LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata - incep si eu saptamina cu un tonus ceva mai optimist...
Pe Stefan nu l-am dus la gradi, il mai tin si miine acasa, pina terminam antibioticul. In weekend mi-a facut alta boacana - de la antibiotic mi-a facut diaree - rau de tot - m-am cam speriat si pina mi-am dat eu seama de la ce e, cazusem iar in disperare - deci un alt weekend deosebit...! Imi pare rau ca scapa prima zi de gradi (adica programul normal de lectii, nu vacanta...), dar macar am aflat ca este la grupa lui Miss Claudia, cea pe care o vroiam eu!

Daria - ai dus-o pe Giulik la gradi? Cum a fost?
Adema - eu pe Stefan l-am dat la Olga Gudyn - programul scurt e 750 ron - primeste mic dejun, gustare si masa de prinz.
Monica - LA MULTI ANI pentru Bobo - sa-ti traiasca comoara!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - sanatate in continuare lui Stefanutz.
Noi gradi o incepem pe 17 septembrie
Noi am avut un we fara somnul de pranz, deci nopti agitate si dimineti de coma

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Bon dimine !!
Ajunsei si io in fine la birou, ca deh, e luni si lumea merge cu masinile la serviciu iar traficul e de coma, plus ca pe tot bdul.Stefan cel Mare se lucreaza (dar unde nu se mai lucreaza in orasul asta ?!) ... asa ca iara nervi si bara la bara !
Gabi, sanatate multa lui Stefanel, trece ea si pasa asta proasta !
Daria, !!
Mitzule, am vazut pozele si filmuletul, Mara e o dulceata !!! Si cum se joaca ea cu Tudor - doi scumpi !!
Andrea, lasa mama supararea pe serviciu, nu are nici un sens (stiu ca e frustrant totusi !!). Mai e putin si vine bebe doi, restul e neesential, nu-i asa ? Tinem pampoanele in stendbai pentru miine !! Sa fie usor si repede - 10 minute zic doamnele trecute prin experienta asta !!
Noi am statin casa in uichendu asta din cauza de multi muuuuci rai, la inceput incolori si curgatori, mai apoi tulburi si lipiciosi, care nu mai vroiau sa iasa din nas.... ieri nu am reusit sa fac mare lucru pentru ca din secunda in secunda trebuia sa iau batista sa ii suflu nasul lui gizmo, la un moment dat chiar mi-am pierdut rabdarea (aveam de facut mincarea la bucatarie si cum ajungeam acolo, cum eram chemata la "datorie") si am ridicat vocea ... a fost tare obositor ! Florin era plecat din Bucuresti si bineinteles ca somnul - si cel de amiaza si cel de noapte - a fost un chin ... Andrei a facut si o usoara temperatura, mai apoi a inceput sa spuna ca il doare si urechea ... ma gindeam ca l-a tras vreun curent pe undeva (poate de la masina) si da in otita, dar m-am alarmat degeaba ... aniuei, acum e ceva mai bine, a fost vesel mai mereu si nu mi-a refuzat mincarea, ceea ce m-a bucurat ! Sa vedem si azi cum evolueaza trebile si poate reusesc baietii sa iasa si pe afara, desi daca ma uit pe geam, vad ca s-a innorat bine de tot si sta sa ploua !
Ma duc sa ma uit la poze ... sint pe aici si va doresc o zi linistita !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria - am inteles, deci incepe odata cu scoala!
Alice - pupici lui Gizmo sa-i treaca repede!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gata, am vazut si poze ...
Olivia, minunat setul cu "Noi doi" !! Uka iti seamana tare bine, zic eu, e ... baiatul tau ! (mai putin nasul, pe care l-a "furat" de la Sorin !!!)
Si am vazut si o Gorodica vesela si plimbareata !! Mey, potentialoo cuscra, ai neshte ochi, mama-mama !!

Gabi, multumesc !!
Bineinteles ... afara ploua marunt si rece !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata,
Io's in pauza de masa, respectiv ma ascund in birou ca altfel nu apuc sa mananc in tihna...:)

La multi ani Bobo!
Monica, sa-ti traiasca voinicul si sa-ti umple viata de bucurii!

