Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 23
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
Pariati ca Roxana il vede pe Andrei pana la 16.30-17.00? La cat de repede a decurs travaliul ei la Alex (5 ore parca), acusi stranuta si auzim ca l-a scapat pe Andrei chiar mai devreme. Bine ca a ratat coktail-ul, nu ca ar fi fost o tragedie.
Noi ne laudam cu 34s+
Eeeei, mai pariaza careva?
Annisia spune:
Mesaj de la Devylla:
”fetelor,nu v-am dat prea multe informatii,eu sunt bine,am avut ceva
probleme la iesire,care m-au cam sleit de putere,am sa va povestesc eu.
eu nu pot citi pe site,doar daca imi trimiteti reply la mesaj.
va pup”
Poate intrati si voi pe mailul comun sa ii trimiteti gandurile voastre bune. Cred ca are nevoie de incurajarile noastre acum... Eu mi-am permis sa ii scriu trei randuri...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
cristina85ss spune:
saraca Roxana,cine stie cat a indurat pana la anestezie, TRAIASCA ''SFANTA'' EPIDURALA!
Fetelor care imi dati si mie numerele voastre de telefon ca sa va anunt in cazul in care merg la spital la nastere? Ca nu as sti cum sa va anunt altfel?
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Annisia spune:
Tot pe mailul comun se gaseste si numarul Roxanei de telefon. Eu una pun pariu ca tare ar incanta-o niscaiva mesaje, pe post de companie, ca cica de anestezie nu mai are nevoie... Hihihihihi!!!!
Cu cine e la spital? O fi sotul cu ea, cum isi dorea atat de mult? Eu ramasei fara credit de o saptamana si imi e lene sa ma duc sa zburd dupa cartela... Pupati-o si din partea mea, va rog frumos!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
Fetelor care imi dati si mie numerele voastre de telefon ca sa va anunt in cazul in care merg la spital la nastere? Ca nu as sti cum sa va anunt altfel?
Gasesti pe mailul comun mai multe numere de telefon. Daca esti in Italia, mai bine vorbesti cu Roxali (sau alta fata din Italia) si ii trimiti ei un mesaj cu rezultatul, ca de anuntat cand pleci la spital o poti face si tu aici pe forum...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Sabina spune:
Roxana e bine, avea 7 ultima data. Acuma iar a intrat Badiu la ea.
Va multumeste din suflet pt toate mesajele.
Draguta de ea, se temea ca m-a suparat cand avea cointractiile alea naspa, cala un moment dat mi-a zis canu mai rezista si se duce sa se plimbe.Cum era sa ma supere???
nu pot sa cred ce dulce e.
sa va mai zic ceva, fetele care nasteti la Municiapl:nu i-au dat alta camasa peea, e cu camasa ei de-acasa de la bun inceput.
Deci aduceti cu voi camasi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Yaia spune:
Gata, fetele! In maxim 15 minute plec acasa. Sunt oficial in CONCEDIU!
Si vad ca nu o sa ma plictisesc deloc acasa, ca voi sunteti puse pe nascut.
Apropo, cine imi da si mie parola de la mailul comun?
Multam fain!
Irina 34+
Annisia spune:
Yaia, nu ai activat PM-ul... Unde sa iti dam parola, pe forum????
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
danielle02 spune:
bumbita mie tot asa mi-a zis doctorul de intepaturi si cica se mai si desfac oasele bazinului,de asta mai avem dureri si intepaturi.
roxana mai ai asa putinnnnnnnnn!!!!!!!!
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
Annisia spune:
Gata, eu ma bag la nani... Imi e o lene de ma doare...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare