Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4
Raspunsuri - Pagina 17
redai spune:
Am primit un mesaj de la una din fetele de pe forum si acum nu mai da nici un semn de viata. nu mi-a lasat nici un nr de tel nici o adresa...ufff
Sa speram ca apare.Se pare ca este o membra mai veche ,dar care intra extrem de rar.Are vreo 8 mesaje numai postate.
Lore, mamicutza de print David
POZE
danielac spune:
quote:
Originally posted by redai
Am primit un mesaj de la una din fetele de pe forum si acum nu mai da nici un semn de viata. nu mi-a lasat nici un nr de tel nici o adresa...ufff
Sa speram ca apare.Se pare ca este o membra mai veche ,dar care intra extrem de rar.Are vreo 8 mesaje numai postate.
POZE
Lore, s-a rezolvat da?
Laura tu ce faci, cand mai dai pe aici?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
ANDREEA11 spune:
Buna dragi parinti! as vrea sa ofer si eu hainute bebelus 0-3 luni! va rog dati-mi mesaj privat dc doreste cineva, dc nu sfatuiti-ma ce sa fac!
Sunt in stare foarte buna! Va multumesc
fianna spune:
AM PRIMIT PE MESS ACEST MESAJ,DAU MAI DEPARTE: Ofer GRATIS ptr.copil cu probleme 2 ani PROTEZE si GHETUTE ORTOPEDICE tel. 0766396764 sau 0314221410, poate cuiva ii va prinde bine informatia!
fianna cu printisorul Matei
(01.08.07)
redai spune:
danielac nu s-a rezolvat. Mi-a dat nr de tel fata, am vb pe mess, mi-a dat adresa si am ramas ca vb inainte sa trimit coletul. Acuma are inchis tel de cateva zile si nu maik da nici un semn de viata.As trimite asha coletul, dar din cate stiu eu trebuie sa le dau nr de tel si care nr sa le dau? daca e tot inchis tel? Acuma sta coletul impachetat .ma uit la el si mai sun cateodata ,sa vad, nu l-au deschis...nimik.
Poze David Vlad
danielac spune:
uff Lore, imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult... daca eram mai aporape le duceam eu d ela tine undeva, dar eu m-am mutat aici la BV de curand si nu cunosc inca, multe cazuri de copii necajiti...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Petitia online:
LauraNicole spune:
AM VENIIIIIIIIIITTTTTT!!!!!!!!!Pup fetele inimoase si care tipau dupa mine!Va anunt super fericita ca incepand de azi , cu o ora ion urma acestui mesaj , am internet!URAAAAA SI TRAIASCA ROMTELECOMUL!
Deci:am primit una cutie imensa cu shpe pachete de cutii de lapte Vitalact si le voi imparti in 2,de fapt in 3 pentru ca unele cutii se vor duce la printulina din Floresti si restul la printisorii gemeni.
Imi cer mii de scuze ca nu am avut cum sa dau mai multe semne de viata pana acum dar astia au avut probleme tehnice de o luna si am innebunit facand 13-14 pe langa calculator sau drumuri catre sediul Romtelecom si inapoi.
La cele cu care nu voi vorbi pana dupa sarbatori,le urez de acum Craciun Fericit si tot ce isi doresc alaturi de cei dragi!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
Carmen_So spune:
Bine ai revenit, Laura! am mai strans niste haine, cred ca tot pentru gemeni, ca-s de copii sub 6 luni. Din pacate, nu voi reusi sa le trimit decat dupa sarbatori, am cutiile la birou. Iti scriu pe pm inainte sa le trimit.
sarbatori fericite!
dandusa spune:
quote:
Originally posted by danielacquote:
Originally posted by dandusa
Daniela,
trimite-mi te rog,adresa familiei din Bv,am citeva lucrusoare pentru fetita de 2 anisori,jucarele...,mai string una,alta si trimit pachet
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
daca vrei adresa lor directa, trebuie sa o fac rost de la amica mea, ca ea ii ajuta mereu si eu la ea vreau sa le duc... Carmen mi-a trimis pe adresa mea si eu le voi da amicei din BV care e apropiata familiei respective... daca decizi ca vrei neaparat adresa, da-mi un semn si eu sper sa o fac rost repede.
Petitia online:
nu vreau adresa lor directa...,doar o adresa unde le pot trimite pachetul...,daca este a ta,este ok,tu le dai mai departe
multumesc
Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa
redai spune:
Daniela am reusit pana la urma sa iau legatura cu acea familie. luni ar trebui sa le ajunga pachetul.mersi oricum de ajutor.
Poze David Vlad