Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am si e de dat vreo 3-4 salopete de interior, de 3-4 luni, si un pulovaras mai gros cu gluga. Saloptelete merg mai mult la fetite, dar sunt ok si pt baietei.

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Donez un pachet pamapers nou nascut. cine stie unde e nevoie s ama contacteze pe mail sau pm

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Buna seara tuturor!
Am nevoie urgenta de tot ce se poate gasi pentru doi gemeni nou nacuti,au o saptamana si mama lor e vai de capul ei!Inainte sa-i nasca era hotarata sa-i dea spre adoptie dar i-a oprit sdar o duce nu greu ci groaznic de greu .Pana acum 3-4 zile credeam ca a nascut si i-a dat pentru ca n-o mai vazusem deloc dar am intalnit-o plansa toata pentru ca unul din gemeni avea diaree si nu mai stia ce sa-i faca .Ambii nu au mai mult de 2 kg si ceva si sunt atat de mici de zici ca-s pisoi.Tatal copiilor si-a luat talpasita cand femeia era insarcinata in 4 luni.
Sunt baietei amandoi.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Uf, ce rau imi pare ca am apucat sa dau o parte din lucrusoarele mai mici, am gasit o "candidata". Mai caut sa vad ce gasesc, le mai triez si pe ale fie-mii, si fiindca nu-s prea multe, o sa mai cumpar niste pampersi (m-am gandit sa iau si marimea 0 si marimea 1, sa fie acolo).

Stiu cum e sa ai copilul mic si sa nu gasesti pe marimea lui, dar nici nu vreau sa-mi inchipui cum o fi cu doi gemeni, si fara posibilitati, pe deasupra.

Laura, ti le trimit tie prin curier rapid, da-mi te rog adresa, aici sau pe PM. Multumesc, Carmen

Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Multumesc,Carmen! Iti trimit PM.

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyonise spune:

Of si eu tocmai am dat hainutele ramase mici cuiva care nu era intr-o situatie asa de grea. Dar de sutiene pt alaptat nu are nevoie mamica respectiva? Ca eu tocmai mi-am facut ordine in lucruri si am dat peste ele. Sunt foarte putin folosite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

quote:
Originally posted by denis

Si eu am de dat hainute, fac o selectie prin cele de toamna iarna ( ca se pare ca nu prea mai pot fi purtate). Baietel 2-3 ani si ceva ghetute.
Astept sa-mi spuneti si mie ce si unde sa trimit.

Pup la toate mamicile darnice si inimoase

Denisa si Cosmin

Poti sa ne spui si noua daca mai ai hainutzele ,stim noi pe cineva care are nevoie de ele.Am trimis si PM ,dar nu ne-ai raspuns.Multumim anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, va rog mult uitati-va pe listutele de pe prima pagina si scrie-mi modificarile aparute, si la copiii care au nevoie de ajutor, si la ce mai aveti fiecare de dat!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Daniela,am promis ca imi refac listuta si am uitat!Mea culpa!O fac cat pot de repede si ti-o trimit,ok?

Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Laura, ti-am trimis PM. Vine si pachetul, curier rapid, ar trebui sa ajunga maine.

sper sa fie de folos.

Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara

Mergi la inceput