LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,la noi este inca cald si chiar o zi insorita...dar io am o stare exact invers
Eu nu pot sa vad nici filmuletele lui Uka si nici pozele Danei,mai incerc de acasa...
Sa avem o zi buna

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata!
am vorbit cu andrea in dimineata asta, sunt bine si ea si matei, pe simbata zice ca se externeaza
dana, cita dreptate ai, de`acu comemoram v-am vazut, ti-a stat bine, da` cadourili? unde ie cadourile?
am vazut si corabia lui uka, super misto, nu`i arat poza lu` ionu` ca are ce ma toca la cap de ziua lui;)) am vazut si flimuletu` pe mute
salutam si indragostitii din constanta, bravas, sunteti tare frumosi
krooo, sa ne limitam numa` la frunze, lasa lacrimile pe cind s-or insura/marita breii, ce feet frumoase ai, adevarate printese
cristall, asa repede la munci? ntzzz, nu`ti ajunge numa` soclu vrei si statuie, bravas

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
ANDREA, sa traiasca MATEUTZ! Sa fie sanatos, sa il cresteti usor si sa va bucurati de amandoi!!

Scurt, despre noi- in primul rand, vreau sa imi cer scuze de la Roxana si Nora, nu am dat nici un semn de viata la mare pentru ca am avut o problema destul de urata in acel week-end, prietena cu care am fost a facut o intoxicatie foarte urata, am stat cu ea pe la spitalul judetean din Constanta (care, iertat sa-mi fie, arata ingrozitor...brrr...). Cat nu am fost la spital, am fost dubla dadaca, pentru Matei si Caterina, fetita de 3 ani jumatate a prietenilor nostri, care a fost destul de greu de linistit fara mami la mare doua zile.

In rest, concediul a fost super, Matei s-a indragostit lulea de Caterina, avem poze cu ei de radeti o sapatmana, plutesc sentimentele in aer... dar trebuie sa-mi fac cont pe undeva, pentru ca pe yahoo nu mai pot sa pun poze. Dar asta se va intampla probabil saptamana viitoare, pentru ca pana duminica am doua job-uri- au reinceput targurile!

DARIA-! Am plans cand ti-am citit postarea!

O zi buna, am de lucru muuuuuult dar mai incerc sa intru mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
M-au dat pe spate , again, pozele cu Luca
Danaaa - ce frumosi sunteti
Rox - asa da, relax
Cristal - spor la munci
Roberta - fa repede contu` sa vedem pozili
Lacrimile pastreaza-le ca n-am murit

Noi am fost in vizita la fete, Giulia a dormit toata noaptea cu picioarele peste fata mea, care nu era asa bai, dar mi-a dat un sut in nas de am stranutat de 8 ori De rasu` plansu`. S-a trezit de dimineata ca si ea merge la servici , adica la gradi , sa vedem cum va fi cand chiar va merge

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!
De dimineata am dus piticul din nou la gradi - s-a lasat cu ceva lacrimi, dar pina la urma a fost ok. Sper doar sa nu i se intoarca raceala pt. ca inca mai tuseste si ii mai curg si mucii putintel...Eu tusesc ca un magar (de doua nopti nu reusesc sa ma odihnesc pe motiv de tuse asa ca sunt cam zombi), iar taica-su s-a pricopsit cu muci...of, of, mai, mai...

Ca sa-mi ridic moralul, de dimineata am vizionat poze: Kim - super tortul (o fi fost el nasol la gust, dar arata super si banui ca toti piticii au fost super-incintati!), iar Luca - piratul arata mortal! Pupam mamica si pui!
Roxana - am vazut si pozele voastre - cam putine, cum au spus si fetele, dar cum aratati foarte relaxati banuiesc ca a fost super!
Dana - acum m-am dumirit eu ce era cu tinuta de "funeralii" - dupa ce am vazut titlul albumului...dar eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji - esti superba!
Roberta - nasol ce s-a intimplat cu prietena ta...

