LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)
Raspunsuri - Pagina 11
Doamna Bibi spune:
Buna.
Multumim de urari, are mama baiat mare si frumos si destept!
Petrecerea a fost frumoasa, copii s-au distrat foarte bine...pacat ca a inceput ploia ca vroiam sa continuam putin distractia in Oraselul Copiilor.
Monica si Bogdan (01.09.2004)
http://community.webshots.com/user/bogdanel2004
alice2004 spune:
Ioana, apoi io nush ce sa zic ... teoretic, daca se intelege bine cu bona, nu ar fi cazul sa se "exprime" zgomotos cind o vede dimineata ... dar mai stii ce se petrece in mintea copilului ? Poate ca e reactia ei la faptul ca tu pleci la serviciu cind ea ar dori sa petreaca timpul cu tine ... acu sa nu spui ca urla in FIECE dimineata !!
leeloo2004 spune:
Monica, mi-am bagat nasul si am vazut si pozele de la petrecere - se vede ca s-au distrat copiii - l-am admirat pe Bobo care a crescut mare si chiar le-am vazut si pe Ianca si pe Lia-pui! 
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Aaaa, si Cristalina, sa iti fie de bine, ca banuiesc io ca pauza de masa fu taaare scurta !! ![]()

Pupici Simburelelor si o sa fie bine cu gradi, tinem pumnii pentru "deschiderea" sezonului si pentru acomodare ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Doamna Bibi spune:
Daria...acum am citit...sa inteleg ca ai luat decizia....
Nu pot decat sa-ti spun sa ai grija de tine si de copil,daca tu simti ca asta e solutia tunci asta e! Tu stii prea bine ca nu va fi usor...Nu se mai poate face nimic????? E o decizie grea...nimeni nu-ti poate da sfaturi, nu asculta de nimeni, doar de tine.
Daca tie iti va fi bine ii va fi si copilului, asta sa stii!
Va invit la poze!
http://family.webshots.com/album/560529915cPFLOM
szivarvany spune:
Monica, am vazut si eu pozicile, ce frumos e Bogdan ! Si ce companie e domnisoare are deja 
Despre noi ... ieri am plans toata ziua, dar chiar toata ziua. Sotul si-a facut bagajele si le-a carat in 3 ture. Am mai aflat ca ne-a lasat mostenire restanta la asociatie, asta asa, k dc sa fie totul roz, insa nu a vrut sa lase cheia de la apartament si aici am gasit eu solutia sa o lase
A plecat si gata. As fi vrut sa-l sun sa-i zic de toate, abia m-am abtinut, atatia nervi mi-am acumulat ieri. Nu-mi vine sa cred ca a putut pleca atat de usor. Cred ca socrii tin chef in cinstea mea
Si cu toate astea, inca mai sper ca na, poate isi revine ... N-as fi crezut ca ma va durea atat de mult.
Giulia nici nu a intrebat de el, s-au salutat la plecare si gata. I-am spus ca tati se muta si atat. ![]()
El oricum considera ca eu sunt absurda. Deci toata vina e a mea.
Eu nu-l caut, astept. Cam o luna asa, zic io ca rezist si atunci il chem sa avem o ultima discutie. Atata macar.
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Monica, am vazut si eu pozele sarbatoritului frumusel fooooc !!
Sa iti traiasca minunea inca o data, sa va bucurati de el si sa creasca are si sanatos !!
Daria, 

!! Imi pare rau sa citesc rindurile tale ... dar inclin sa cred tot mai mult ca decizia ta a fost za best !! Nu merita nici o alta secunda de tristete din partea ta ... cu atit mai mult lacrimi ! Cred ca iti este tare greu sa vezi cu cita usurinta poate intoarce cineva spatele, mai ales ca este vorba de familia lui ! Totusi, gindeste-te ca ai luat de la el ceva minunat - fetita ta, care va ramine cu tine ! 
Pies - eu una nu l-as astepta nici macar o ora ! Dar tu stii mai bine ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Pentru Daria: 

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Daria

!!!.......este greu sa te obisnuiesti cu situatia asta, acu' glumind,io cred ca intr-o luna juma' maxim te vei obisnui(vorba Viviei,referitor la copii si gradinitza)![]()
Alice
,mandra nu plange in fiecare zi,dar azi a fost prima zi dupa un luuung concediu,si-i normal sa planga da' io-s mama paranoica
...culmea este ca peste zi se inteleg bine,canta,danseaza se iubesc la nebunie,da' dimineatza imi mananca sufletul si nervi...
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Multumesc fetelor, mai ales ca-mi tineti companie.
Imi este greu ... sunt constienta ca el nu ne merita, in acelasi timp insa el este, totusi, tatal Giuliei, chiar daca este un magar maaare de tot. Astept sa treaca oleaca de timp, apoi vad ce si cum.
In alta ordine de idei ... mi-e groaza de gradinitaaa
Asta asa, ca nu vi-am mai spus-o demult ![]()
Daria &
GIULIA_(2004_08_16)