Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Lauranicole bine ca a ajuns cu bine pachetul. Hainutele sunt toate spalate, multe dintre ele si calcate.

Am mai strans cateva si o sa le trimit un curand si cu ceva pentru tata poate si pentru mama.

As mai avea si o pompa de san, nefolsosita practic, si tampoane de san, asta daca o sa aiba nevoie, vedem dupa ce naste si mai vedem ce altceva se mai strange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ok,Val!Multumesc mult! Lucrusoarele sunt splendide !M-am uitat cu un drag la ele de mi-au dat lacrimile de dorul uni bb mic!

.............................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

asa...,am aparut...
deci am lucrusoare pentru bebe mic,nou nascut...,de preferabil fetita...,dar daca este baiat selectez rochitele si restul le ofer cu placere...,printre ele sint multe si pentru bb dupa 6 luni...
am lucrusoare pentru fetita un anisor...
am premergator
am leagan pentru bebe pina la un anisor jumate...,daca-i fotomodel ca fiica mea...,daca-i bufla ,pina la un anisor...
am jucarii

acum sa-mi spuneti cine are nevoie mare de el...si le trimit cu mare drag...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Dandusa , hainutele de 1 an pentru fetita ar fi bine sa le trimiti tripletelor,cred!

Cum nu vad la altcineva pe listuta copii mai mici de 5 luni ,ma ofer tot eu sa primesc hainutele mici mici pentru bebelul ce sta sa se nasca si pentru inca o puiuta de 2 luni si 4kg(aproape4).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by LauraNicole

Dandusa , hainutele de 1 an pentru fetita ar fi bine sa le trimiti tripletelor,cred!

Cum nu vad la altcineva pe listuta copii mai mici de 5 luni ,ma ofer tot eu sa primesc hainutele mici mici pentru bebelul ce sta sa se nasca si pentru inca o puiuta de 2 luni si 4kg(aproape4).

sigur,asa facem...,trimit hainutele de 1 an,tripletilor si pentru ca nu-s asa multe,o sa le cumpar si papmersi ca au nevoie...
iar cele mai micute ti le trimit tie si le dai tu mai departe...
sa-mi spui si de premergator si leagan,daca vrei sa ti le trimit...
iar jucariile o sa le sortez pe virste si le trimit cu tot cu hainutele...

ce serviciu de curierat sa folosesc?voi stiti deja care-i mai convenabil...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput

Dandusa,ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Laura, am mai strans iar ceva hainute. Daca ai cui le da, ma suni?

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Mergi la inceput

Laura,imi pare rau dar mi-am schimbat nr de telefon si ti l-am pierdut pe al tau!Mi-l poti da iar pe PM sau in email,te rog frumos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am si eu disponibile de la baietelul meu 2 perechi ghetute nr. 26, un sac de dormit (cam pt. 2-2,5 ani) si ceva hainute (pt. 3 ani).

De asemeni cateva paturici de lana pentru bebelusi.

Este cineva interesat, cui le pot trimite ?

Ingrid si Cristi 4 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Buna mamicilor
Mi-as dori sa ne ajutati cum puteti pe mine si pe baietelul nostru ce urmeaza sa vina pe lume pe data de 23.01.2008(patut, carut, scaun, hainute orice lucru de care bb-ului vostru nu mai are nevoie).
Mentionez ca sunt o absolventa de iulie 2007, nu am lucrat si nu lucrez ....deci ajutorul pe care ni-l puteti oferii ne este de mare ajutor.
Daca ne puteti ajuta si nu sunteti din Bucuresti plata coletului (ramburs) vreau sa o achit eu.
MULTUMESC

Mergi la inceput