-a cam obosit, dar sper ca pana la urma o sa-l invat la san. La jumate de ora dupa ce termina incep sa imi curga sanii....
Piciulika scumpo, trebuie doar sa ai nervii de otel si sa incerci sa te odihnesti cat mai mult.
O sa vad daca ii este suficient pe sambata- am inteles de la doctor ca ar trebui sa ia cam 200 gr pe saptamana, asa ca o sa verific daca pana la urma ii bag completare la sfarsitul saptamanii viitoare.
Multa bafta Devylla!!!!!!!!!!!!!!

betty78 cu Mario - Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ma bag si eu ca musca.

Devyilla mie moasa la spital mi-a spus asa:cand simti ca te iau contractiile, baga-te in cada cu apa calda.Daca se intetesc atunci e nastere pe bune, daca se calmeaza sunt contractii false.Ca si eu m-am tot fatait pe la spital.

Roxana...fruntea sus.Se face asa:1/3 ulei ricin(30 ml adica), 1/3 lapte si 1/3 ceva tare(vodca, whisky....ce vrei tu).Se face hap si se asteapta

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Va ca este liniste pe aici, asa ca noapte buna,ar fi foarte bine daca as dormi si eu mai bine in noaptea asta.
Nu stiu daca mai apuc sa intru maine dimineata, la 11 tb sa fiu la dr.

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput