Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4
Raspunsuri - Pagina 11
LauraNicole spune:
Ok,Carmen,te anunt cand ajung!Multumesc!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
LauraNicole spune:
Asa cum am promis,am refacut listuta "protejatilor"mei:
Georgiana si Rebeca-iulie 2006
Maria-august 2005(cred)
Adrian-Alexandru-un an si 5 luni,18kg
George-august2003
Alexandra-2002
Doina(surioara nou nascuta a Alexandrei)-27octombrie2007
Marian-2002
Marius si Marian-nou nascuti(25octombrie2007)
Danutza(5ani) si Valentina(12ani)-surori
Brian Adams-Heaven
danielac spune:
Laura multumesc, imediat actualizez!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
biluta28 spune:
daniela prezent si eu desi sunt cobza de racita si am 15 zile si nu reusesc sa ma pun pe picioare de aceea inca odata scuze celor pe care i-am lasat in asteptare.... indata ce voi fi ok ( sper sa fie cat mai curand ca acusi vin sarbatorile) voi relua intreaga mea activitate.
Pe lista mea mentine pe Dorin 25 dec. 2004, varu sau Mihai sept. 2005 si mai nou descoperita ( ce pentru a carei mamaica am strans lucrusoare inainte sa nasca) Andreea sept. 2007. Pe acestia ii ajut in permanenta iar daca mai apar si alti ocazional anunt atunci pe moment fara sa mai fie nevoie sa fie trecuti in lista. oricum atat cat pot ii ajut si pe cei care cer direct ajutor aici pe forum la acest subiect.
o zi buna!
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
danielac spune:
quote:
Originally posted by biluta28
daniela prezent si eu desi sunt cobza de racita si am 15 zile si nu reusesc sa ma pun pe picioare de aceea inca odata scuze celor pe care i-am lasat in asteptare.... indata ce voi fi ok ( sper sa fie cat mai curand ca acusi vin sarbatorile) voi relua intreaga mea activitate.
Pe lista mea mentine pe Dorin 25 dec. 2004, varu sau Mihai sept. 2005 si mai nou descoperita ( ce pentru a carei mamaica am strans lucrusoare inainte sa nasca) Andreea sept. 2007. Pe acestia ii ajut in permanenta iar daca mai apar si alti ocazional anunt atunci pe moment fara sa mai fie nevoie sa fie trecuti in lista. oricum atat cat pot ii ajut si pe cei care cer direct ajutor aici pe forum la acest subiect.
o zi buna!
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
multumesc, modific imediat!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
patysofy spune:
ma ajutatzi si pe mine fetelor? as avea nevoie de niste heinute pt fetele mele,una de 4 ani si una de 5 luni.va mutumesc tututror!
Carmen_So spune:
Pattysofy, activeaza-ti mesageria privata (PM) ca sa te pot contacta. Trimite-mi adresa ta aici pe PM. Carmen
LauraNicole spune:
Carmen,le-am primit!Sarumana,sunt absolut superbe!
Brian Adams-Heaven
Carmen_So spune:
Ce bine imi pare, Laura! Mi-am mobilizat colegele de birou, ca n-as fi strans atatea. Mai am cam o jumate de cutie din aia mare, cam pentru 3, max 4 ani. Astept sa vad, poate mai strang ceva si mai trimit.
LauraNicole spune:
Multumesc,Carmen!Protejati care au nevoie de ajutor am destui,slava Domnului,ca tare amarata mai e multa lume!Mi se umple sufletul de bucurie cand vad cate-o mamica cum priveste parca nevenindu-i sa creada ca s-a gandit cineva si la ei!
Azi dimineata le-am dus gemenilor lucrusoarele de la tine si mama lor a bufnit in plans si a spus sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor celor care i-au ajutat!Aia mici sunt tot ca niste pisoi,bietii de ei,dar au inceput sa schiteze si ei cate-un zambet,cate-un sunet .
Brian Adams-Heaven