Ma duc sa vad ce mai e de munca pe la birou...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mai dragelor nu ma certati ca is putine poze...si toate cam la fel si stiti ca daca-s fara pitac nu prea am tragere sa le pun
Gabi daca nu trece tusea pana lunea viitoare iti recomand cu incredere efferalgan-ul cu codeina, mie in ultima instanta numai cu asta imi trece. succes lui Stefan la gradi, sper ca va fi ok acum.
Robi bine ati revenit, imi pare rau ca ati avut probleme! trebuia sa imi dai un semn poate nu era cazul de internare si va puteam ajuta cu un medic....decat sa stai in mizeria aia de spital pe care o stiu prea bine. succes la cele doua job-uri si asteptam pozele cu indragostitii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Eu sunt cam suparata ca pe Mara o viziteaza mucii cei rai si nimic din ce merge la Tudor nu functioneaza la ea. Doar ser si apa de mare pot sa-i pun, dar astea sunt cam frectie. La aspirator face urat, asa ca maraiala si nedormitul sunt in schema azi (si cine stie pt cate zile)

Am vazut poze cu Uka, foarte frumos si tortul si sarbatoritul si petrecerea. Din pacate nu pot sa vad filmuletele.

Dana, tu arati ca din reviste intotdeauna!

Daria, cum mai esti?Cum mai stai cu moralul?

Lia, nu prea stiu ce sa iti spun ca la Mara capitolul mancare cu lingurita e problematic. Mananca cu pofta orice ii dai sa muste sau din manute, dar nu e prietena cu lingurita. Eu ii dau dimineata mar sau piersica cu biscuite, la amiaza legume cu carnita sau ou, iar seara iaurt cu banana, mamaliguta i-am mai dat cu Almette sau branza de vaci, iaurt cu fulgi de porumb maruntiti. Sunt si eu in pana de idei pentru masa de dupa amiaza. Nu stiu daca te-am ajutat.

Robi, bine ati revenit! Deja e amorezat Matei zici?

Roxi, v-am admirat si am admirat locurile!

Gabi, bafta cu reinceperea gradinitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

DARIA- mi-au dat lacrimile de ciuda pentru ca trebuie sa ajungi in viata in astfel de situatii, ca asa-s eu...

ROXI, sa stii ca m-am gandit si chiar le-am propus sa apelam la tine dar daca prietena mea si sotul ei au zis ca e mai bine sa stea un pic sub supraveghere, Petro m-a sfatuit sa stau in banca mea. Oricum, in prima faza am fost cu ea la unicul (cred) cabinet din Mamaia, unde a platit destul de mult consultatia care a durat 2 minute si in urma careia a fost sfatuita sa se dea pe eruptie cu talc si...atat...

Despre Matei, ce sa va zic, daca il vedeati cum a cazut cu fata in jos in apa pentru ca mergea cu iubita de mana si se uita la ea in loc sa vada pe unde merge... Iar in seara meciului cu Steaua am stat toti la o terasa si lumea nu se mai uita la meci ci la copiii nostri cum se giugiulesc...

Abia astept sa am timp sa vad pozicile puse de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - sanatate muuulta Marei
Roberta - ahaaa Vrem pozicile ne a pa rat !

Io`st bine, multumesc pt gandurile voastre, adica stiu ca viata merge inainte si na, orice sfarsit e un nou inceput
Diseara vine sotu` sa-si ia citatia A zis ca numai pe la 10 pm poate ... i-am spus sa faca bine sa-si faca timp data viitoare si pt copil ... desi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Io`st tzacanita, din 1 septembrie am reluat (in lunile cu r pana la 7 ani, asa stiu io)
Dar vreau sa stiu si io cat dati voi

hello,

eu dau vigantolette 1 pastila pe zi, timp de 30 de zile cu pauza 3 luni.

Andries

Mergi la inceput