Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by LauraNicole

Deci , fetele dragele , pe fetita din piata si pe mamica ei le-am imbracat.Ma refer la fetita de 12 ani .Pentru cea mica de 5 ani mai am ceva de la Biluta .

.............................

Laura mai vin 2 pachete de la mine, sa-mi spui cand le-ai primit sper sa-i fie bune celei de 5 ani sa le sortezi ca sunt si mai mici.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Am sa-ti spun cand le primesc,Biluta!Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

LauraNicole am trimis astazi pachetul pentru bebelusul din Floresti. L-am trimis prin curier asa incat tu nu ai nimic de platit. O sa mai trimit pe masura ce mai strang lucrusoare. Daca are nevoie in curand o sa ii trimit si un landou. Sa imi dai de veste cand primesti pachetul.

Mama si tatal cam ce inaltime, greutate au/nr. incaltaminte ca poate trimit si pentru ei ceva.

Trimite-mi te rog si nr. tau de telefon pe PM ca imi trebuie pentru curier.

Mergi la inceput

Multumesc frumos,Val!Tatal e inalt si slab , cred ca are cam 176cm si 70de kg si ceva iar mama e tot inalta dar mai plinuta(nu grasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_80 spune:

hello :) felicitari pentru ce faceti aici

am si eu de oferit hainute pentru un bebe nou-nascut pana la un an si jumatate, cateva jucarii si alte lucrusoare, siti pe cineva care are nevoie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

mihaela te trec in lista! bine ai venit!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Mihaela_80 daca vrei poti sa-i trimiti hainutele pt varsta 10 luni-1an jumatate Iuliei, mama tripletelor;de asemenea si jucarii daca vrei.Iti trimit adresa lor pe PM daca te hotarasti la ele.

Mergi la inceput

Val,maine dimineata ajunge pachetul trimis de tine!Azi nu i-a gasit pe ai mei acasa (sau n-au auzit ).Londoul e bine venit de asemenea ca sigur le va trebui dar il voi tine la mine pana naste iar hainutele le duce la sora tatalui bebeilor.

Cri,buna idee cu hainutele pentru triplete! Sa vad ce i-a mai ramas sora-mii de la nepoata-mea si poate le trimit si eu ca becky a noastra face un an luna viitoare si are hainute de n-a apucat sa le poarte pe toate.Dar asta depinde de sora-mea care e mai......intelegeti voi.

Mergi la inceput

Val,a ajuns pachetul de la tine.Ce frumoase sunt hainutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetelor am si eu o groaza de chestiute...,lucrusoare,jucarii,un leagan pentru bebelusi ,un premergator...
Am strins si de la mine si de la doua prietene dragi care au copii,miine revizuim impreuna dulapurile copiilor nostrii si revin cu poze si lista completa cu ce am de oferit...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

www.protv.ro/stiri/stop-torturarii-animalelor/semneaza-aici-petitia-pentru-salvarea-animalelor.html" target="_blank">Votati daca le iubiti!

Mergi la inceput