Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 28
Sabina spune:
Pai cu asa bb mare, vine Roxu nostru manechina acasa!!5 kile bebe, un kil placenta, un kil lichidul, ce mai dai jos la efort....
parca vad ca vine cu minus 15 inapoi de la maternitate!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Happiness_4_us spune:
Doamne, Rox, m-a busit plansul!
Sa iti traiasca minunea de bebelas, sa fiti amandoi sanatosi si sa ai laptic pentru Andrei ca siguro sa faca scandal!Multi pupici si refacere rapida!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
am revenit de la medic..
Bebelina a ramas tot fetita, are 1652 gr si e mai micuta cu o saptamana..ar veni acum DPN pe 1.11...Cred ca voi fi ultima care naste..sa ma asteptati si pe mine, sa nu va mutati la scutece fara mine
Sta bine mersi cu capul in jos, colul e ok ..de vreo 5 cm..toate organele ok..lichidul ok..revenire la 36 sapt!(cu analizele facute )
Asa deci..nici o veste de la Roxana? ma gandeam ca poate o gasesc nascuta cand ajung acasa..
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
felicitari ptr. vestile bune!!!!!!!
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
danielle02 spune:
roxana
ai scapat saracuta de tine!!!! sa fie bebe andrei mancacios si sanatos!!!!
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Sabina spune:
Kriss, nu ti se muta DPN-ul acuma.Tot ala de la inceput e valabil, cel de la primele 2 ecografii.
Eu zic ca sunteti f bine!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
kriss79 spune:
danielle, Sabina..
Pana la urma se naste atunci cand tot sustine sotul..pe 3 nov..exact la 9 luni
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 32+ cu Alessia Stefana
prisi spune:
Roxana felicitari si bun venit bebe Andrei, cata mai flacaul, nu a fost Rox prima din septembrie da e bebe andrei primul in top
poze
39+ Miruna
Roxali spune:
Saraca Rox de aia nu mai putea saraca de sale, dureri ...era ditaman baitanul
Ali32si Enrico 7ani
poze
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Carmenita
Anissia, pai te asteptam sa ne uimesti cu Yanis.
Fata, cu ce ti-am gresit de ma injuri asa? Adica sa fac un Yannis de 6 kile sau ce sa fac? Lasa-l nene ca si asa e prea gras pentru fofoloanca mea. A trecut de 3 kile... Nu putea sa ramana o gagalice, ca il faceam eu mare dupa ce trecea granita...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare