Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Alina_clau, FELICITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARI!!!!
Rox, am uitat sa-ti spun ca cei nascuti duminica sunt cei mai cei. Cei mai puternici, cei mai norocosi, etc. (eu stiu mai bine ca am si eu baiat nascut duminica , hi, hi, hi)

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35s fixMaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Alina_clau, bine ati venit acasa! Chiar ma ingrijorasem ca nu mai stiam nimic de tine!
Tomasa mamica de baiat curajoasa! Asa mi-a mers la sufletce i-ai zis Roxanei. MAre dreptate ai!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Felicitari tuturor mamicilor.

Fetelor eu am contractii in ultimile 3 ore din 8-10 minute.Cat am stat in pat pareau mai dureroase,nu am somn si-am venit la calculator...acum parca nu mai sunt asa dureroase.
Nush ce sa fac...imi e tarsa sa sun la spital...

Sabina Y. 37+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Devylla, fara rusine! Important este sa fiti bine tu si bebe. Suna sa vezi ce si cum si daca e nevoie da o fuga pana la ei. Nu e de joaca!
Haide curaj! Ma gandesc la tine sa fie bine!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Da mai Nana,dar cum am avut pana acum contractii,imi e sa nu fie false...insa acum sunt cel mai dureroase(pana in prezent)Si imi e ca ma imbat cu apa receAdik am probleme cu bibilica yo...daca s-ar putea sa imi spuna cineva data fixa la care am sa nasc...ce bine ar fi.Mai stau nitel sa vad cum mai sunt...deocamndata tot asa 8-10 minute,parca au tendinta sa se scurteze 7-9 minute sa zic.

Sabina Y. 37+

Mergi la inceput

Vaiii.
Deci nu mai sta, mai ales daca sunt regulate. Off. Nici eu nu ma pricep ca sunt tot la prima nastere si autosugestia lucreaza la greu. DAr daca sunt si dureroase si devin regulate, eu zic ca e de dus.

Hei burtici cu bebei acasa, la apel ca are nevoie de voi Devylla.
Bagati aici repede un sfat care stiti ce si cum!

Nana, 37+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

No nu s-au scurtat,tot la 8-10 minute.
Insa,ma duc des la toaleta,si adineauri am vazut slipul cam ud...cum sa explic...ca si cum as fi transpirat si s-a umezit.Scuzati de exprimare...sa fie oare apa?

Sabina Y. 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Devylla, sunt alaturi de tine, nu prea pot sa-ti spun multe, si eu sunt la prima nastere, daca continua contractiile eu cred ca tb sa pleci spre spital. Eu o sa pun majoretele la treaba, asa de incurajare.

cecilia,38+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Am sunat pana la urma.
Mi-au zis cand am contractii din 5 in 5 minute sa mai dau un telefon.
Merci fetelor de incurajare....o veni Erika???
Ma duc sa ma intind putin...revin cand am noutati.
Va pup!

Ps:Nana daca nasc acu' in august yo nu plec de aici

Sabina Y. 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Alina. clau felicitari sa fiti sanatosi si recuperare grabnica

Devylla multa bafta

poze
39+ Miruna

Mergi la inceput