Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Amar, poate fi un semn si nu prea. Unele dintre noi il simtim asa pe bebe de mutisor. Depinde cum e pozitionat la un moment dat. Se misca, nu ramane fixata acolo. La mine se tot suceste cand pe stanga, cand pe dreapta. Plus ca am si eu zile cand merg pe strada si am impresia ca il scap in chiloti... Cert e faptul ca bebeii nostri au coborat!!!! Se pregatesc de treaba aia urata...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, abia am intrat si citest si ma minunez!
Am lucrat ca turbata pentru birou - contracte, juristi etc - si stiam ca daca bag un ochi la voi, gata elnul muncitoresc! Si nu asteptam asa ceva! Cate surprize, ce se precipita totul!

Roxana - esti mereu o surpriza! nastere usoara si ramai cu moralul sus - asa ne placi!! Bravo!!! langa tine

Bun venit, frumoasa Erika! Sa fii sanatoasa si mancacioasa iar mami Devylla sa aiba laptic mult!

Cecilia - mie imi suna cel mai probabil a un cheguletz de dupa control. Moasa a spus expres ca asta se poate intampla; doar daca sangeram serios, ca la ciclu, sa mergem la control. Dopul chiar maro...?!

Yaya, concediu placut! Al meu e de boala, si tot e placut!

Piciulika 35+ Michael
Ma dau rotunda - si sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

AFI, la noi nu te mai lasa sa nasti natural neam... Deci daca ai nascut primul prin ceza, e musai tot ceza... In afara, dupa doi ani te lasa sa nasti naturel...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Haideti sa continuam aici !

Mergi la inceput