Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4
Raspunsuri - Pagina 15
cristina85ss spune:
Salut fetelor!
Fetita mea a crescut si i-au ramas mici multe costumase,body,ciorapei...etc ce le-a folosit oricum putin.
Nu stiu cum sau cui ar trebui sa le trimit,mentionez ca hainutele sunt ptr fetite intre 0-3 luni.
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
doublemom spune:
Buna fetelor,
Am si eu diverse hainute(pijamale, body, ciorapei, pantaloni, bluzite, 2 gecute), mai multe perechi de pantofiori si sandalute care au ramas mici fetelor mele gemene. In total sunt 2 rucsaci de hainute si papuci. Sunt bune cam de la 6 luni la 1 an jumate. Mai am si jucarii, o cadita(mare) si reductor pentru baita. Daca are cineva nevoie, sau stiti pe cineva, le dau cu drag. In Bucuresti pot ajuta si cu transportul lor. Dati-mi de veste pe pm. Numai bine.
mamy_taty spune:
Cu ocazia sarbatoriilor vreau sa daruiesc unui copil (baiat) in nevoi hainute groase de iarna: pantaloni
caciulite
geaca groasa
botosei,etc.. precum si un carut NOU !
Vreau sa cunosc personal aceasta familie ,ca sa o pot ajuta ori de cate ori am ocazia.astept PM Sarbatori Fericite la toata lumea si multa sanatate prichideilor!
Mamica de doi flacai!
LauraNicole spune:
Sarbatori fericite,dragele mele!Nu am disparut dar din anumite motive a trebuit sa ne mutam asa ca inca nu am conexiune de internet acasa si nu pot intra decat foarte rar de la sora mea.Am primit un pachet mare cu hainute de copilasi mici si niste pampersi mici,cred ca erau de la Dandusa .Le-am impartit deja.
Daca se intampla ceva urgent si nu pot fi contactata aici sau in alta parte pe internet atunci va voi lasa noul meu numar de telefon :0768685711.Adresa mea este Cezar Colt (sotul meu),str Grindului nr1,bloc C2,Sc C,App38 ,Ploiesti,Prahova.
Sper sa am conexiune cat de curand ca am pierdut multe din contacte.
Pachetul pentru BOcanila inca asteapta lipit tot pe sifonier,spre jena mea.
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
flufy spune:
Salutari la cei mici si la cei mari.
De putin timp am rugat si eu mamicile care nu mai au nevoie de anumite lucrusoare,sa mi le ttrimita.Am ramas placut surprinsa de rapiditatea cu care mi s-a raspuns.
Anasia mia trimis niste hainute superbe(sarumana)si azi am primit un pachet de la Carmen_So.Dragile mele va multumim frumos de tot ce ne-ati trimis.
Am o prietena cu o fetita mai mica decat Vanessa si tot ce ne-a ramas noua mici le-am dat ei.In felul acesta am simtit si noi ce inseamna sa daruiesti.Chiar daca pentru noi era nimica toata,pt ea a insemnat mult.
Asa cum si pentru noi inseamna mult orice primim.
Va multumesc inca o data,apreciez foarte mult ceea ce faceti si va doresc tot binele,copii sanatosi si Dommnul sa a fereasca de necazuri.
Va trimitem multi pupici
Loredana,mamica lu' Vanessa(29 iul 2007)
danielac spune:
Laura bine ai revenit!
Cristina85ss si Doublemom, bine ati venit in cercul nostru! multumim de ajutor!
Flufy o s ate trec pe lista si pe tine si micuta ta, ca ati primit coletele, ne bucuram ca au fost cu folos!
Haideti fetelor, ca vin sarbatorile, sa facem cat mai multe bucurii!
am si eu un caz de semnalat, aici in Brasov, o prietena de aici, m-i la prezentat, o familie cu trei copilasi, parintii divortati si mama si copiii stau cu bunica care este bolnava, copiii sunt: un baiat de 8 ani, o fetita de 6 si una de 2 ani.
daca aveti ceva pentru ei, eu va stau la dispozitie.
ii voi ajuta si cu ce primesc de la danielle!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
naty_blondy spune:
Dragele mele prietene,vreau sa mentionez faptul ca Antonia mea are acum 1 an si 3 luni,va rog mult daca puteti modifica lista,ptr.ca acolo apare ca avand 9 luni...suntem mari de acum.
Noi va pupim dulce,si daca mai aveti cate ceva si ptr.noi,v am fi foarte recunoscatoare...am facut si noi pachete,din ce ne a ramas mic,si am dat altor copii nevoiasi,neimaginandu mi ca de fapt,vom mai avea nevoie de hainute,deoarece acum sunt din nou insarcinata,in patru luni...dar D_zeu stiu ca ne va ajuta in continoare,si chiar nu mi pare rau de loc,ca am facut un bine si altor bebelusi.
Multa sanatate si sarbatori fericite va uram!!
Carmen_So spune:
Danielac, ti-am trimis si PM, da-mi, te rog, adresa unde pot trimite hainute pentru cei trei copii din BV. Hai, ca am cutia gata pregatita, doar adresa lipseste.
Iti multumesc
Carmen
danielac spune:
Biancutzza, bine ai venit!
Naty, modific imediat in lista!
Carmean, ti-am trimis pm, multumesc de promptitudine!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311