LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei
In alta ordine de idei ... mi-e groaza de gradinitaaa Asta asa, ca nu vi-am mai spus-o demult

Hihii, pe pagina asta nu o spusesei inca !!
(Cit despre povestea cealalta, dupa cum ai povestit tu, eu il vad doar tata biologic, ca altfel nu stiu ce as putea gindi despre omul care are un copil dar care nu stie daca mai vrea sa il vada dupa despartirea de sotie !!! ... scuzele mele pentru tonul mai vehement si pentru continuarea ideii, dar ma cam suparai pe situatie !)

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Sa nu credeti ca apar - asa cum ar fi trebuit - cu vesti despre prima zi de gradinita! Nu! De la 2 noaptea ne-am sculat cu Codrut bolnav; laringita si guturai, asa ca....acasa! Pregatisem si "terenul" si ghiozdanelul, ma pregatisem si eu psihic si acum...amanam pana se va face bine!
cristalina, si eu tot de toaleta si igiena sunt stressata, dar acolo unde va merge Codrut e o dna care are grija (si) de capitolul baie/spalat pe maini...Sa vedem ce va fi cand vom ajunge acolo!
dna Bibi, La Multi Ani pt. Bogdanel, sa fie sanatos si norocos si cumintel!
O saptamana frumoasa tuturor, fara ploi daca se poate(eu deja m-am saturat de frig!)

Mergi la inceput

Uoooof, Adema !! Sanatate multa lui Codrut !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sanatate muuulta si lui Codrut

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Multumesc!!
Acum am citit alice ca si voi sunteti in raceli!Sanatate multa si voua!
La noi la fiecare inceput de toamna apare laringita, cu voce latratoare si gajaiala aia groaznica! Slava Domnului ca e fara febra si fara alte manifestari! A venit parca prea brusc frigul asta dupa canicula! La noi sunt 14 grade!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Adema - sanatate mult lui Codrut!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Salutare,

Eu, ca de obicei, intru sa vad ce faceti o data la 3 luni... Azi a fost si la noi prima zi de gradinita. Numai ca la noi, fiind al doilea an, nu am mai avut atatea emotii nici eu nici Matei.

La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat si multa sanatate puilor bolnavi.
Nu mai promit ca intru mai des ca nu ma tin niciodata de cuvant :-(

Mergi la inceput

Andreea, bine ai revenit !! Pupici lui Mateiul zimbaret, in sfirsit cineva linistit cu inceputul de gradi !! Te asteptam cit mai des pe aici, speram sa nu mai treaca inca trei luni pin ce ne mai scrii !?
Fetele dragi, io ma pregatesc de plecat acasa ... sper ca baietii mei sint bine amindoi - ca mai nou si Florin acuza ceva inceput de raceala dupa periplul de ieri de la Tirgoviste !! Macar de el nu tre sa ma rog o juma de ora sa ia vreun medicament sau sa puna picaturi in nas !
Va doresc o dupaamiaza linistita si cu sanatate multa !
Si o zi minunata pentru schimbul III !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

La multi ani Bogdan,Monica sa-ti traiasca feciorul.
Sanatate multa la bolnaviori,si noi am mai trecut de o muceala.A doua de cind am inceput gradinita.Ca sa nu uit.Astazi am fost sa-l i-au si de obicei al i-au din curte,nu mai intru in gradinita.Astazi insa trebuia sa cer ceva detalii pentru piknicul de maine,mergem toata grupa cu parintii aferenti la iarba verde.Asa ca m-am intalnit cu directoarea pe hol,tipa super eleganta de altfel care peste un taior superb avea.....sort de bucatarie.Si mai si radia de fericire.Intreb in gluma daca gateste si ea raspunde foarte senina,da,astazi ea gateste,bucatareasa e libera........Am ramas interzisa.Ca sa m-a convinga m-a dus in bucatarie,unde ea chiar gatea.....oameni buni asta n-am mai auzit-o pina acum.Directoarea sa gatesca pentru copiii din gradinita.Saptamina trecuta au fost in drumetie,au mers sase km prin padure si au poposit apoi intr-un loc de agrement.Noi ne-am dus numai sa ne luam copii,ricu normal ca nu voia acasa.De altfel m-a fugareste toata curtea,am renuntat sa m-a sui pe tocuri cind tre sa-l i-au la prinz,ca nu sta sa-l prind neam.Fuge si urla dupa Frau sa nu-l lase ca sa-l i-au acasa.E circul gradinitei,acelasi program zi de zi.Azi l-am luat pe sus,a trebuit sa vina Frau sa-l duca in brate pina la masina,ca nu-l mai putea stapini.De-a risu plinsu de altfel.Cre ca al vind lu Frau in viitorul apropiat.
Una peste alta,familia mi s-a intors in romania,asta numa asa ca informatie.
Bey Oliv,cu ce aparat ai facut pozele,ca-s superbe.Sau e vreun secret?
las ca te trag de limba mai tirziu.Pupi
Pentru cei care au inceput gradinita,mult succes si distractie maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Azi a fost ziua pozelor, le-am aranjat,le-am sortat, in concluzie nu prea am avut chef de munca :)

Iata-ne si la munte.A fost superb! Avem o tara superba...pacat ca-i locuita :(

http://good-times.webshots.com/album/560533077wFWeDc

Mergi la inceput