Azi m-am dus cu Maria la gradinita, sa iau adeverinta aia in care se spune ca e apta, ca sa o semneze doctorul...
Era sa nu o mai iau de acolo...Femeia de servici facea curatenie si Maria nu mai voia sa iasa din clasa...
Asa ca se pare ca nu o sa avem probleme...:)
Tanti de servici insa mi-a lasat o impresie groaznica...Are o gura mare si proasta, e agramata si atata se lauda de zici ca ea face toata treaba.
Si mai am o frica, cu dusul la toaleta. Eu o sa-i duc olita si sper sa o spele pe manute dar parca vad ca ne pricopsim cu cine stie ce de pe acolo...ofof
Cu educatoarele nu am apucat sa ma intalnesc, erau plecate la sedinta, dar am auzit ca educatoarea Mariei e buna si o femeie foarte de treaba...:)

Asa ca ma pregatesc sa ma intorc la servici...:)))
Mitzu, partea cu hartogaria nu e, intr-adevar, motiv sa-mi fie dor de dus la servici...da'n rest de abia astept...hihihi
Norocul meu ca stau aproape si am un program lejer...

Alice, sanatate maxima si sa treaca mucisorii repede.
Gabi, va urez sa va treaca repede ...Se pare ca v-ati distrat in weekend.

Plange gaza. Pupam voios.
O saptamana minunata la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Alice - sanatate lui Gizmo
Cristal - ooo, felicitari pt Maria cu mersul la gradinita

Si la noi e friiig, nu-mi place deloc vremea asta ... vreau sa fie cald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,io-s la munci da' am un chef,mandra s-a trezit inainte de a veni bona asa ca am avut un concert de toata frumusetzea....
Leeloo si Alice sanatate si pupici puilor

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Neata,
Io's in pauza de masa, respectiv ma ascund in birou ca altfel nu apuc sa mananc in tihna...:)

La multi ani Bobo!
Monica, sa-ti traiasca voinicul si sa-ti umple viata de bucurii!

Azi m-am dus cu Maria la gradinita, sa iau adeverinta aia in care se spune ca e apta, ca sa o semneze doctorul...
Era sa nu o mai iau de acolo...Femeia de servici facea curatenie si Maria nu mai voia sa iasa din clasa...
Asa ca se pare ca nu o sa avem probleme...:)
Tanti de servici insa mi-a lasat o impresie groaznica...Are o gura mare si proasta, e agramata si atata se lauda de zici ca ea face toata treaba.
Si mai am o frica, cu dusul la toaleta. Eu o sa-i duc olita si sper sa o spele pe manute dar parca vad ca ne pricopsim cu cine stie ce de pe acolo...ofof
Cu educatoarele nu am apucat sa ma intalnesc, erau plecate la sedinta, dar am auzit ca educatoarea Mariei e buna si o femeie foarte de treaba...:)

Asa ca ma pregatesc sa ma intorc la servici...:)))
Mitzu, partea cu hartogaria nu e, intr-adevar, motiv sa-mi fie dor de dus la servici...da'n rest de abia astept...hihihi
Norocul meu ca stau aproape si am un program lejer...

Alice, sanatate maxima si sa treaca mucisorii repede.
Gabi, va urez sa va treaca repede ...Se pare ca v-ati distrat in weekend.

Plange gaza. Pupam voios.
O saptamana minunata la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Cristalina,sa stii ca tantili de servici sunt tarii importante,stiu de la colegele mele,pentru ca ele duc copilul la toaleta,asa ca trebuie sa o "atentionezi" bine,bine ca sa fi sigura ca este spalata pe maini!
Am si io o intrebarecredeti ca este normal ca mandra sa urle asa de tare,dimineatza,cand o vede pe bona,desi este al treilea an in care sta cu ea???

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana,
Giulia mea e cu toane din`astea: ba urla ca dc plec eu la servici si ramane tantiKati, ba urla ca dc am venit io si pleaca tantiKati(asta cand e cu nepotu` si nah, e mai "fun" cu el). Alte dati nu zice nimic, ne saluta pe toti si-si vede de treaba ei.

Mergi la inceput