Eu cu fosta fata in fata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

Guestus bagi in boala pe saraca fata
alexia_07 e prima data cand te intalnesti cu o fosta cu el de fata?Parerea mea e iti faci griji degeaba , atata timp cat sotul tau nu ti-a dat motive de ingrijorare pana acum.In locul tau as privi mult mai detasat , e al tau , va iubiti...restul numai conteaza.Fa-te frumoasa nu a la Beyonce , ca am auzit ca nu e ea chiar asa precum pare si mergi increzatoare la nunta.Stii tu vorba aceea de ce ti-e frica de aia nu scapi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

Chiar asa Guestus bagi sperietii in biata fata (si nu numai in ea, )am vazut ca azi ai mai suparat vreo cateva, dar nu te supara pe el Alexia , si te rog sa nu iti mai faci nici o problema cu aceasta intalnire , eu cred ca ai sa-i faci fata cu brio, mai ales ca o sa simti ca noi suntem alaturi de tine

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by Victoria

He, heee...Eu am fost si la ziua de nastere a lui exa...Si la ea acasa....

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

...si? mai traieste?

Desigur suntem niste doamne

M-am aranjat, coafat, dus la party, unde m-am simtit f. bine, iar barbatu-sau ( ea s-a maritat inaintea noastra) mi-a facut curte toata seara

De atunci nu ne-am mai vazut/auzit unii de altii

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by aiuras

Sincer Alexia nu inteleg de ce ai cosmaruri.

Daca ea este ex-a si tu esti sotia rezulta ca tu ai obtinut mult ravnitul "trofeu" deci capul sus si pieptul inainte in pas de defilare!

Mie nu-mi suna bine asta cu "mult ravnitul trofeu", parca e box pentru centura de diamante la categoria grea...Barbatul nu e un trofeu, e parterul tau de viatza, nu e cupa pe care ti-o ia alta la campionatul urmator, daca nu esti pe faza...
Daca vrea, se duce singur, daca nu, nu ti-l ia nimeni cu fortza...

Si ne mai simtim jignite cand chipurile barbatii ne trateaza ca pe niste obiecte....

Plec, ca vine "mult ravnitul" acasa, si nu e gata mult ravnita ciorba

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

atata timp cat l-ai aceptat pe domnul tau ..l-ai acceptat cu tot ceea ce inseamna trecutul lui ...tu esti cu el acum ..nu exa ,nu prima iubire sau mai stiu eu ce iubita din tinerete ...iar tu din dragoste si mai ales din respect pentru el( si invers in cazul unui ex de al tau) trebuie sa te comporti ca atare , nu ii da apa la moara ex-ei ,comporta-te normal ( chiar daca nu iti convine asta ) in fond si la urma urmei sunt doar cateva ore .Trateaza-o ca oricare nuntas pe care l-ai intalnit la acea nunta.
Nu cred ca sotul tau , daca ar fi stiut ca ex-a si familia ei nu sunt oameni civilizati care pot trece peste trecut ,te-ar fi dus acolo.
Eu nu inteleg de unde "ura" , fata de ex-a/ul partenerului de viata .
Sunt o ex-a , am incercat cu actuala sa ii fiu prietena , tocmai pentru a ii dovedii ca nu am nimic cu ea sau cu al meu fost ( noi suntem amici/prieteni de la varsta de 10 ani si nu am putut sa ii aruncam la gunoi ..asa ca am ramas amici ) ..ba chiar am ajutat-o cu fata ei ( are o fetita nascuta la 14 ani si care atunci avea 4-5 ani ) ...ii dadeam de la mine ce hainute puteam ( eu am baiat ) .nu ziceam absolut nimic cand "uitau" sa imi mai de-a pijamalele, puloverele,gecile ramase pe la gradi si care ajungeau la fata ei ... sau cand nu erau bani pentru cadori si tot bugetul alocat se ducea la fata ei ...ba eu ii faceam cadoruri si ii dadeam bani ex-ului sa ii cumpere cadou copilului nostru .Totul era ok ... la suprafata ...
Am indraznit sa imi refac viata ...cu altcineva ( normal ) ..si din dorinta de a "ma distruge "( in capul ei) ..a mers pana acolo pana la a imi fura o agenda din casa si contactata e actualul meu domn spunadu-i ca detine dovezi clare ca copilul meu nenascut este al fostului meu si nicidecum al lui .."dovezile" erau niste poze din timpul relatiei cu fostul ..poze de grup , poze de prin concedii ..etc ... asta desi in fata imi spunea ca imi este prietena si ca apreciaza faptul ca nu sunt ca alte exe...AU trecut 3 ani de atunci , normal ca nu a resit nimic, ba chiar si-a luat o mare tzeapa si asta o roade , ma barfeste , ma injura ori de cate ori are ocazia ,cu orice ma cunoaste .NU am inteles niciodata cu ce i-am gresit ...sau daca am facut bine sau rau oferindu-i amicitia mea ..in fond e pierderea ei nu a mea.
Dar nu cred ca persoane ca ea sunt multe pe lumea asta ...asa ca incearca sa nu o mai vezi ca pe o zgripturoica calare pe matura pe exa si acorda-i un pic de credit, pana la proba contrarie ( sper sa nu fie cazu )
Distractie placuta si sa vii sa ne povestesti cat de bine te-ai simti si distrat la nunta si sa radem impreuna de cate emotii aveai ptr nimic.

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Fie ca rideti fie ca nu, eu ma inteleg foarte bine cu fosta sotzului meu,ne dam sfaturi si vorbim ,ne intilnim din cind in cind la kafele si vorbim saptaminal la tel,si imi iubeste copilul la nebunie,nu este data sa nu-i cumpere ceva cind ne intilnim.
SI ce imi place cel mai mult,ca birfim impreuna pe soacra si cumnata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Alessia105 nu o vad nicidecum ca o zgripturoaica desi la inceput ii spunea sotului cand il suna ca o sa vad eu cand o sa dam nas in nas amandoua, eu o cunosteam din vedere ea nu stia cine sunt eu pana cand a aflat.Am vorbit destul de aprins si s-a potolit.Noi doua ne-am mai intanlit si ne dadeam buna ziua insa el cu ea de atunci nu s-au mai vazut.Sunt curioasa ce reactie vor avea mai ales ca toate lumea imi spunea ca el a iubit-o foarte mult numai el nu recunoaste.Deci nu e vorba de o fosta oarecare cu care s-a simtit bine e vorba despre o fosta pe care a iubit-o mult.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine parca m--am mai destins si eu putin

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by Guestus

quote:
Originally posted by alexia_07
[Insa visele mele din ultimele nopti m au nelinistit foarte mult.

visele ca visele...dar am auzit de vraji...de boabe de neghina aruncate de la o distanta < 2 m si casnicii distruse....yo as sta cu ochii in 4 toata nunta....nici la wc nu as merge...cod rosu.

Ia un xanax si-o sa te doara in... si de vraji si de neghina aruncata la nu stiu cati metri si ca faci pe tine.O sa fie mai crispata situatia la-nceput,dupa aia fiecare o sa-si vada de distractie.Ar fi 'nostim' sa va puna la aceeasi masa.Atunci ia 2 xanaxuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

alexia as fi vrut sa iti trimit un PM dar vad ca nu il ai activat. Poate imi poti lasa tu pe PM-ul meu o adresa de mail....ceva. As vrea sa iti raspund in privite, pentru a nu starni alte polemici aici.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput