LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, dana!! sa ai parte de zile frumoase, sa fii fericita si iubita de baietii tai!
kro& roxana, uelcam bec, ehehe, se mai ingroasa rindurili
kro, colega mea de suferinta bine ai venit ca n-aveam cui sa ma pling ca numa` tu ma poti intelege, am nijte frunze, vai de mama mea... mai nou ma freaca grija ca trecu` aia sapte ani de`acasa si parca mai aveam multe sa-i zic;))
lioo, cam rarut...
is nerfoasa ca mi s-o stricat leptopu` acasa cica l-am tinut in priza cind fulgera si se pare c-a sfiriit;)) si nu poci tine pasu` cu voi, da` gata, azi ii dau ultimatum lu` pasa, ori il face, ori... promiteti`mi ca nu afceti chef deseara fara mine, da?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daaaa??...apai ii fericita Viviaa mea cred ca ar dormi acolo...la mare foloseam cu succes parcul de distractii la ...santaj,vrei in parc faci aia,asa ca ne-am inteles perfect....durerea este ca iashiul este foarte,foarte sarac la capitolul asta!
Btw,ca citii de cele "trei fire de par"ale Vivie,meii de vreo 3 saptamani im cade parul la gros,daca mai continua asa cred ca chelesc,asa ca in curand am sa ma tund scurt si caut si ceva tratament de stopare si regenerare asa ca daca stiti ceva care are efect,spuneti-mi si mie!!!
Io ma pregatesc sa merg la cumparaturi ca trebuie sa prestez ceva supa si felul doi,da'i greu tare ca acu' in plus trebuie sa tin cont si de regimul lu' tati...
hai pupici

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bine ai venit pe lume, Matei!! Sa fii sanatos si norocos!! Andrea, felicitari, sa va bucurati de baietelul vostru! Refacere rapida!

Si prin Sibiu e o vreme oribila, eu am mult de lucru si nu pot sa fac nimic cu copiii astia...

Roxi si Kro, bine ati revenit! Asteptam poze...

Dana, la multi ani, sanatate si bucurii de la baieti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ioana - nu te tunde ca o sa-ti para rau! Uita-te la radacina - nu cumva iti si creste parul in acelasi timp? Din experienta mea niciun tratament din asta trimbitat existent pe piata nu da rezultate...Si mie imi cade parul la greu (e drept ca eu ma si vopsesc blond...), dar se si regenereaza si oricum asa mi se intimpla toamna si primavara, asa ca stau linistita!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Hai mai Carmen, ca m-ai emotionat ... Am un mare nod in gat si mai am putin si incep sa plang ...

Fetelor, multumesc pt. reprimire ... mi-a fost dor de voi

Am pus mai jos cateva poze cu domnisoarele la nunta:
http://family.webshots.com/album/560555178BlyoUX

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

CARMENP- stii vorba "mai rarut ca-i mai dragut :P Sanatate maicutei tale! Si tie multa forta sufleteasca

MITZULEEEEEEE- am un pas....ce mancaruri ii dai Marei mai gustoase asa, ca eu as incerca si altceva dar sa-mi dea cineva idei ca eu am capu-n ceatza de la durerea de cap data de vremea asta. Mara nu tine mancarea in buci ? Ca Andreea e experta la a sta cu bucile pline de mancare

Bine ai venit pe lume Matei! Sanatate mamicii !

Daria, vor veni si pozilii dar intai si-ntai iti doresc sa fii sigura ca iei decizi buna. Dar extrem de sigura. Sa ai curaj si sa alegi ce trebuie si ce e bine pt Giulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro - moama ce frumoase sunt brunetele

Lia - poi testeaza ce-i pica cu tronc la aia mik. De ex.Giulia papa orice cu smantana Si astept pozili :-)
(Sa stii ca husbandu` a si plecat de acasa, asa ca nush ce mai putem decide, noi, fetele casei, il vom invita la cina de ziua lui, pe 2 octombrie ... sa vedem cine ce mai spune ...)

O seara frumoasa tuturor !
Sper ca in cateva zile sa am pc acasa ca in we intru in sevraj

Pupam schimbul 3 !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

http://community.webshots.com/album/560565763kqIaYW gata am reusit sa pun ceva poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari Andrea!
Sa va traiasca voinicul, sa fie sanatos, voios si mancacios.
Bine ai venit pe lume Matei! Sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii!

Eu am inceput serviciul...:)))...Dar am de lucru destul de multicel si cum mi-am redus programul la marele greu (9-13.30...hehehe) nu prea reusesc sa intru pe DC :(
Da' recuperez io...:)

Ieri am fost pentru a doua oara la gradinita, nu erau decat educatoarele...una care mi-a placut...si cealalta
Noi suntem la aia draguta...:))))
Abia am luat-o pe Maria de acolo...Azi dimineata ma intreba daca mergem la gradinita. Mi-a iesit si cu plecatul de acasa (a bazait dupa mine dar macar nu m-a vazut cand am plecat, ca face crize!
g_ioana...eu ma intreb cand le-o trece?!...).
Am venit sa alaptez juma de ora...pana acum e bine. Dar sa nu zicem hop...
Oana Barosana s-a adaptat bine cu femeile noastre. Au reusit sa o culce, si in casa si in carut la plimbare, a mancat mar ras (nu o masa intreaga pen' ca nu vreau sa ne grabim, dar ii place si asta e important). Deocamdata continui cu alaptatul (desi nu prea se omoara cu mancatul) pentru ca-mi permite programul si e pacat sa nu-i dau.

Cam asta e raportul (eu cica intrai numa sa cvitesc un mail si sa o felicit pe Andrea...da' nu poci sa ma abtin...:))))

(mama parantezelor sunt...)

Pupam voios si o dupa amiaza frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Roxana bine ai venit chiar azi ma gindeam..de ce lipsesti atit de mult!vazut pozele...frumos...dar ori ai fotografiat putin ori v-ati cam plictisit...Deci in afara de plaja era ceva de facut? Stii de ce te intreb....Sanatate multa lui Pat! Ce mai face /zice?

Gabi v-ati refacut total?

Ioana...pai Luca pica lat dupa astfel de parcuri...eu nu am spus dar am sta 9 ore in parc ..pina la ora 8 seara! Apoi cit de fericit ar fi ..tot pica! Am vazut...Maria cintind la muzicuta...super!

Maria l-ai adus pe Luca?

Daria si eu spun tot ca Alice...sa dai si sa fugi!

Carolina sinteti niste frumosi...iar fetitele..doi ingerasi...

revin cu poze de la party ..si doua filmulete...

Mergi la inceput