Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

ah, am mancat asa de bine : prune struguri si un babic excelent....

am simtit nevoia sa impartasesc cu voi exaltarea mea gastronomica...

28s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mihuta, sa-ti fie de bine!
Mikuta, Roxx, "telminati" cu prostiile! suntem destul de multe, inca nu ne cunoastem f. bine, au mai fost si concediile in carfe stiam ca va distracti si nu are rost sa va stersam cu ingrijorarea noastra! daca nu scriu 2 zile, credeti ca isi mai aminteste cineva de mine? raspunsurile sunt pt. subiectele de moment, scrie fiecare ce crede- daca este interesata sau stie ceva de subiect. In plus, se scrie "in valuri cu flux variabil"- in unele momente suntem toate prezente, in altele este pustiu la subiectul nostru! Asa ca, va rog sa nu mai fiti suparici

Camelia, Sebastian si Stefania

lista necesar bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

fetelor ma dor sanii si sunt fierbinti si sfarcurile ma ustura.asta ce o mai fi?

30+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

vine laptele (sau colostru).....

apropo de lapte, studiam intr-o zi recolta de lapte praf (ca eu asta produc) si al meu sot comenta foarte intelighente "nu miroase ca laptele de vaca "... Pai normal ca nu sunt Fulga, nu ?

28s + Sophia

Mergi la inceput

in rest esti ok, nu ai febra?
Tot ce este posibil sa se pregateasca de alaptat .
Si eu am avut aceeasi senzatie zilele trecute, acum mi se pare ca s-au mai marit mameloanele, s-a facut mai moi

lista necesar bb

Mergi la inceput

Mihuta, super-tare

lista necesar bb

Mergi la inceput

nu am febra nu am nimic altceva,..lapteleoare de pe acum?si este si mamelonul umflat in jurul sfarcurilor.doamne pai si daca vine laptele ce fac?ma mulg?

30+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cami n-am luat nimic, dar mi-au placut mult! erau niste saculeti de scos afara superbi! pe alb si piersica..culoarea!
roxxy va fi frumos cu 3 ! prietena mea cea mai buna este in 18 sapt. cu fetita! Si ne amuzam ce nebunie va fi si la noi!
irina nu ti-a curs deloc colostru? eu cam umezesc tricourile...cam odata/sapt.
mihuta sa va priasca papica!
Cu statul acasa, eu stau decand am ramas .. si nu m-am plictisit! E adevarat ca m-am apucat de renovat casa... ceea ce nu facea sigur daca mergeam la servici, aproape zilnic am iesit in oras .. din sapt. 14-22... acum am lasat-o mai moale ca asa a zis dr.!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Mergi la inceput

pussi gasesc uscat pe sani dar putin si am zis eu ca este colostru,ca daca apas sfarcurile iese cate o picaturica mica mica alb-galbuie
dar foarte foarte putin,nu incape vorba sa ud ceva,tricou sau sa patez sutienul.

30+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Irina, nu cred ca vine lapte suficient ca sa te mulgi, probabil ca se fac probe pe canale...

Fetele cu experienta in alaptare poate stiu mai multe. Io as zice sa pui niste comprese cu apa rece.

28s + Sophia

Mergi la inceput