Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Dyonise,s-ar putea sa-mi trimiti mie hainutele de fetita sa le dau unei eleve de la mine de la scoala?

Sigur, cu placere. Trimite-mi adresa ta pe PM si le pun la posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

fetelor, ma bucur ca ati tinut subiectul cald, am revenit si eu cu forte noi!

acum sunt in Brasov!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna biluta28 si cristiana70.
Am incercat sa va las adresa mea dar nu acceptati mesaje private.
Am nevoie de ajutorul vostru dar nu pot sa va contactez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADRIANAYO ti-am trimis si mesaj privat, scrie-mi te rog pe adresa cristivona70@yahoo.com . Mesageria privata nu e dezactivata la mine, dar se mai intampla sa mearga mai greu.

Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia si www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

Sa va povestesc ceva :
"zilel trecute cand am venit de la spital cu Rares al meu am gasit un anunt pe mess ,de la o prietena ,daca pot ajuta o Doamna care are nevoie de hainute pentru o fetita de 4 anisori ,nepotica dansei .Eu avema hainute de fata in casa ,o alta prietena mi le dadese de la fata ei,sa fac ce vreau cu ele .
Am luat legatura cu aceasta Doamna sa ii trimit ce am eu in casa si am aflat ca si dumneai are o famile destul de numeroasa (2 fete mari +un baitele de 1 an si 10 luni ) care traiesc dintrun salariu si totusi sau incumetata sa ia alaturi de ei pe aceasta nepotica(pe care nu o scot din casa ca nu au nici cu ce sa o imbrace ).Ce am mai aflat eu ,aceasta fetita de 4 anisori mai are 3 surori (6,8 si 10 anisori ) mama lor le-a lasat in grija nimanui ca sa zi asa si a plecat in spania ........aceste fete au mare nevoie de ajutorul nostru ,hainute ....orice ,chiar si o vb buna daca se poate .
Haideti sa punem mana de la mana si din putinul nostru sa le ajutam cu ceva pe aceste fete nevinovate si pe baietelu Doamnei caci va dati seama ce greu ii este cu atate gurite la masa !Ce ziceti?
Astept un PM pentru cele care doriti sa ii ajutati sa va pot da adresa lor!
Va multumesc din suflet in numele lor!

PS-Am uitat sa specific caci am trecut acest anunt,cu acordul familiei in cauza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi_oana spune:

Buna fetelor!!! Ne puteti ajuta si pe noi cu un carucior si un scaunel de masina? Sunt pentru fetitza mea de 2 luni de zile! Multa sanatate voua si bebeilor!!

Mergi la inceput

Buna Dyonise! Daca mai ai biberoanele de la Nuk ne am bucura mult daca ni le ai putea trimite!! Iti multumesc fumos eu si Bebitza mea!

Mergi la inceput

Trimite-mi adresa ta pe PM.

Mergi la inceput

Dyonise, am incercat sa iti trimit PM dar nu merge...imi poti da alta adresa de mail unde sa iti trimit? Multumesc!

Mergi la inceput

Da, ai dreptate, nu merge.Nu stiu care este cauza. Ti-am trimis mesaj cu o adresa de mail.

Mergi la inceput