Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4
Raspunsuri - Pagina 12
ilenutza spune:
Laura, coletul de la mine l-ai primit?l-am pus sapt trecuta la posta.cu niste pampersi si ce am mai gasit la repezeala prin casa, niste medicamente, etc.
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
LauraNicole spune:
Ilenutza,inca nu l-am primit dar poate ajunge el,stai linistita!Iti multumesc mult,oricum!
.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven
mamy_taty spune:
Am o salopeta de blugi ptr o gravida!E in stare foarte buna si numai potrivita pentru a trece de iarna. are bretele detasabile,fermoar pe burta..Daca are nevoie cineva de ea,o daruiesc cu cea mai mare placere...
buburuzica_2005 spune:
Ofer 2 cutii de lapte NESTLE JUNIOR de la 1-3 ani.
Si daca are cineva hainute de iarna pentru baietelul pentru care am mai primit anul trecut de la voi.Se numeste Denis Stefan si e nascut pe 22 decembrie 2006.
Multumim.
adrianayo spune:
quote:
Originally posted by Tango
ofer 11 cutii de Humana AR/ antireflux.
victoria si minunea mea Daria
Buna ziua.
Numele meu este am 24 ani, urmeaza sa nasc pe 23.01.2007 un baietel. Daca puteti sa ne ajutati cu lapticul ar fi minunat...mentionez ca ne-ar fi de mare ajutor lapticul pentru ca eu nu sunt salariata deoarece cand am terminat facultatea eram insarcinata in 2 luni si nimeni nu a vrut sa ma angajeze. Fetele de pe forum m-au ajutat cu hainute,biberoane, un patut si un carut. Daca mai aveti lapticul as fi bucuroasa sa vin sa-l iau.
MULTUMESC DIN SUFLET
Tango spune:
Draga Adriana, lapticul este unul special, pentru copiii care au boala de reflux gastroesofagian. Iti doresc ca pruncul tau sa fie sanatos si sa nu aiba nevoie de laptic din acesta. Imi pare rau ca nu te pot ajuta altfel, hainutele care au ramas mici le/am dat, dar am un sezlog pt bb care te/ar putea ajuta
Nastere usoara si multa, multa sanatate.
victoria si minunea mea Daria
roxana1974 spune:
Am de dat cateva hainite, putine, pentru un baietel cam de 2 ani. M-am uitat in lista si l-am vazut pe Adrian-Alexandru-un an si 5 luni, 18kg. Imi dati va rog o adresa unde as putea trimite un pachetel?
babygirl spune:
Am un highchair mothercare, folosit de fetita mea timp de un an. Este in stare buna si as vrea sa-l dau cuiva care are nevoie de el. Daca esti din Bucuresti si ai nevoie de el sau cunosti pe cineva caruia ii lipseste un asemenea scaunel, lasa-mi un PM.
Link catre produs www.mothercare.com/gp/product/B000TGS822/sr=1-4/qid=1195499116/ref=sr_1_4?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core" target="_blank">aici
Toate cele bune si ale harului!
adrianayo spune:
MULTUMESC Tango si Babygirl pentru ajutor.
Am incercat sa va trimit mesaje private dar serverul imi spune ca nu acceptati PM.
Incercati sa ma contactati pe adresa de mail: adrianayo2003@yahoo.com sau sa-mi trimiteti nr de telefon pe PM.
As avea nevoie de sezlong si scaunel ... cum as putea refuza un lucru care mi-ar face viata mai usoara si mie si lui bebe?
VA MULTUMESC DIN SUFLET