Eu cu fosta fata in fata
Raspunsuri - Pagina 5
bobocel_07 spune:
Eu asa cred, el nu mi-a spus niciodata daca a iubit-o asa de mult insa imi spuneau apropiati asta.Nu neaga ca a tinut la ea ins nu mi-a spus niciodata ca a iubit-o extraordiar de mult.
alexia_07
otilica74 spune:
Iubita si eu am patit cam la fel cu sotul meu fara sa stiu ca exa exercita dupa o saptamana de cearta, dansul cocosului in jurul lui... eu m-am bagat ca imi placea, nu stiam ca ea fusese cu el si ce era intre ei, el a hotarit sa ramana cu mine si PACE
Mie imi era teama de intalnirea cu ea fiindca daca se tot certau si impacau ea ar fii putut sa o ia de la capat.
Asta s-a intamplat acum 15 ani, acum nu mai e nici un pericol, avem vechime si par alb, si chiar ne-am intalnit recent iar sotul meu se intreba oare ce a vazut la ea, oricum era mult mai imbatranita iar mie mi-a facut un compliment ca sunt neschimbata, oare inainte ma vedea frumoasa?...
Nici nu ma intereseaza, la fel si pe tine daca te-a preferat nu ar trebui sa te intereseze, aratate vesela la nunta si fii numai un zambet esti o invingatoare si ai de ce sa radiezi esti indragostita, femeia vesela e de trei ori mai frumoasa
bobocel_07 spune:
Otilica74 multumesc de incurajari esti o scumpa.Va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine chiar si lui guestus chiar daca uneori e mai rautacios.Pupici la toti si cu siguranta o sa ma gandesc la sfaturile voaste si o sa ma detasez de tot si o sa ma distrez pe cinste la nunta.
alexia_07
Annnca spune:
Am fost si in pielea fostei zgriptzuroaice si a actualei obsedata de fosta.
Prima data am fost in pielea fostei cu un tip.Nu il iubisem prea tare si de aceea dupa despartire ramasesem f relaxata.Dar el ma iubise enorm si i-a facut capul calendar actualei cu mine,care prinsese o ura nemarginita.
Eu tineam legatura cu el,ea nu stia.Cand a aflat m-a apelat o anume tipa pe net,mi-a dat webcam ..am ramas perplexa.Nu stiam cine era.
Fata era distrusa,ca al ei iubit(fost pt mine),ma iubeste inca si ea nu mai suporta,ca ma uraste.Eu nu mai eram cu respectivul de 2 ani im mom ala.Am linistit`o pe fata ca eu nu mai am nimic cu el de mult,ca am si eu o relatie de 1 an si ca poate sta linistita ca nu ma mai intereseaza fostul meu prieten.
Dar ma intreb...cate foste fac asta.... Daca l-as fi iubit,nu stiu daca as mai fi spus la fel...
Apoi am fost obsedata de o fosta...Am incheiat relatia inainte ca ei 2 sa se vada.Neintelegerile au dus prea departe.Apropo fetelor...tipul(de acum fostul meu) o va vedea pe fosta.A venit momentul ala...Doar ca nu mai e cu mine.Am facut intr-o zi o gluma : Vezi sa nu te impaci cu ea si sa te ajute ea acum sa ma uiti pe mine!
Dar bineinteles nu se va intampla asta.Sunt f curioasa daca se vor impaca sau nu.
Guestus spune:
Fosta e singura singura?
Yo nu cred ca el se mai poate reintoarce la ea...dar nu poti sa stii niciodata. Uite aici un caz concret...printul charles si camilla....batrinicioasa, uritica...spune-i tu cum vrei...si uite rezultatul!
meg67 spune:
quote:
Originally posted by Guestus
Fosta e singura singura?
Yo nu cred ca el se mai poate reintoarce la ea...dar nu poti sa stii niciodata. Uite aici un caz concret...printul charles si camilla....batrinicioasa, uritica...spune-i tu cum vrei...si uite rezultatul!
acum esti cu mortu' in fata usii, gata-gata sa il bagi in casa
Mik spune:
Eu te sfatuiesc sa te arati politicoasa, rece si distanta cu ea. Nu pupici si nu baute impreuna. Cu sotul te porti ca te obicei, daca te intreaba cum e cu el, il ridici in slavi. neaparat !
Si mai ales sa ne scrii luni cum a fost.
Era sa uit : musai te faci frumoasa si-l bibilesti si pe el si neaparat sa aveti tinute de ocazie acordate.
Guestus spune:
Mai bine va puneti la aceeasi masa...sa-i ai pe amindoi in vizor...ca daca stati voi intr-un colt al circiumei si exa in altul o sa fie mai greu de controlat situatia... pleaca EL la wc...da de EXA dupa 1 colt asa intimplator ....doamne fereste ce se mai intimpla si tu nu stii.
si asa il si controlezi...vezi daca ramine cu ochiul in decolteul ei ...e un fel de test.
wonderful spune:
Guestus,dragutule,tu care le stii pe toate,ia zi-ne noua ce ai face TU daca ai fi in locul lui?Sa nu-mi spui ca nici nu te-ai uita la ea,ca nu pari genul nedelicatului.Cum si pe unde ai scoate camasa?