Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Adriana, trimite adresa ta, eu am paturici de lana de la Cristi

Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna Ingrid, vad ca esti din Bucuresti.
Da-mi un mesaj privat cu numarul tau de tel si pot veni eu sa le iau.
MULTUMESC pentru ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADRIANAYO, eu am o plasa cu hainute de la piticul meu, un bax de scutece Happy pt nou-nascut (le-am primit si nu i-au mai fost bune, am incercat doua dar n-a mers), botosei, caciulite, scutece de finet de pus sub bebe, ma rog, o droaie de lucrusoare. Daca te intereseaza sa ti le trimit, activeaza-ti mesajele private si dicutam acolo detaliile.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Gata mi-am activat mesajele private. Sunt noua pe site si nu stiam ca trebuie activat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

am si eu disponibile de la baietelul meu 2 perechi ghetute nr. 26, un sac de dormit (cam pt. 2-2,5 ani) si ceva hainute (pt. 3 ani).

De asemeni cateva paturici de lana pentru bebelusi.

Este cineva interesat, cui le pot trimite ?

Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni

Daca se poate si nu le-ai dat inca as dori hainutele si ghetutele pentru Dorin baietelul din lista si verisorul lui.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Mihaela, da-mi te rog pe P.M. adresa la care le pot trimite pentru Dorin si verisorul lui.

Multumesc

Ingrid si Cristi 4 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emee spune:

Buna fetelor....

Sa-mi fie rusine ca nu am mai intrat pe forum....Sunt foarte suparata deoarece Ilikutza mea e departe de mine...La aproximativ 100km...Am dus-o la mama mea pt ca nu avea cine sta cu ea dat fiind faptul ca si eu si sotul lucram...Oricum m-am intors cu fortze noi si vreau sa nu mai raman indiferenta...Puteti conta pe mine pt orice...Cat de curand intru in curatenia de toamna in hainutele Ilinkai si o sa am cate ceva de donat...Va salut pe toate si va doresc numai bine...
Si inca ceva...Am sa va tin la curent despre doi tineri casatoriti care locuiesc impreuna cu mama tanarului si doua surori intr-o casa care a fost retrocedata...Din clipa in clipa ii pot da afara din casa...Problema care e?Tanara e insarcinata in 5 sau 6 luni cu gemeni..Sunt saraci lipiti si traiesc din mila oamenilor de la biserica si un ajutor social de 150ron(Viitorul tatic a incercat sa se angajeze dar a fost descoperit cu TBC in stare grava;La fel si viitoare mamica dar intr-o faza mai usoara)...Orice mic ajutor este bine primit...Dar mai e pana o sa nasca micutii...Si oricum vreau sa le fac poze si apoi sa vi le trimit...Multumesc mult...

Spor la adunat in continuare si astept sa ma contactati...

Va poop!!!!

Emee fara BB Ilink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Salutare fetele!

Revin cu oferta mea de biberoane NUK (6 biberoane cu tetine de silicon noi), nici un bebe care sa aiba nevoie?
In plus am de dat hainute pentru o fetita. Sunt de la sora mea care a trecut de varsta copilariei dar este foarte supla, 1,74m si 50 Kg deci ma gandeam ca i-ar putea veni unei fetite mai slabute. Majoritatea hainutelor sunt elegante. Cu lungimea se rezolva usor, se pot scurta acolo unde este nevoie. Astept PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalilu spune:

Am si eu hainute de dat 0 -1 an pentru baietel,salopeta de iarna noua pentru 4-6 luni tot baietel, cateva bluzite sosetute, pantalonasi, 2 costumase de raiat si polar, aproape noi. As putea sa merg sa i le dau direct mamicii in cauza, nu prea stiu cum se procedeaza. Tot ce va ramane mic baietelului meu, strang si dau. Cum fac?

Lalilu-mama Mariei si a lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Revin si eu dupa o lunga absenta: am de dat cateva biberoane Bfree,insa nu mai au tetinele; daca cuiva ii sunt utile,sa ma contacteze pe PM!

Dyonise,s-ar putea sa-mi trimiti mie hainutele de fetita sa le dau unei eleve de la mine de la scoala?
Astept un mesaj aici sau pe Pm!

Multumiri tuturor!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput