Eu cu fosta fata in fata
Raspunsuri - Pagina 6
Guestus spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Guestus,dragutule,tu care le stii pe toate,ia zi-ne noua ce ai face TU daca ai fi in locul lui?Sa nu-mi spui ca nici nu te-ai uita la ea,ca nu pari genul nedelicatului.Cum si pe unde ai scoate camasa?
Ce as face yo in locul lui?...
1-depinde ce dau aia de baut la nunta..
2-daca au florin salam cu " au iubirea vietii mele.."
wonderful spune:
Guestus,da' cu Vijelie ce ai si cu ceilalti '?faimosi'.Eu cred ca depinde de:
1.Cat instinct de conservare mai ai.
2.Cu_care vrei sa ramai.
3.Ce mai vezi pe teren si te orientezi ad hoc.
4.Si acuma poti 'invinui' nashparlii de mai sus(Vijelie,Salam,etc)
ocebine spune:
Daca e sa fie, e oricum...indiferent cit te aranjezi, indiferent ce rochie traznet ai pe tine, indiferent cit de urita/frumoasa esti fata de cealalta.
Cins m-am casatorit (acu 12 ani) soacra mea minunata a avut pe "alta" in vederi pentru fiul ei. O fatushca blonda, inalta, super corp, ochi albastri...era si aceeasi nationalitate si aceeasi religie, prietena la toarta cu mama ei (copilarisera pe aceeasi strada)...
Iaca am aparut eu (nici pe departe cu CV-ul dinsei)...Ne-am casatorit, donshoara a fost invitata la nunta (rochie traznet)...am nascut pe Nick - donshoara invitata (rochie si mai traznet)...Cum plecam de linga sot, cum isi facea aparitia, il invita la dans, etc...Am nascut si al doilea baiat...Donshoara pe metereze...Deja ma obisnuisem cu ea. Am luat-o deoparte, am mingiiat-o pe crestet si i-am spus ca sotul meu e liber...poate pleca oricind, nu il tin legat cu lant dar se se intrebe daca intr-adevar il mai vrea cu doi copii, imprumut la banca pentru casa si masina si in plus cu mine aproape zilnic pe cap...Io il dau bucuroasa ca voi avea weekenduri libere si vacante solo...
A renuntat tipa urgent si n-am mai vazut-o vreodata....
Anamaria
"After all is said & done, more is said than done."
wonderful spune:
quote:
Originally posted by ocebine
Daca e sa fie, e oricum...indiferent cit te aranjezi, indiferent ce rochie traznet ai pe tine, indiferent cit de urita/frumoasa esti fata de cealalta.
Cins m-am casatorit (acu 12 ani) soacra mea minunata a avut pe "alta" in vederi pentru fiul ei. O fatushca blonda, inalta, super corp, ochi albastri...era si aceeasi nationalitate si aceeasi religie, prietena la toarta cu mama ei (copilarisera pe aceeasi strada)...
Iaca am aparut eu (nici pe departe cu CV-ul dinsei)...Ne-am casatorit, donshoara a fost invitata la nunta (rochie traznet)...am nascut pe Nick - donshoara invitata (rochie si mai traznet)...Cum plecam de linga sot, cum isi facea aparitia, il invita la dans, etc...Am nascut si al doilea baiat...Donshoara pe metereze...Deja ma obisnuisem cu ea. Am luat-o deoparte, am mingiiat-o pe crestet si i-am spus ca sotul meu e liber...poate pleca oricind, nu il tin legat cu lant dar se se intrebe daca intr-adevar il mai vrea cu doi copii, imprumut la banca pentru casa si masina si in plus cu mine aproape zilnic pe cap...Io il dau bucuroasa ca voi avea weekenduri libere si vacante solo...
A renuntat tipa urgent si n-am mai vazut-o vreodata....
Anamaria
Desteapta miscare!Ce atata gelozie si atatia nervi?
ocebine spune:
Sa fiu sincera io nu i-as fi spus nimic...chiar eram curioasa sa vad pina unde merge...dar mama mea era suparata, asa ca am abordat-o. Din partea mea n-am nici o treaba cu nimeni, daca sotul meu decide ca iarba e mai verde in alta parte, de ce m-as amari eu? Ca doar nu eu am gresit.
Anamaria
babyblue spune:
mie, fosta lui sasha mi s-a parut mai interesanta decat sasha.
mi-a placut mult de ea, i-am dat dreptate intru totul.fusese magar si cu ea.mai rau ca cu mine, cu mine a fost magarush.
am ramas bune amici. tipa e super fericita acum, cu alt iubit.
acum amandoua suntem fostele lui sasha. mai bem un suc din cand in cand ca la un fel de pomana...
vom deschide club pe viitor. suntem dornice sa o primim si pe urmatoarea.....dar slabe sanse pe sashic de relatie serioasa...ata ete. noi asteptam.
eu zic asa, tu esti nevasta-ta..au trecut 5 ani..sa fim seriosi.. ce motiv ai sa crezi ca el se mai gandeste la ea?
o sa o studieze un pic sa vada ce mai e cu ea si..cam atat. stai calma!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
wonderful spune:
quote:
Sa fiu sincera io nu i-as fi spus nimic...chiar eram curioasa sa vad pina unde merge...dar mama mea era suparata, asa ca am abordat-o. Din partea mea n-am nici o treaba cu nimeni, daca sotul meu decide ca iarba e mai verde in alta parte, de ce m-as amari eu? Ca doar nu eu am gresit.
Anamaria
Aia s-a potolit.Dar soacra s-a resemnat,sau cauta alta?
ocebine spune:
Soacra s-a suparat (a mai gasit ea motive intre timp) si nu ne (mai)viziteaza...ne intilnim ocazional la vreo nunta/botez/bbq. Nu vrea sa vada copiii (e prea tinara sa aiba nepoti asa mari)...
Paguba-n ciuperci
Anamaria
ellej spune:
quote:
Soacra s-a suparat (a mai gasit ea motive intre timp) si nu ne (mai)viziteaza...ne intilnim ocazional la vreo nunta/botez/bbq. Nu vrea sa vada copiii (e prea tinara sa aiba nepoti asa mari)...
Paguba-n ciuperci
Anamaria
tare soacra-ta! te pomenesti ca e prea tanara sa fie si soacra!
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.