Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinutza spune:

Buna!

Am si eu o cutie cu hainutze pentru bebe (fetita) de o luna pana la 1 an jumatate. Stie cineva cui as putea sa le dau? Si daca da, cum?

Felicitari pentru initiativa.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Si eu am zis ca am o gramada de haine pentru un bebe pana in 4 luni(baiat). nu ma poate ajuta nimeni? la cine sa le dau?

Lore, mamicutza lui David
POZE

Mergi la inceput

Se pare ca toata lumea se pregateste de sarbatori.Sunt sigura ca nu au fost uitati nici cei care au nevoie de ajutor,asha ca rog pe cele care distribuie lucrusoarele sa ne de-a date. Suntem deja mai mulkte care vrem sa dam hainele.

Lore, mamicutza de print David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Am si eu o cutie de hainute 4-6 luni + incaltaminte/botosei si as vrea sa le dau unui copilas (preferabil fetita).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Daniela,
trimite-mi te rog,adresa familiei din Bv,am citeva lucrusoare pentru fetita de 2 anisori,jucarele...,mai string una,alta si trimit pachet

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

fetelor dragi care aveti lucrusoare mici pentru bebei de pina la 6 luni,sa va spun ce am facut eu in primavara...
am strins tot,am colectat de la alte mamici lucrusoare de bebelusi,le-am spalat,calcat,facut pachetele in pungute separate,pentru baietei,fetite...,dupa virsta,prematuri,mai mari,etc...si am mers la spital la Sf Pantelimon...,am dat ceva la portar sa ma lase sa intru,am mers in spital intr-un salon de lauze si am intrebat cine are nevoie de hainute...,nu va spun ce "bataie" a fost pe ele...
alta data am trimis-o pe mama si pe coridor a gasit o infirmiera...,la insitentele ei i le-a lasat cu scopul de a le da mai departe...,d-zeu stie daca le-a dat...,deci ideal este sa le dam mamicilor lauze care doar ce au nascut...si credeti-ma se vede cu ochiul liber cine are nevoie...
as putea sa sa mai merg eu acolo,sa impart lucrusoare...,eventual sa colectez si ceva nr de tel de la mamicile in cauza...,doar ca eu acum nu mai am lucrusoare fff mici,fetita mea are 1 an si 1 luna...,deci ,daca vreti fie mergeti si faceti cum am facut eu,acolo sau la alt spital...,fie imi trimiteti mie si le duc eu...,voi decideti

Fiti mai buni de Craciun
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius/www.crisa.ro/" target="_blank">Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Daniela,
trimite-mi te rog,adresa familiei din Bv,am citeva lucrusoare pentru fetita de 2 anisori,jucarele...,mai string una,alta si trimit pachet

Fiti mai buni de Craciun

daca vrei adresa lor directa, trebuie sa o fac rost de la amica mea, ca ea ii ajuta mereu si eu la ea vreau sa le duc... Carmen mi-a trimis pe adresa mea si eu le voi da amicei din BV care e apropiata familiei respective... daca decizi ca vrei neaparat adresa, da-mi un semn si eu sper sa o fac rost repede.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by redai

Se pare ca toata lumea se pregateste de sarbatori.Sunt sigura ca nu au fost uitati nici cei care au nevoie de ajutor,asha ca rog pe cele care distribuie lucrusoarele sa ne de-a date. Suntem deja mai mulkte care vrem sa dam hainele.

POZE

sincer am citit mesajul tau, dar asteptam sa "sara' fetele care au in grija bebei asa mici... stai ca imediat o sa vina cineva cu o idee... sa nu te superi daca nu apare repede o cerere...
noi iti multumim ca esti aici!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">

Petitia online:

Mergi la inceput

Daniela.ok mai astept.Poate o sa fac si eu la fel ca si mamica de mai sus, o sa merg la maternitate. problema e ca e foarte greu cu un bebe mic dupa mine si hainele nu mai au loc nici prin dulapuri. mai astept oricum.

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by redai

Daniela.ok mai astept.Poate o sa fac si eu la fel ca si mamica de mai sus, o sa merg la maternitate. problema e ca e foarte greu cu un bebe mic dupa mine si hainele nu mai au loc nici prin dulapuri. mai astept oricum.

POZE

ok, Lore, sa speram ca totul va fi bine si daca nu le vei trimite cuiva de aici, le vei da cu siguranta cuiva care are nevoie!

Petitia online:

Mergi la inceput