Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 26
anka.san spune:
quote:
Originally posted by lixa
anka, cred ca ai sanse mai mari sa raspunda in timpul orelor de acolo. Deci, mai incercam maine dimineata
Alexandra 24+ si Catalin
Poze din concediu Listuta
Sigur, vorbesc si eu cu sotul meu sa vedem cand ii convine sa ma duca si eventual sa intreb si doctorul daca e ok - desi nu vad de ce n-ar fi.
Daca afli ceva da-mi te rog un PM, poate pe alte fete nu le intereseaza.
Acum trebuie sa fug. Ne duc tati la cumparaturi
Anka 24+ Andrei
irina_stef spune:
multumesc la fel roxi!de la dr asta am luat azi si toate instructiunile ptr recoltarea de celule din cordon.pana acum nu m-am interesat de asta,dar sicer mi se pare o treaba foarte buna.
pussi,e foarte bine cat ai luat sa stii ptr sarcina gemelara.si este adevarat conteaza si de la cate kg ai plecat.eu oricum aveam un surplus de kg si inainte de a ramane insarcinata,si bebeii au avut resurse,asa mi-a zis si moasa si dr,cele mai slabute de obicei iau mai mult in greutate pe perioada sarcinii.si stai linistita cand vin printesele sa vezi cum zboara kg.
30+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
mihuta spune:
Irina, ce bebelusi grasunei ai ! Sa va traiasca !
Fetelor, ca tot vorbiti de lucru manual, eu as vrea sa ii fac fetitei mele (ah, ce-mi place cum suna "fetita mea " !) o cuverturica, paturica, ceva gen quilt....
http://www.quilts-shop.com/html/abc_animals_pastel.html
28s + Sophia
irina_stef spune:
mihuta frumos,numai sa ai rabdare,eu cand aud la fete de goblenuri si altele ....eu una nu am rabdare sa cos ceva daca se rupe,dar altceva.ma gandesc totusi ca ceva facut de mami ptr bebe ar fi o amintire foarte frumoasa atat ptr mama cat si ptr pui.daca vreti o idee mai simpla si cred interesanta..am vazut in carrefour body de fetite si baietei iar pe piept aveau un patrat,avea atasata ata colorata,ac si instructiuni cum sa faci un ursulet sau o papusica si sa-i scrii numele copilului.
30+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
Roxxy80 spune:
Fetelor, tocmai am aflat o veste buna. Eu am doua cumnate. Una are o burtica cu baietel mai mare cu o luna decat a mea. Vestea buna e ca tocmai am aflat ca si cealalta cumnatica e graviduta: 5 saptamani. Yuuuppppiii!!! Ele mai au cate un puisor acasa. Eu sunt cea mai noua in familie. Radeam cu ele la telefon despre ce nebunie va fi cand ne vom intalni cu toti copiii.
Roxxy 26+Rares Matei
pussi spune:
ancuta bine ca s-a terminat totul cu bine. La ultima mea internare mi-a pus si mie chestia de monitorizat inimioarele.. si desigur ca pe Ana n-a gasit-o! Dar am facut eco si m-am linistit! Cu scarile si cu repausul... o sa fim colege Ai mai avut contractii?
irina m-am uitat peste datele voastre si puiutii sunt bine! Diferenta la BB2 poate sa apara din mai multe motive:
- gresala de masuratoare( sau acum sau randul trecut sa fi masurat unul din dr. gresit o dimensiunine si automat apare alta greutate. Ecograful nu-l cantareste efectiv, ci are un programel cu niste statistici.. de exemplu: la DBP .. xx cm trebuie sa aiba greutatea Y.
- poate sa difere aceste programe de la un ecograf la altul...
- toate acestea sunt niste estimari cu marje de eroare de +/- 100 gr.
Monitorizarea pe care o vei face urmareste activitatea cardiaca a puiutilor .. isi dau seama dr. dupa ea daca se apropie momenul...
Noi am fost la cuparat cadouri.. suntem rupte de obosite si cu picioarele imense!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
mihuta spune:
Pussi, parca tu ziceai ca prognostichezi un piciorus nr 41 pana la sfarsitul sarcinii ?
Irina, rabdare am, la pricepere nu stiu cum stau... Asa la chestiile uzuale, gen desfacut un tiv, cusut un nasture, le duc la mama
28s + Sophia
pussi spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Pussi, parca tu ziceai ca prognostichezi un piciorus nr 41 pana la sfarsitul sarcinii ?
Irina, rabdare am, la pricepere nu stiu cum stau... Asa la chestiile uzuale, gen desfacut un tiv, cusut un nasture, le duc la mama
28s + Sophia
eram incaltate cu 41... si ne atarna calcaiul...
Cum creste Burtica Roz
pussi spune:
si am fost si la Miniblu... am vazut colectia de toamna iarna! Ce hainute frumoase
Cum creste Burtica Roz
anacami spune:
Buna!
Pussi, si eu am vazut-o: mult mov si mult verde (Orchestra),nu? i-am cumparat si eu cate ceva-as mai vrea seturile acelea haioase-rochie+salopeta/body
Roxxy, tot ce este posibil sa te plictiseste acasa; eu am stat 3 saptamani in prenatal inainte sa-l nasc pe Sebi si simteam ca ma urc pe pereti. Este drept ca nu aveam prietene, nu ieseam absolut nicaieri...Felicitari pt. nepotei, puteti sa va faceti o mini-gradinita (ce mi-ar fi placut) sau macar sa ii adunati impreuna cand vor fi mai mari si sa faceti cu randul "de serviciu" (asta sa va mai rezolvati din celelalte treburi, ca uneori nu ai cu cine sa lasi copilul pt. o treaba importanta de rezolvat)
Adina,bine-ai revenit! Lasa ca sotul tau stie ca are o sotie frumoasa si ambitioasa- vei reveni cu siguranta la forma in care te simtit bine!!!
Anca,ma bucur mult ca nu a fost decat o alarma falsa!!!Ai grija de voi, stai acasa cumintica (si asa erai cam nehotarata-daca/nu sa intri in prenatal)!
Irina, sunt super-bine bblusii tai; felicitari!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb