Mamici de septembrie-octombrie 2007. (71)
Raspunsuri - Pagina 22
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Roxana are dilatatie 5, i-au pus epidurala.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Yuhuuuuuuuu!
Perfect!
Doamne ajuta in continuare!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
amar spune:
Mai fetelor intr-adevar de admirat Roxana noastra.....
Acolo printre contractii si epidurala ea da Sms-uri....
inca odata BRAVO ROXANA
carmen 38s Oana Isabella
amar spune:
Carpatina si eu ma intrebam asta..dar vezi ca se poate...stai relax livram si noi repede ca suntem coapte:))))))))
carmen 38s Oana Isabella
danielle02 spune:
si ptr. parola.acu ma uit la poze!
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by bumbita
fetelor, va rog mult, va implor, daca stiti, spuneti-mi si mie cate zile mai am pana la nastere daca am IR-ul o, 56? stiti vreun link sau cunoasteti cazuri similare care aveau un IR similar?
va multumesc anticipat.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)
Stiu pe cineva care le avea cu dintr-astea Sim_Stoian
Uite ce am eu prin calc salvat, de la ea, dar nu stiu daca ajuta:
quote:
Originally posted by sim_stoian
IR-urile sunt indicii de rezistenta ai arterelor uterine. Ai vazut ca interpretarea lor se face in functie de varsta sarcinii.
valori normale IR artere uterine:
sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53)
sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49)
sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45)
valori normale artera ombilicala:
sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D)
sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D)
sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)
Sim 29+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
amar spune:
Frumusica Erika lui Devylla parca mi-o imaginez maine poimaine in kimono impartind karate la cei din Romania...Sa-ti traiasca..
carmen 38s Oana Isabella
bumbita spune:
acum am venit si noi de la echo si ce vad pe aici...se naste la greu....se pregatesc alte travalii....ooooffff, mai fetelor, fiecare zi se pare ca este speciala pentru fiecare din noi...
deci azi avem un FELICITARI DEVYLA pentru TUA BAMBOLINA asteptam detaliiiiiiiiiiiiiiii
si [majorete][majorete][majorete][majorete][majorete] pentru ROXANA......sa vina bb ANDREI mai repede si sa nu o mai chinuie pe mami....va dati seama ce petrecri vor fii in familia lo?! alexandra si andrei unu' dupa altu' ptiu! ce frumooooooos!!!! imi dau lacrimile
cecilia deci, ce sa mai, you are the next!!!! [majorete][majorete][majorete] si tie si moralul ridicat! sa fii tare!!!
sa va zicem si despre noi. avem 37 saptamani, maine intram in 38...bebe era in prezentatie craniana, " bine angajat", cu acte in regula , sex...tot masculin, colul lung 3, 5, diamentrul cranian 9, 5, IR de 0, 56 ( pentru asta va rog dati-mi detalii in privinta zilelor de asteptat, daca stiti ), greutate estimata 3360 grame, DPN 15.09.2007.
danielle l-am intrebat si eu pe dr ce e cu durerile acelea jos de tot, la osul pubian si cica e copilul acolo care impinge pe oasele bazinului, deh! ce mai faci?
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)
toma_lly spune:
SMS de la Roxana:
"Anestezia si-a facut efectul. Sunt alt om. Cica intr-o ora si ceva ar fi gata, asa se estimeaza. Sa vedem. Pupi"
Tomitza 38+ Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005
Sabina spune:
Ana,
cecilia, eu zic sa stai calma, deocamdata poate sa fie de la tuseu.
iar am vb cu roxana:
e super linistita cu epidurala pusa, se simte alt om.
a trebuit sa inchida ca a intrat badiu la ea;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
alehiam spune:
Nanada, mai am putin... macar de a fi azi-maine, il mai prind pe nenea dr. Incerc sa stau calma si sa ma gandesc ca asa am vrut: sa vina bebe in septembrie ca sa ma bucur de zilele de concediu. Deci pana acum e un parolist .
bumbita, eu n-am auzit pana acum sa fie vreo legatura intre IR si cate zile mai ai pana nasti. Exista o legatura intre IR si greutatea copilului, dar al tau vad ca are o greutate super ok la 37-38 saptamani.
Roxana vad ca ne tine la curent cu toate etapele. bine ca nu ne scrie chiar ea de pe zapp .
Mad cu Robert