Eu cu fosta fata in fata

Eu cu fosta fata in fata | Autor: bobocel_07

Link direct la acest mesaj

Asa se va intampla duminica la o nunta la care suntem invitati.Va fi si ea prezenta.Ne vom duce de ziua la fel va veni si ea cu tot cu familia ei.De doua zile tot visez aceasta nunta si am cosmaruri.Nu stiu cum se va termina totul cert este ca nu o sa ma simt deloc in largul meu.A mai tecut cinva prin asa ceva?Stiu ca unele dintre voi spuneati ca sunteti amice cu exa dar eu nu pot si mi-e frica de ce se va intampla duminica.Daca vreti puteti sa imi povestiti din experientele voastre poate ma mai detasez putin.Pupici

alexia_07

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Unde are loc nunta cu ex-a?

Nu-ti mai face probleme. Daca va cunoasteti, cand o vezi, zambeste-i frumos, salut-o si paseste demna mai departe. Ce poate sa faca? Accepta ca oamenii de-a lungul vietii pot avea mai multe iubiri, relatii etc. E normal. E si ea un om. Nu cred ca ti-a gresit cu ceva. Pune-te in pielea ei! asa ca, zambeste-i. Se va simti si ea bine, dar mai ales tu! Cu un zambet faci multe, o sa vezi! Iar sotul/iubitul te va aprecia. Bafta.

PS. Daca iese cu bataie, da un semn si vin

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Initial creeata de alexia_07

Asa se va intampla duminica la o nunta la care suntem invitati.Va fi si ea prezenta.Ne vom duce de ziua la fel va veni si ea cu tot cu familia ei.De doua zile tot visez aceasta nunta si am cosmaruri.Nu stiu cum se va termina totul cert este ca nu o sa ma simt deloc in largul meu.A mai tecut cinva prin asa ceva?Stiu ca unele dintre voi spuneati ca sunteti amice cu exa dar eu nu pot si mi-e frica de ce se va intampla duminica.Daca vreti puteti sa imi povestiti din experientele voastre poate ma mai detasez putin.Pupici

alexia_07

Eu am mai povestit, nu sunt amica cu ex-ele, dar le cunosc, s-a intamplat sa ne intersectam cum spui si tu la o nunta, la mare, la vreo petrecere. N-am avut niciodata verun conflict cu ele, mai ales ca nu a lasat-o pe vreuna din ele pentru mine, ca sa existe resentimente. Am discutat civilizat, ba odata, la mare, l-am lasat si singur la masa cu una din foste si m-am dus sa ma culc (eram chioara de somn), ca doar nu era sa dorm pe masa ca sa stau cu ochii pe el. Si te asigur ca a fost primul care a apreciat atitudinea mea, in conditiile in care nu abuzeaza de increderea pe care i-o acord. Si nici nu inseamna ca sunt prietene cu ele, doar ca suntem adulti si educati (sper eu).

Te comporti civilizat, dai buna ziua (ca suntem domane ce aia ma-sii ) nu stai sa-l urmaresti toata noaptea daca vorbeste sau danseaza cu ea, in genral nesiguranta se vede si nu e apreciata.

Sa ne spui daca a decurs totul bine.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

O sa te chem cu siguranta dar nu de asta ma tem.Ma tem de intanlirea celor doi si de faptul ca nu o sa ne simtim nici unul in largul nostru, parca vad ca sotul o sa se poarte a intai sa nu ma simt prost iar eu o sa observ chestia asta si ma voi simti si mai prost.Dar e invitabila intanlirea asta.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

quote:
mai ales ca nu a lasat-o pe vreuna din ele pentru mine, ca sa existe resentimente.

Tocmai asta e ca el si cu ea erau despartit cand ne-am cuplat noi de vreo saptamana iar ea umbla dupa el sa se impace si el nu a mai vrut pentru ca ma avea pe mine.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Nu trebuie sa-ti faci probleme....da exa e mai uritica?...mai un 70-60-110...sau cum?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexia_07

quote:
mai ales ca nu a lasat-o pe vreuna din ele pentru mine, ca sa existe resentimente.

Tocmai asta e ca el si cu ea erau despartit cand ne-am cuplat noi de vreo saptamana iar ea umbla dupa el sa se impace si el nu a mai vrut pentru ca ma avea pe mine.

alexia_07

ma rog, asa si sotul meu se despartise recent de cea dinaintea mea si ea mai spera sa se reimpace, deci nu i-am picat bine, voiam sa spun ca nu din cauza mea a lasat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Ma intreb ce au dom"le romancele de trebuie sa fie asa...uite prin alte parti cum au cite 4 neveste si e armonie si fericire. nu stiu ce e asa greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Noroc cu Guestus:)
Eu zic asa: toate suntem ex pentru cineva. Eu nu inteleg de ce trebuie neaparat sa fim in razboaie eterne cu fostele. Au fost alte femei inaintea noastra. Au existat si alte iubiri in viata sotului/iubitului. Dar important e ca acum acest sot/iubit e cu mine si nu cu una din alea de demult.Daca nu poti evita intalnirea, fii politicoasa si atat. O nunta e o adunare mare de oameni, nu e musai sa stati la aceeasi masa. Daca te simti cu musca pe caciula pentru saptamana in care ai fost amanta sotului ei, nu te duce. Daca nu te simti in nici un fel responsabila de despartirea lor, nu este problema ta, este problema lor. Nu-ti asuma probleme care nu-ti apartin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Guestus

Ma intreb ce au dom"le romancele de trebuie sa fie asa...uite prin alte parti cum au cite 4 neveste si e armonie si fericire. nu stiu ce e asa greu...

da, mai, da' acolo-s barbati adevarati...

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Guestus

Tu glumesti, dar chiar am auzit de o romanca maritata cu un musulman, toate bune si frumoase aici, pleaca in nush ce tara de unde era el si omul isi mai ia 2 neveste. Normal, romanca, de unde 3 ani armonie perfecta, s-a oripilat iar omul nu pricepea de ce: o tinea acasa, era nevasta nr. 1, celelalte o respectau si se intelegeau bine intre ele, unde era problema?
Dupa vreo 6 luni de explicatii fata s-a intors acasa .Chiar dom'le, ce-o fi in capu' fimeilor aiestea? Li s-a urat cu binele?

Mergi la inceput