LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

http://www.flickr.com/photos/uca04/sets/72157601782170798/

ieri ne-am jucat putin..lumina nu a fost foarte buna...dar eu vi le arat chiar si asa:)

edit..Ai avut dreptate Carmen...cel mai frumos este serbarea la gradinita...toti au fost fericiti...baloane ...dans...gata a trecut si asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

BOGDAN Sa-i transmiti lui mami sa intre mai des pe la noi! LA MULTI ANI!

M-am delectat cu poze si tare bine mi-au facut! Am vazut numai copii frumosi si mi-am dat seama ca asta este cel mai important sa fie ei sanatosi si sa-i vedem cum cresc mari!

Eu am bocit o jumatate de zi, pentru ca dupa ce imi dau toata silinta si muncesc ca tampita pana in ultima clipa, in loc sa mi se ridice statuie mi se fac magarii inainte de plecare! Asa ca mi-am schimbat si titulatura ca sa fie in ton cu prostia mea . Nu s-a intamplat nimic grav, numai ca la ora 3 mi-au pus in fata niste hartii (pe care ca fraiera le-am semnat) prin care sunt "data un pic la o parte", chiar nu este grav, dar au avut un tact de toata frumusetea. Gata, m-am descarcat si la voi, de acum pot sa-mi vad de viata si familia mea.

Sa revin la poze.
Vrabiuta, ca de obicei pozele voastre sunt deosebite si imi pare bine ca v-ati simtit bine.
Mitzura, vazand pozele voastre capat si eu putere. Se vede ca Mara este fascinata de Tudor!
Olivia, super pozele si asa Luca seamana si mai tare cu tine. Cel putin din profil, seamana leit cu tine.
Andreea, pana la urma plecati la mama in Italia?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Buna dimineata tuturor!
leeloo, spune-mi si mie te rog cat costa gradinita voastra/luna!Inteleg ca primesc copiii doua mese!
La noi este gradinita particulara, program 8-13, fara mancare! Ni s-a spus insa sa ii dam pachetel ceva pt. gustarea de la ora 10.Codrut mananca vine dimineata apoi la 10 el bea doar un suc de portocale fresh, asa ca acum sunt in mare dificultate.Daca nu ii dau nimic s-ar putea sa pofteasca la alti copii, daca ii dau...nu cred ca va manca marte lucru nefiind obisnuit. Asa ca nu stiu cum am sa fac.
Am emotii, dar sper sa fie bine.Nu sunt 100% incantata...dar nu am avut prea mare oferta aici ca sa am de unde alege.Sa vedem ce va fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

La multi ani, Bobo, sa cresti mare si fericit! Multi pupici de la noi!

Daria, si eu in gasca mamicilor cu emotii multe pentru gradi ! Incepem pe 17 septembrie...Uff...
Superbe pozele portret!

Gabi, multa sanatate lui Stefan, imi pare rau ca treci prin asta...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

BOGDAN
Monique, sa-ti traiasca fecioru' si sa fie sanatos!

eu am fost cam ocupata sapt asta; mai greu cu srisul, dar de citit am citit tot. Vazut poze cu:
Mitzu (arati supeeer, iar copii sunt minunati!)
Olivia, superbe pozicile ca de obicei. Piratul de nota 10!
Daria, mai ai loc de complimente pt ochii verzi?:)
Vrabiuta Lia pui e domnisoara maaare!

Andrea, maine mergi la spital? nastere de 10 min si astept noutati!

Am vazut ca discutati problema gustarii de la ora 10. Noi vom merge pe program lung asa ca nu-mi fac probleme de mancarea ce o va primi acolo. mi-aduc aminte de mine cand mergeam la gradinita. aveam o gentuta mica c-o sticla cu apa si un achetel cu mancare. de obicei era un sandwich cu ceva usor (paine cu unt si dulceata). Mai rar primeam parizer sau cascaval pt ca pe vremea aceea nu se prea gaseau multe...Bunica imi mai facea parjoale sau cum a zis si Daria ceva carnita prajita/fiarta etc. Cel mai tare ma bucuram insa de... biscuiti cu unt. Si un mar.
Zic sa nu va faceti prea multe probleme de gustare. Acordati mai multa atentie mesei de dimineata (sa fie consistenta) si pranzului. n-ar fi rau sa discutati cu educatoarea si sa vedeti ce iau si ceilalti la pachetel...asta pt pofticiosi:)

Gabi, cum mai e Stefan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu scoateti majoretele, mai asteptam pana marti
Am fost dimineata la control si m-a trimis acasa, asa ca am fost la plimbare cu Stefi prin gradina botanica. M-a chemat marti si ma si interneaza marti de dimineata si apoi vom astepta. E tare ciudat asa, pe Stefi am nascut-o tare usor, dar atunci cand a vrut ea, acum il vom starni un pic pe Matei si sper sa fie cooperant.

Week-end placut in continuare!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI BOBO,SA CRESI MARE SANATOS SI VOIOS!!!!
Ne-am intors si noi din escapada montana,a fost frumos,un pic cam friiiigg,mai ales noaptea,mandra s-a simtit excelent mai ales ca a avut partener de joaca si tati si-a mai revenit la forma lui obisnuita..
Vad ca AndreeaM nu a mai dat nici un semn,iesim cu pampoanele?io le scot dejahaai Andreea,sa nasti repede si usor si sa ai un bb sanatos!!!!!
edit ca m-am grabit,dar nu-i nika urarile raman si pentru marti...am vazut multe poze sa vad ce mai tin minte,superbe poze si foarte frumoase protagoniste Vrabiutza si Lia puisi minunile Mitzurei,Marutza este o dulceatza de fataiar tudor are niste ochisori...a sa nu uit,am admirat cuscrii,foarte frumoase poze....vreau si iooo,Vrabiutzo cand dai o fuga la Ieshi sa ne faci si noua neshte poze artistice?
Pusei niste poze proaspete cu miros de fan:))
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/podirei%20septembrie%202007/

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere, la multi ani, bogdan! felicitari, monica, sa va traiasca, sa va bucurati de el!
meyy, ce de-a poze frumoase!
olivia, ma bucur ca s-au distrat bine.. subscriu si eu, uka iti seamana bine
andrea, n-am inteles exact ce-a fost la tine la servici da` zau ca nu se merita sa te consumi. m-am gindit la tine in we ca mi s-a stricat una bucata pisi acasa si mi-era ciuda ca nu`ti tin pampoanele on line...
is in zona

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Kim - am vazut pozele, sunt suuuper, sunteti frumosi cu totii
AndreeaM - atunci pompoanele le scoatem maine
Ioana - Maria este o frumusete de fetita

Sunt prin zona, beau cafeluta si incerc sa ma apuc de lucru ... faca kef, evident.
O saptamana frumoasa tuturor !

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput