LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 26
Andries spune:
hello again,
Felicitari Andreea, sa-ti traiasca feciorul!!!
La Multi Ani!! Dana si tot ce-ti doreste sufletul sa se indeplineasca!!
Eu astazi sunt cu moralul sus, chiar m-am bucurat cand am auzit ca a nascut Andreea in 3 minute, poate imi fac curaj si nasc iar pe cale naturala. Desi pana la sf lui octombrie probabil o sa ma razgandesc de zece ori.
Bebele meu este extrem de vioi in burtica, nici nu-mi vine sa cred ca se misca atat... de unde o avea atata energie?
Victoras de luni merge la gradi de la 7 dimineata, il duce tati ca eu nu mai am chef sa ma sui in masina sa il duc la ora 9 si am considerat ca din septembrie pana la primavara il va duce ta-su. Punct. Nu spun ce vociferari din partea husbandului, dar n-a avut incotro. Deci sta la gradi de la 7 la 18. Minunat. In curand nici n-o sa ma mai bage in seama. Iar la capitolul iubite.. pai deja e indragostit a cincea oara de o colega noua. De fiecare data cand apare o colega noua ea e "cea mai frumoasa". Taaareee nestatornic, dar stiu eu cu cine seamana!
Mi-am aranjat in sfarsit noul apartament si am facut si proba la noile electrocasnice. Singurul motiv de depresie ar fi cardurile goale, dar ... e trecator.
Ma duc eu ieri la Romtelecom sa-mi iau kitul de Click net. Comanda o facusem din august. Toate bune si frumoase, semnez contrcat, imi dau kitul, imi dau inca un telefon (ca parca n-aveam alte doua aparate prin casa) si la final imi spun "serviciul va fi activ in 4 zile lucratoare"!! Imi venea sa-i strang de gat!!! Acum scriu de la job, acasa n-o sa am net dect sapt viitoare.
Va pup,
Andries
szivarvany spune:
Andries - ce bine ca sunteti bine !
Sa stapanesti sanatoasa casa si electrocasnicele si netu` in 4 zile 
Mey, nu mai dati niciuna VIGANTOL ??? 
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
roberta04 spune:
ANDRIES- bine ca sunteti bine!
DARIA, eu sunt in ceata cu Vigantolul de cand l-am nascut pe Matei.
In primavara, pediatra mi-a zis sa-i dau 5 zile calciu, in ziua a 6-a o tableta de Vigandolette si iar 5 zile calciu.
Luni mergem sa facem analizele pentru gradi si o intreb din nou...
V-am spus oare ca Matei a primit papagali de ziua lui si ca i-a botezat el Maya si Tito?
leeloo2004 spune:
Mai, dar ce liniste e pe aici...
Roberta - si cine are grija de papagali?![]()
Andries - inteleg ca Victor e mare crai
...Sa stapiniti sanatosi noua casa si sa folosesti cu drag noile electrocasnice!
Eu am mare pofta de gogosi
asa ca diseara cred ca am sa prestez citeva, daca nu cumva ma apuca vreo lene...
Va pup pe toate si ne auzim miine - eu o iau incet, incet spre casa...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
papadie spune:
Felicitari ANDREA!
Bine ai venit bb MATEI
Sa fii mincacios, somnoros si necolicios:-) tare-mi place cand miroase e bb mik pe topik:)))
FELICITARI domnisoarelor si flacailor care au implinit magica varsta de 3 ani, miraculoasa varsta a lui NU, a lui DA si a lui 'iubesc mama':)
io am venit din concediu asa de obosita ca as mai avea nevoie de inca unul ca sa ma refac la cap.
Daria daca ai nevoie de umar iti dau unul si de la mine.
Diseara ma uit pe poze ca am de recuperat.
va pupez
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
kim222 spune:
Neata...iar m-a luat asa cu lehamite..si-mi vine sa fac precum strutul..
Filmuletele nu le-ati mai vazut pt ca doar 3 zile sint valabile..trebuie sa le pun din nou pe net...
http://www.mailbigfile.com/7bb5f0d6465c20e25e88ac72600d8083/listFiles.php
http://www.mailbigfile.com/4bcfe5b1379c8e3db7d9a8fef3561b65/listFiles.php
iaca le-am repus ![]()
Ioana am uitat ieri...pt caderea parului eu am facut aici tot ce se poate..toate nebuniile de analize..nimic anormal..Singura lotiune aprobata de FDA este Rogaine.Cu masca de la dana ai incercat? Vazut pozele de la munte..aiai cu fetitele in fin..aia mi-a placut cel mai mult!
