Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 29
amar spune:
Roxana ne-ai tinut cu sufletul la gura dar a meritat....mai fraticule..4850g.....e ceva....ne-ai terminat cu totul si barbatu-miu a cascat niste ochi.....sa fii sanatoasa, sa te refaci si multa putere in continuare sa poti tine in brate asa baiat...
Felictari si pt taticul Catalin....trebuie sa fie tare mandru....a stiut el ce pune acolo...
carmen 38s Oana Isabella
tomasa spune:
4850
La asa ceva nu mai pot adauga nimic..decat felicitari fericitei mame si o diploma pt. tarie si curaj
Rox, Devylla, sa va traisca si sa va bucurati de ei!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria
tomasa spune:
Si Badiu merita felicitari pana la urma ca a ajutat-o sa-l scoata natural. Probabil de-aia a si durat mai mult nasterea.
Ma gandesc acum la batuta aia in cap de vanzatoare care facea ieri misto de ea ca naste gemeni...biata Rox, ce greu i-o fi fost ei cu asa bb mare in burtica si ele puse pe glume. Chiar facea copilul ei cat doi mai mici.
Ana, eu cred ca se apropie si la tine marea intalnire. Poate tu iei premiul de 1 sept.
Ana
35+Maria
amar spune:
Annisia eu am senzatia ca tu nu o sa bati recordul ...la tine eu cred ca e mult lichid..iar bebe Yannis asa la 3300g....ce zici ti-ar place asa?
carmen 38s Oana Isabella
afibebe spune:
Roxana felicitari sa traiasca bebe Andrei sa fie sanatos si sa va aduca numai si numai bucurii.
Doamne ce mare e bebe Andrei...
o fi nascut natural???
mama ce mamica eroina.
tot respectul Roxana.
tomasa spune:
Afibebe, din vasta mea experienta cu colicii (si din pacate nu e o figura de stil, chiar e vasta) iti spun ca nu ajuta nimic. Si, slava Domnului, le-am incercat pe toate...parca le vad si acum insirate prin toata casa: Sab Simplex, Bonisan, Gripe Water, ceai de cimbru... Rau nu-i face, ii poti da, dar nici bine. Pana nu i se maturizeaza intestinul tot nu scapi, poate de-aia ti-a spus pediatra sa "nu", fiind bani aruncati.
Eu acum voi incerca doar sa o tin cat mai mult pe burta mea, sa-i pun ceva cald pe burtica si sa o dragalesc.
35+Maria
Annisia spune:
Nu vreau frate niciun record. Mediu ma multumesc. Cum deja bebe e destul de dezvoltata, eu zic ca e super truper. La ultima echo nu mai aveam asa mult lichid ca altadata. Ce edrept ca nici nu am mai luat in greutate si parca a inceput celulita sa se mai topeasca. Sunt chiar sexy, nu stiu ce sa zic... Pacat ca sunt cu al meu in divort, ca cred ca sarea pe mine de bunaciune ce m-am facut... Aberez... Plictiseala...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
amar spune:
Fetelor cu nasterea Roxanei am mai uitat de ale ele probleme ..dar vreau sa intreb si eu...de azi dimineata simt bebelusa jos tare , merg tinanad cu mana atat de tare impinge in pelvis, nu mi s-a mai intamplat pana acum...cum stau jos parca e altfel...cum ma ridic parca o scap...ziceti usor asa..mai am..?.. sa fiu atenta de acum?
multumesc
carmen 38s Oana Isabella
danuta36 spune:
4850g ! Felicitari ROXANA!Ce mamica curajoasa!Sa va traiasca Andreiutzul,sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el!
Dana +34s
afibebe spune:
Tomasa .
cam la cate saptamani-aproximativ- incep sa mai dispara colicii???
si vreau sa mai pun o intrebare.deja ma gandesc la bebe2.
oare la un an de la cezariana il voi naste tot prin ceza?
ce stiti de chestia asta???
sunt cam dusa nu-i asa???
sincer chiar vreau sa stiu.
la cat timp dupa cezariana pot sa nasc natural???
cu ce intrebari vin si eu...........
dar poate imi raspundeti.
va