Eu cu fosta fata in fata
Raspunsuri - Pagina 4
Lemoni spune:
Da fosta este si ea casatorita? parca asa am inteles ca vine si ea cu familia , sper ca te-ai referit la sot.
alessia105 spune:
quote:
Originally posted by alexia_07
Sunt curioasa ce reactie vor avea mai ales ca toate lumea imi spunea ca el a iubit-o foarte mult numai el nu recunoaste.Deci nu e vorba de o fosta oarecare cu care s-a simtit bine e vorba despre o fosta pe care a iubit-o mult.
alexia_07
Daca tu esti sigura pe iubirea lui ..pe dragostea voastra nu ai de ce sa iti faci griji ..iar gura lumii sloboda ..si daca ai iubit-o ffffff mult ce? cu ea isi imparte acum viata?
A mea "Actuala " tocmai asta uraste cel mai mult la mine faptul ca am fost prima iubire si m-a iubit enorm ( m-a iubit de la 10 ani )..iar asta o stie toata lumea ..dar i-am spus si ei , si tuturor rudelor lui de atatea ori ..ce a fost a fost ,s-a dus ...ea e acum number 1 ptr el ..nu eu ,eu am si eu number 1 meu ...tot ce imi doresc e sa fim amici( cu el , ptr ca in conditiile enumerate mai sus ,ei nici buna ziua pe strada nu ii voi mai da) atat si asta in primul rand ptr interesul copilului nostru .Nu baga in seama ce zice lumea ..desi sunt sigura ca la cata lume o fi la nunta aia numai de voi nu le va arde ..incearca si tu pe cat posibil sa stati inconjurati de multaaa lume si in general de lume necunoscuta ei sau rudelor ei ..incearca sa stati cat mai mult pe ringul de dans sau in locuri unde nu ar putea intervenii in discutii ..in felul asta va veti simtit si voi bine si nici nu vei sta mereu pe jar .banuiesc ca nici sotului tau nu ii e prea usor asa ca ai putea vb cu el deschis despre acest subiect si sa cautati impreuna metode de ocolire ( acum ca i-oi zice un "buna ziua" si un "ce mai faci" e normal ..dar sa nu va intindeti la povesti )...
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
ina_nz spune:
quote:
Originally posted by larissa_79
alexia as fi vrut sa iti trimit un PM dar vad ca nu il ai activat. Poate imi poti lasa tu pe PM-ul meu o adresa de mail....ceva. As vrea sa iti raspund in privite, pentru a nu starni alte polemici aici.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
aoleu....nu oi fi tu chiar exa? :)))))
Ina
dora78 spune:
De ce esti asa nesigura? Parca ziceai ca ai incredere in sotul tau... Increderea in el si dragostea lui pentru tine ar trebui sa te faca sa te simti sigura pe tine, nu sa arati si sa te porti ca o fetita speriata ca ii ia cineva jucaria mult iubita / dorita / visata etc. Iar daca fosta inca mai ravneste la sotul tau, va specula "palpitatiile" tale si chiar iti va rade in nas. Fii mai sigura pe tine si pe sotul tau si pe casnicia ta si poate chiar vei reusi sa te distrezi!
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
Ana68 spune:
Alexia,eu sunt una din cele care s-a intalnit cu fosta....fosta cu care a fost casatorit 15 ani si cu care are o fata ,acum studenta anul 2 medicina.
Dupa ce in prima faza m-a porcit si m-a facut cu ou si cu otet...asta se intampla inainte sa ne vedem face to face si sa o cunosc si pe fata lor....dupa ce am cunoscut-o pe fata si ne-am imprietenit,inevitabil,fata venind la noi acasa,mama ei o suna la telefon si raspundeam eu....am simtit o schimbare de atitudine din partea ei,in sensul ca vorbea frumos si respectuos,chiar saluta....si dupa 4 ani de nevazut fata in fata,inevitabilul s-a produs,nu am avut cum evita intalnirea si,culmea....cum spuneau si fetele pe aici...un zambet,un salut cald si o atitudine prieteneasca au facut minuni...Asa ca de la prima intalnire am discutat ca noi fetele,am primit niste alimente si rugamintea,din partea ei,de a-i ajuta fiica sa le pregateasca si de asemeni rugamintea de a avea grija de fata ei cat ea e plecat in afara tarii...
Subscriu la ce se scrie mai sus:suntem adulti,fiecare are si este un sau o ex...si o atitudine calda si lipsita de prejudecati poate face mult.Succes!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
bobocel_07 spune:
quote:
Da fosta este si ea casatorita? parca asa am inteles ca vine si ea cu familia , sper ca te-ai referit la sot.
Nu nu m-am referit la sot pentru ca este necasatorita.Vine cu parinti ei.Si nu nu o sa ma port ca o fetita speriata stiu foarte bine sa imi ascund sentimentele.Sa stii ca aveti dreptate in tot ceea ce spuneti si va multumesc ca sunteti alaturi de mine, nu am de ce sa am emotii atata timp cat el putea sa se impace cu ea la inceput si ales sa fie cu mine.La inceput cand ea il cauta eu nu aveam prea mari sentimente pentru el si mereu ii spuneam ca daca o iubeste sa se intoarca la ea cand nu e prea tarziu.O luna de zile tot i-am spus ca ne simtim bine amandoi dar ca nu exista sentimente puternice din partea niciunuia asa ca daca o iubeste o sa fac tot posibilul ca ei doi sa se impace.Si peste alte doua saptamani in care nu am mai adus vorba de ea, vizibil emotionat mi-a spus ca s-a indragostit de mine.Asa ca nu am de ce sa imi fac griji nu-i asa?
alexia_07
dora78 spune:
Asa-i.
De cat timp s-au despartit ei sau mai bine zis de cand sunteti voi impreuna?
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
bobocel_07 spune:
L-am intanlit la 17 ani,m-am casatorit la 20 si am 2 ani de casnicie.Deci am facut cinci ani de cand suntem impreuna si de cand el nu mai e cu ea.
alexia_07
Guestus spune:
EL citi ani are?
poate fetele cu experienta mai indelungata ne pot spune daca "5 ani" e ceva critic sau nu?