Gabi sanatate multa..ca veti nevoie..ce-ai rezolvat cu cardul pierdut?
Camen si Kro ...tin pumnii sa fie bine...
Andries...hang in there...o sa fie bine...trebuie sa fie bine..asa sa te gindesti!
Robi imi pare rau de incident...chiar atiti de rau este judeteanul?
edit..sanatate Mara..of,of..deja ati inceput cu racelile....
kim222 spune:
Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu Luca..bubuie de imaginatie...am renuntat la jucarii..noi sintemcolegii de joaca care ne transformam la cerere in orice ![]()
Ex ieri..inainte de culcare..m-a spus sa ma asez pe spate..am devenit avion..a pus o perna pe burta si ala a devenit locul lui de pilot..am "rescue"un catel...a dat telefon la amicul lui ca-l asteapta...in avion..dar de fapt ..este prea greu pt avion
..apoi s-a stricat avionul..a trebuit reperat..a telefonat la fireman Sam... l-a curatat apoi cu aspiratorul (o sfoara groasa
)...dintr-o data avionul s-a imbolnavit..a fost chemat dr...apoi i-a venit alta idee...let's pretend ..mama are baby..si mi l-a pus sub tricou (de udne stie..nu ma intrebati)..apoi am incercat cu doi babies ...si numai apoi ..am citit o poveste si ne-am culcat...si asta a fost povestea pe scurt!![]()
Si asa face non stop....asa fac si ai vostrii?
speel spune:
Buna seara
Multumesc pentru complimente....ce mare frumusete,in curind o sa mi se suie la cap!!!!!!!
Roxa,poi n-am avut alte "activitati" ca am stat cu Oliv pe mess cre ca doua ore,al meu sforaia lejer pe canapea.
Adela sanatate micutei.
Papa bine ai revenit.Altii au concedii pina la epuizare,altii sunt epuizati far de concediu.
Oliv,scuze da puteam sa aprind si mama luminilor,camera mea foto e .....panarama oricum.las ca-ti descriu cu cuvintele mele tinuta,ca oricum era o mare varza.Pantaloni,peste care rochie de tül si peste care o bluza.Nah,sa mai zici ca n-am gusturi
.Da sa stii ca initial aveam pantaloni rosii si Marr s-a legat de rahatul ala de pe cap cind o zis de funerarii.Noh,am zis stai ca-ti arat eu acu funerarii si m-am dus repejor si mi-am pus si pantalonii negrii,macar sa fiu complet ambalata de parastas.
Mai fetelor,am zis ca-i vreo gluma ceva da gluma asta a inceput a enerva neuronul meu.plodu meu nu mai maninca mancare.Ca parca ar fi vreo noutate.de vreo cinci zile greva totala.Ce e la amiaza,vine,se uita zice nu vreau si pleaca.DAAaaaaaaaaaaaaaa,pleaca pur si simplu fara macar sa guste.Tare ciudat.deci la prinz maninca paine cu mai stiu eu ce,o felie doua,dar la sase,canci mancare.Numa laptele al bea la sapte si gata,la culcare.Eu nu fug dupa el cu mancarea,stau si-l privesc numa cum o taie de la masa.E cazul sa-mi fac probleme oare?
Ca racit nu e,mai tuseste sporadic,dar atit.
In fine,
kim222 spune:
Sint emotionata
..si vreau sa va spun si voua..apropo de ideea..ca nu se poti lega prietenii si la virste adulte...azi am primit o supriza....teanc de carticele...cd...pt Luca ..de la Adema! M-am emotionat ..pt ca prieteni vechi..nu s-au gindit la asta...
Dorsilia spune:
`neata!
e ceata, 7 grade si tremuram de frig in pat, drept pt care m-am trezit. Si nu numai d-asta, dar am niste crampe la burta de ma chircesc. Si ceva greturi matinale. Nu va ganditi la altceva. Eu ma gandesc sa n-am paraziti intestinali.
Si inc-o chestie ce ma "roade" : Dani s-a lungit si subtiat si stagneaza la 17 kg de nici nu-mi amintesc cand, oricum de luni intregi. Copilutii vostrii tot asa ? nu mai arata chubby defel. sau numai la noi e asa, chiar e posibil sa avem ceva pe la burtici, de aici si inapetenta lui ? ca daca se tot subtiaza o sa arate slab nu peste mult timp
Olivia - poze minunate! Si Danut ma face avion zilnic, sau tren, depinde.
Cristal- te apreciez cand auz cate activitati ai, esti si mama si nici viata profesionala nu ti-a ramas pe tusa, bravo !
Papa- unde te-ai rasfatat in conced ?
un weekend placut va doresc de pe acum!