Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

ROXANA esti tare gagico...sper sa termini mult mai repede decat si-a propus doctorul

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI ALINA CLAU SI DEVYLLA!

Afibebe nui da nici o medicina ptr colici, oricum nu are efect...incearca mangaieri pe burtica, scos aerul(gazele) cu furtunelul din fundulet(cumparat din farmacie)...daca totusi vrei sai dai ceva medicamente omeopate incearca.

Carpatino ti-am trimis un mesaj sa aflu si eu numerele de telefon si parola de email.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Cristina85ss am incercat sa-ti trimit un mesaj cu numarul meu de telefon , dar n-am reusit.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bumbita ti-am trimis un PM.

Eu sunt ok, se pare ca nu a mai curs nimic, deci stati linistita ca nu nasc.

Ma bucur ca Roxana este bine, mai are putin si scapa, nici nu ma asteptam la altceva din partea ei.

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Tot eu, tot in aceeasi stare. Contractiile sunt tot neregulate. Mi-am sunat doctorita si a zis sa-mi vad de treaba pana ce contractiile devin regulate. Am luat deja 2 No-Spa si situatia nici nu s-a imbunatatit, nici nu s-a inrautatit. Asa ca ma duc la cumparaturi. Imi iau si bagajul cu mine. Oricum, nu cred ca nasc astazi. Cel mai devreme la noapte, daca o vrea Maria-Sa Vlad.

Ana 38+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Fetelor,azi am fost pt ultima oara la inst de hematologie pt dozarea anticorpilor,sunt absenti deci gata am terminat cu ei,nu m-au mai chemat.
Acum am o alta problema,bb nu mai este la fel de activ,misca dar nu atat de puternic,asa cum o facea sapt trecuta.E posibil sa fie din cauza faptului ca nu mai are spatiu,ca a crescut?La voi cum misca?
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Mai am o intrebare,unde a-ti facut secretia si cultura de col?Si cat costa?Eu as fi vrut sa merg la Romar aici la dristor,dar am o prietena care este asistenta acolo si mi-a zis ca nu au personal iar rezultatele nu sunt chiar sigure.Imi puteti sugera un cabinet unde as putea face analizele astea?
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mami25, nu este nici o problema daca bebe are zile cand este mai lenes, are si el zile mai bune si altele mai rele, am patit si eu asta, a durat vreo 2-3 zile cand a fost mai lenes, dar si-a revenit si apoi sa vezi.....

Analizele le poti faca la Ins Cantacuzino, nu este cu programare, dar tb sa te duci dimineata, e cu nr, sau cel putin asa esa cand am fost eu la ei.Poate iti mai dau fetele si alte variante, s-a mai discutat o data, parca atunci Roxana intreba.

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Roxanaesti o curajoasa si o dulce cum ne tii la curent!!
Eu acum am ajuns de prin preumblari, cred ca am ajuns prea tarziu pentru incurajari si mai mult pentru felicitari!!!
Deja Andrei e gata sa vada lumina soarelui si fatuca mamicii lui eroine!!

isabeluta36 fix
bebita
AMR 28 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Erika sa cresti mare si frumoasa si sa-ti faci mamica fericita!!!!!!!
Eu ma bag la un smotru mic!!! Ma ajuta sotiorul oricum.

isabeluta36 fix
bebita
AMR 28 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sabina, Andruzza scumpelor multumesc mult de consiliere. De ieri am incercat sa nu ii mai dau nici un fel de completare...dar se pare ca lucrurile nu au mers atat de bine cum speram. Bebe Mario nu isi mai gaseste linistea, nu a mai dormit aproape deloc, plange tot timpul iar in momentul in care il iau in brate cauta tzata. De azi dimineata de la 9 pana acum nu a dormit decat 1 ora si in rest a tipat. Cred ca totusi nu am atat lapte pe cat credeam. Intradevar, daca a supt dupa jumate de ora incep sa imi curga sanii, dar nu cred ca este atat de mult lapte. De dimineata nu am facut altceva decat sa il tin la tzata si chiar nu pot sa rezist in ritmul asta. Azi noapte nu am dormit aproape deloc. Chiar nu stiu ce sa fac....cred ca o sa ii dau acum ceva completare ca sa ma odihnesc si eu....ca daca nu dorm oricum scade productia de lapte si nici nu cred ca este bine sa stau toata ziua cu el in brate ca apoi asa se invata.

RoxanaG hai ca mai ai putin!!!! Tinem pumnii sa fie usor!!!!

Devylla felicitari mamico!!!!! Iti doresc sa ai un bebe sanatos si mancacios!!!!

betty78 de bebe Mario-Alexandru

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra

Mergi la inceput