Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Multumesc,Carmen!
Da,sa-mi scrii inainte ca sa iti pot da adresa mea noua.Nu mai stiu daca o mai ai pe a maica-mii.

Craciun fericit tuturor!

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Dragele mele,am sa va povestesc o situatie.
Intr-un sat,am uitat cum se numeste dar pot afla repede,locuieste o familie cu 7 copii cu vrste cuprinse intre 1.5 ani si 12 ani.Tatal este un betiv notoriu si nu munceste decat cd ii vine lui iar mama e la o croitorie .Au doua fetite de 1.2 ani si 2.3ani pe care le-a luat in ingrijire o cunostinta de-a mea care locuieste in Ploiesti ff aproape de mine si care mi-a ingrijit-o pe Alexa cd era mica.Gabi,amica mea,are 47 de ani,nu are serviciu dar face curat la diverse familii iar sotul ei,Florin,este instalator si impreuna castiga cam 6-7 milioane lunar.Au impreuna o fata de 16 ani deci deja o gramada de greutati si totusi isi rup de la gura sa le ofere si micutelor respective ce le trebuie.
La cei din sat sa nu va ganditi deoarece au primit tot felul de ajutoare si si-au batut joc de ele lasand hainele prin curte sau vanzand pe bautura dar,pentru cele doua mici aflate la Gabi,daca mai aveti cumva ciorapei grosi,pulovarase groase ,pantalonasi atunci sunt bine-venite.
Au gecute si cizmulite ca le-am facut eu cadou de mos Craciun.Doar cea mica mai poarta pampers,pe cea de 2 ani deja Gabi a invatat-o la olita si papa si singurica.
Daca doriti,va pot da adresa Gabrielei,adresa pe care o pot afla cu un singur telefon.
M-au impresionat tare mult oamenii astia pentru ca,desi sunt mai saraci ca mine sau ca multi altii,nu s-au codit sa faca asta.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mamici...am si eu de donat un carucior in stare perfecta, a fost al piticei mele dar nu l-am mai folosit, poate are cineva nevoie de el, nu vreau sa-l vand, singura consitie este sa vina sa-l ia de la mine, n-am cum sa-l pun la posta. Caruciorul e de la Graco...modelul www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010023" target="_blank">acesta, doar ca e pe albastru.

Plus un televizor color

Daca le doreste cineva, va rog dati-mi un PM...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

La multi ani fericiti si sa va de-a Domnul tot ce doriti in noul an care vine!
Sa primiti inzecit pe cat dati!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Dragele mele,noul an sa va aduca numai bucurii,sa va implineasca toate visele,sa fiti sanatosi,plini de dragoste si norocul sa va insoteasca!

Danutza,mi-ai luat-o inainte,hihihi!!!

LA MULTI ANI!

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Laura ti-am trimis si eu un pachet pe 31 decembrie cu diverse. Sa ma anunti si pe mine cand ajunge.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianayo spune:

Plus un televizor color

Buna Madalina
Daca mai ai televizorul as fi bucuroasa sa-l primesc si sa ma bucur de el impreuna cu bebe (Alexandru) ce urmeaza sa vina pe lume luna aceasta.
MULTUMESC DIN SUFLET

Mergi la inceput

Val,te voi anunta cum ajunge!

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

LauraNicolae-eu tare as vrea adresa lui Gabi PM daca poti, si te rog mult daca ai putea s-o intrebi ce are nevoie. adica nu numai hainite, poate ceva pt copii, zahar, faina, mancare, hainite de care si bani daca se pot trimite undeva.
pupici si numai bine

meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Antoni,maine dimineata o voi suna ca sa mi-o dea corect si ti-o voi trimite pe PM imediat,ok?

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput