LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Vivia is multe lucruri de facut, mai mult ptr adulti: croaziere de o zi prin toate golfurile, sau valea fluturilor; rafting pe raul Dalaman si vizite la Saklikent (cascada super si vestigii arheologice), parapanta, jeep safari, si tot asa.
Patrick vorbeste...m-a dat pe spate cand am venit sa il luam, ca m-a strans tare de tot in brate....ne-apupat pe toti.....era in delir de fericire. si cu o zi inainte de a venit i-am zis la telefon ca vin maine....la care el "vino acum!!" va dati seama ca eram pe jos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://www.flickr.com/photos/uca04/1281351969/in/set-72157601791682959/

party de la gradinita....ultimele poze sint de la deschiderea cadourilor..pt ca ..spre surprinderea mea..copii au adus si carti...jocuri..chiar si imbracaminte!

http://www.mailbigfile.com/55e83a6eec6e3bea0dabc282b5312ae1/listFiles.php la dans va rog!

http://www.mailbigfile.com/cf731951e11837008816350599b40f8b/listFiles.php aici isi cinta singur...desi noi cumparasem prajitura doar pt a minca ceva dulce.

Mergi la inceput

moama ala e tortul??? suuuperrrr!!!! am uitat sa mentionez ca la pozele din parc alea cu thomas....l-au innebunit pe Patrick!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Super piratulsuper tortul!!!!...a mea si obosita daca ar fi si tot cred ca ar vrea sa doarma langa Mickey...muzicutza este mostenire de la tati si cand a descoperita a fost in extaz....iar nervii mei pusi la grea incercare
Roxi frumoase poze,frumoase peisaje dar si protagonistiisexosi rau
Caro ai doua printese minunate,sa-ti traiasca!!!!!!
Daria daca vrei iti trimit ceva de la mine din laborator special pentru mancarea lui
Am terminat de facut mancarea,m-am odihnit acu merg sa hranesc cupilu
pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olilooo, moama, ce tort superfain !! Am vazut si pozele si filmuletele ... hehehe, Uka e fan rock'n'roll, cum danseaza el pe "pour some sugar", taare haios ! Si executa salturile alea la marea meserie, da nu-l dor genunchii, mama, de la ele ??
Si Roxi, hihihiii, "obosita de dimineata", a ?? Coool ! Mi-a placut tare poza aceea ... si restul setului, fireste !
Intrai ashea, rapid, sa zic seara buna si sa urez schimbului III toate cele bune !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Ma bucur ca v-a placut ..tortul ..si mie! Dar la gust..brr...l-am dus la colegi.care l-au devorat!

Sa stii ca la Pat m-am gindit...cind ne-am urcat in Thomas...
Filmuletele nu sint regizate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Multumesc din suflet pentru urari,la rindul meu intorc urarile de bine si viata lunga fiecareia dintre voi.Si pentru vizionare,locurile sunt foarte frumoase intr-adevar.
Am vazut fetele tale Caro,ce frumoase sunt.........si ce bine le sta in alb,deh,brunetele in alb.......no comment!
Roxa,i-am aratat si lui Marr pozele,ce locuri faine.A remarcat si el,insa prima data a remarcat:uite,inca doi ca noi!La diferenta de inaltime se referea,desi la voi e inca....acceptabila,la noi e chiar de ras,fara tocuri mai bine m-a dau dupa el.Mi-a placut rochita,súper bine iti sta cu ea.
Oliv,da,tortu e......de poveste.Zici ca nu era bun?sau esti tu pretentioasa .Si Luca tare scumpel,sa-l papi ,nu altceva.
Eu am petrecut azi ...........mai bine nu mai zic.Am dormit numa patru ore,ca domnu stiind ca-i ziua ma-sii la cinci so trezit.Si canci somn.Pe urma am lancezit toata ziua.Abia spre seara or venit socrii si cumnata la o felie de tort si o cafea.acu,tortu ala e mini,numa cutia o fost de el,da tort se numeste,tort ai spun si eu.M-am imbracat cam de pe la amiaza cum mi-a tunat mie in cap si barbata-meu s-o socat:avem azi ceva funerarii?Noh,nu-s ce are in ultima vreme ca ce-mi pun pe mine incepe a comenta.ifose de barbat.Noroc de soacra-mea ca ai taie rapid macaroana:las-o draga in pace,uite ce frumos ai sta!Acu frumos,urit asa vreau sa m-a imbrac si gata.noh,cam atit am avut de zis.
sa vedeti mini tortu si tinuta de funerarii si nu in ultimul rind plodu meu super nervos si miorlait:
http://good-times.webshots.com/album/560566027cbCYwQ

Mergi la inceput

woahahaahaha Dana ce cool ai fost...ai "comemorat" deci trecerea inca unui an?oricum iti sta bine, e adevarat ca a fost cam neagra dar vorba ta....daca asa ai avut chef very well. multumesc de complimentul de rochie, e luata de acolo...cu enorma suma de 15 euro. pacat ca nu erau mai mult feluri si marimi ca imi mai luam. hihihi diferenta e vizibila....noroc ca eu umblu cu tocuri in 80% din timp macar a fost bun tortul?
multumim de vizionari, a fost intr-adevar relaxare

Mergi la inceput

Dana..mie mi-a placut!! Dar alta data sa aprinzi si lumina..sa vad si modelul costumatiei..nu numai sa-l intuiesc!
Torturile americane nu sint consumabile..mai ales cele pt aniversari...deci nu-s eu pretentioasa...
Alice aceeasi reactie cu a ta a avut si Adema...nu se loveste? Nu..pt ca sub mocheta este un strat de burete...

Mergi la inceput

neata neata
maaaiii....am citit de dimineata ca a murit Pavarotti...uffff... is trista.
Dana ai disparut aseara....deci ati avut si alte planuri....?
tre sa vad si eu filmuletele cu Uka, inca nu am apucat!
aici s-a facut frig si bate vantul caracteristic de constanta. dar nu ma plang, am vazut ca in restul tarii au fost inundatii urate de tot si si mai frig....brrr....ce aiurea.
pupici tuturor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput